*purple* napisal/-a:Pa ta fora k je, če si preveč vesel, preveč zmatran, pjan, maš kao 7 sekund zakasnelo (al neki tazga) reakcijo.
Pozabil je na to, da je enako ce si bolan, star ipd

Dzizus. Psiholoske fore.. hmm.
Hyades napisal/-a:*purple* napisal/-a:Pa ta fora k je, če si preveč vesel, preveč zmatran, pjan, maš kao 7 sekund zakasnelo (al neki tazga) reakcijo.
Pozabil je na to, da je enako ce si bolan, star ipd. Kot star pomislim na vse tiste nonice ki komaj dihajo pa vozijo avto hmm.
Dzizus. Psiholoske fore.. hmm.
Hyades napisal/-a:Uf pupe tole z jezo pa jokom na drustvenem/izpitu mi je cisto jasno.
Sem imela blesavega instruktorja (ta druzga) na drustvenem, je bilo konec drustvenega, pa nisem naredila in v jok ker mi je un neki sikal, hvala lepa za take.
Naslednjic sem si pa rekla kdo jih je** in se mi je v bistvu je**** za cel svet, se posebej za komisijo.
Punca kaj te briga ce je un nesramen, glavno da imas ti poslihtano da znas vozit. Aja pa lahko zapi**** svojemu instruktorju kaj ti je imel sikat, da more bit tiho, ker ce ne kaj pa vem mu zagrozis da bos zamenjala instruktorja:).
OrangeLady napisal/-a:Moj je bil pa ful uredu, razumela sva se od samga začetka, in po mojem mnjenu da če se z inštruktorjem dobro razumeš greš z veljem veseljem vozit tudi ko ti ne gre, in tako lažje prijadraš do tako željene roza knjižice