In bilo je najlepše, ker sva se pogovarjala, pogovarjala, pogovarjala....in ja, naslednji dan je ,,spraskal,, toliko denarja skupaj, da mi je prinesel rožico

Poceni!

Samo znajti se je treba oz. biti domiseln. Če je zaljubljenost na višku in taprava kemija med dvema, je praktično vseeno kje si z ljubljeno osebo. Meni je najbližje glede spoznavanja narava, npr. sprehod s psom v naravi (če ga nima on, greva lahko z mojim
), dekca na travniku in poslušanje petja ptičkov, kolesarjenje, rolanje, tek ali preprosto sprehod po bližnji okolici/naravi (pa naj bo kakšen hrib ali ravnica). Važno, da se dva začutita in si vzameta čas eden za drugega, ker je tega dandanes vse manj.
Je pa že tako ali tako težko najti nekoga, ki mu narava sploh še kaj pomeni in je pripravljen preživeti dan ali pa vsaj nekaj uric v naravi s svojo boljšo polovico.
.

MsN napisal/-a:Ti težki časi? Pa ne že spet ta recesija - najbolj 'in' beseda na svetu![]()
Jaz se nikoli nisem šla luksuznih zmenkov, niti moje prijateljice in znanke, zato se mi zdi poudarjanje fraze 'poceni zmenek' brezveze, ker ne živimo v ameriški nadaljevanki, kjer za zmenek potrebuješ super mega kul idejo, tone denarja za pripravo in oblačila in potem nek instant sončni zahod ali zabavo v maskah, kjer te čaka princ na belem konju. Pri nas po večini zahajamo na sprehode, v kino, na čaj ali sok, izjemoma na kak izlet z avtom in to je to. Poceni skratka. Vedno