Fitness [Združene teme]
-
- Kofetarica
Poison Girl napisal/-a:UG84 napisal/-a:Definitivno mi je Fit&fun cenejši, ampak se bojim, da imajo veliko manj trenažerjev.
F&F ma 20 trenazerjev. Steza, kolo, orbitrek, steper pa se ena smucarska zadeva k je men skrajno bedna. Kaj bi se rada?Itak niso nikol vsi zasedeni.

Katero je pa smučarska zadeva?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
Ni panike. Sicer pa se to zgodi ponavadi ob pondeljkih in sredah, če uletim ob nenajboljših uraah. Drugače mi je pa zakon ker je samo eno dvigalo stran od delovnega mesta in tako res vsakič pred delom/po njem grem še na fitnes, tako da mi je res prešlo v navado.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
Okej, bejbe, dejte totalno anti fitnes dečvi povedat, kk je, ko pridš prvič v fitnes ... a obstaja kdo, k ti pokaže začetek vadbe na vsakem od orodij? Ker jst tud razmišljam, da bi se vpisala nekam (če ma kdo kak dobr predlog za Kranj, samo Megacentra ne, hvala, nej pove), sam se bojim, da ni nikjer nikogar, k bi ti povedu, kaj in kako ... tko da ja, lepo bi prosila za kratek opis začetkov fitnesiranja

-
- Cosmopolitanka
jagodka85 napisal/-a:Okej, bejbe, dejte totalno anti fitnes dečvi povedat, kk je, ko pridš prvič v fitnes ... a obstaja kdo, k ti pokaže začetek vadbe na vsakem od orodij? Ker jst tud razmišljam, da bi se vpisala nekam (če ma kdo kak dobr predlog za Kranj, samo Megacentra ne, hvala, nej pove), sam se bojim, da ni nikjer nikogar, k bi ti povedu, kaj in kako ... tko da ja, lepo bi prosila za kratek opis začetkov fitnesiranja![]()
Ko sem se jaz prvič vpisala, sem povedala, kaj si želim (izboljšat, izgubit..)...
Trener je napisal vadbo ki mi ustreza glede na potrebe in cilje in potem mi še pokazal orodja, kako se kaj dela, pa pred njim sem mogla poskusit povsod, da vidi če razumem, kako poteka stvar.
Nimaš se česa bat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
^^
O kakšnih napitkih to govoriš? Od proteinov že ne boš ratala bolj kosmata. Nekje sicer to omenjajo kot stranske učinske, ampak ne poznam nobene, ki bi se ji to dejansko zgodilo. Tako da ni skrbi. Če imate pa katere drugačne izkušnje, pa mi prosim povejte.
Če pa govoriš o steroidih, je pa to popolnoma druga stvar. Ampak domnevam, da gre za proteinske napitke, tako da ni strahu, da bi ratala "kosmatulja". 
O kakšnih napitkih to govoriš? Od proteinov že ne boš ratala bolj kosmata. Nekje sicer to omenjajo kot stranske učinske, ampak ne poznam nobene, ki bi se ji to dejansko zgodilo. Tako da ni skrbi. Če imate pa katere drugačne izkušnje, pa mi prosim povejte.

Zadnjič spremenil lorelaj, dne 12. Mar. 2009 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.