Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

*purple* napisal/-a:Pa ta fora k je, če si preveč vesel, preveč zmatran, pjan, maš kao 7 sekund zakasnelo (al neki tazga) reakcijo.

Pozabil je na to, da je enako ce si bolan, star ipd :P. Kot star pomislim na vse tiste nonice ki komaj dihajo pa vozijo avto hmm.

Dzizus. Psiholoske fore.. hmm.
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a leeloo13 »

Izpit sem naredila v 8.Pa nisem bila nesposobna ali slaba voznica.Ampak vedno se je našla kakšna malenklost, ki je zmotila komisijo in mi niso dali izpita.Nikoli se mi ni zgodilo, da sem šla v rdečo, vozila prepočasi ali prehitro, izsilila koga, spregledala pešca, imela nesrečo.Skratka nič drastičnega.Sem pa slišala od nekoga, da imajo komisije nalogo, da morajo določeno število ljudi na glavnih vožnjah vreči, ker tako dobivajo denar.
Vem pa za ljudi, ki so počeli take kozlarije na glavnih, pa so vseeno naredili.
Danes zase menim, da sem dobra voznica in upoštevam znake ter tudi dobro parkiram. :)
Malo se nasmej, pa bo vse okej
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Hyades napisal/-a:
*purple* napisal/-a:Pa ta fora k je, če si preveč vesel, preveč zmatran, pjan, maš kao 7 sekund zakasnelo (al neki tazga) reakcijo.

Pozabil je na to, da je enako ce si bolan, star ipd :P. Kot star pomislim na vse tiste nonice ki komaj dihajo pa vozijo avto hmm.

Dzizus. Psiholoske fore.. hmm.

ja se sicer strinjam,da majo oni tud daljši reakcijski čas, ampak no, jst nisem en stara ne bolana, tko da je pri meni bolj v poštev hodila utrujenost in nezbranost al pa alkoholizirana vožnja v naprej.
s temi psihološkimi forami je pa ful dobr dosegu, da se takoj spomnm,ko se usedem u autu kaj se use lahko zgodi in pazm na določene zadeve, pa na samo vožnjo, pravila, itn...nevem,men je to ful pomagal.Tklo da res ne grem za volan če moje počutje ni kul.med drugim pa me je tud tko lepo navadu, da mi na kraj pameti ne pade da bi sedla za volan pa če sm požirk alkohola popila.Enkrat smo nazdraulal za rojstni dan, pa sm sam nazdraula z enim požirkom, pa je prec moja mami dobila kluče v roke in nism pelala.sem mlad voznik pa kljub temu, tud če neb bla mi je to največja prfuknena možna stvar :roll:
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Hyades napisal/-a:Uf pupe tole z jezo pa jokom na drustvenem/izpitu mi je cisto jasno.

Sem imela blesavega instruktorja (ta druzga) na drustvenem, je bilo konec drustvenega, pa nisem naredila in v jok ker mi je un neki sikal, hvala lepa za take.

Naslednjic sem si pa rekla kdo jih je** in se mi je v bistvu je**** za cel svet, se posebej za komisijo.

Punca kaj te briga ce je un nesramen, glavno da imas ti poslihtano da znas vozit. Aja pa lahko zapi**** svojemu instruktorju kaj ti je imel sikat, da more bit tiho, ker ce ne kaj pa vem mu zagrozis da bos zamenjala instruktorja:).

aha mojega ne i to nič prizadelo, ker mi že sam dvakrat rekel, da lahko zaradi njega zamenjam inštruktorja..sam sori men se res ne da zdej na konc še s tem zajeb****. Prvih 30 ur je blo vredu, pol se je pa začel zavijanje z očmi, pa kako to ne znaš pa take..sam zdej ne bom šla menjat, ker si bom sam ure nabila da se bom navadla na drugega. Bom potrpela pa upala na najboljše. :roll:
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Meni je bil moj inštruktor prve ure ful vredu. Pol pa se je začelo. Drl se name sicer ni, ampak ne vem kaj je hujše.
Pri njemu sem poslušala vse njegove težave, s sinom, z mrtvo ženo, z novo ženo ipd. Sej ok, sočustvujem, sam je meni nerodno. In isto se je dogajalo z punco, ki je vozila tudi pri njemu, ki jo poznam.
Proti koncu pa so se začela ščipanja pa žgačkanja, prvo kot prvo mene zelo moti če kdo vstopi v moj prostor in sploh ne maram neka tikanja.
Še dobro da je bilo par ur do konca, ki če ne bi ga menjala. Pa isto tista punca.
Drugače pa pol ko sm naredila me je neki zljubu po licih pa objel :eek: pa sva imela formalen odnos dokler se žgačkanja niso začela. No, iz moje strani se formalen odnos niti ni končal. Ne vem, mislim sam slabo sm ostala, pa nisem vedla niti kaj reč, da sm mu pol pustila 15 eurov za kafe, ker nisem hotela na pijačo z njim.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

Moj je bil pa ful uredu, razumela sva se od samga začetka, in po mojem mnjenu da če se z inštruktorjem dobro razumeš greš z veljem veseljem vozit tudi ko ti ne gre, in tako lažje prijadraš do tako željene roza knjižice
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

OrangeLady napisal/-a:Moj je bil pa ful uredu, razumela sva se od samga začetka, in po mojem mnjenu da če se z inštruktorjem dobro razumeš greš z veljem veseljem vozit tudi ko ti ne gre, in tako lažje prijadraš do tako željene roza knjižice

ja moj je bil tut reees zelo vredu. Potrpežljiv, priazen, pa tut mal strog in zoprn ko je blo treba... Ful sva se menla, tako da sem bla vedno sproščena na vožnji, če mi je šlo kej narobe in sem se seirala me je mal potolažu pa se pohecal pa sva šla naprej...
Edin nekajkrat je bil tečen če sem delala kake ful bedne napake.
Nardila sem pa z v prvem poizkusu, mislm da sem mela kakih 37 ur :)

Mogoče bi šlo še hitreje ampak sem delala prevelike razmahe med vožnjami- tut po cel mesec nisem vozila- in to se dost pozna ker se stvari zelo hitro pozabljajo...
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

hm tud jaz nisem nikol imela problemov z instruktorjem.. niti enkrat se ni zdrl na mene in ne nič.. skratka od začetka je blo težko pol pa ko sem se navadla pa je šlo .. :D :D :D
Some things end, some things begin and some things never change ..
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sj moja je bla drgač tud ful fajn, ena mlada punca, še clo mlajša od mene. Ampak ko sm vozila zadnjo uro pred društveno, je bla vsa nataknena in se ji je zdel, da pred STOP znakom nism dost dolg stala in se je začela kr neki pizdit, pol sm se pa jst nad njo :D Sj se da vse lepo povedat, ni potrebe po vpitju in jezi :roll: No pol se ni nikol več, niti probala.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

hahaah... ej tole s stop znakom sem jaz imela na drustvenem. Sem se ustavila, prestela do dva (ker kao 1 sek mores bit ustavljen z vsemi stirimi), pol mi je pa na koncu ini sikal da nisem dovolj dolgo stala .. hmmm? (pa ves prosta cesta je bila na sicer zelo prometni cesti).

Tako da sem naslednjic stela do stiri, da se mi je uni zacel kar bunit, pa sem mu kar lepo povedala, da tokrat ne padem na to foro..

ajaaaaa pa se nekaj sem se spomnila! Na prvem drustvenem mi je tip rekel da naj grem levo, ko to prakticno NI bilo vec mozno, ampak budala jaz sem sla in potem itak ..
V glavnem uni dan je nasel en kup napak..

Je pa res, da nekateri te poskusajo tako, kao ce bos res to naredil kar rece, ceprav ni varno, potem te pa vrze- barabe!
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Pa kje ste ve najdle te inštruktorje?? Pri katerih avtošolah ste delale?
Jaz sem mela res super inštruktorja, niti enkrat se ni zadrl al povzdignil glasu, vrjamem, da bi mi blo grozno če bi me tam nadiral če bi kaj narobe nardila, sej zato greš v avtošolo a ne, ker neznaš vozit :roll:
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Sploh ne vem kaj so to za ene fore s tem štetjem do štiri?? :?
Js sm se ustavla na znaku STOP pogledala desno, levo, če ni blo nobenga sm šla. Kaj je point tega da ti stojiš tam da minejo štiri sekunde če je frej cesta? Omg :roll:
Tole zavajanje je pa ful glupo in js bi njih kaznovala za to. Čeprav si na izpitu ti, bi js kaznovala njih...itak smo vsi presrani na izpitu in ne pričakuješ takih preizkusov. :evil:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

wde.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:44, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Meni je bilo vedno najbolj smešno, ko sva pred znakom STOP vedno z inštruktorjem štela tisti 2 sekundi (in še to v bolj počasnem tempu)...

Sej glede teh sekund ni ravno definirano. Ampak v avtošoli velja pri tem znaku pravilo, da raje preveč, kot pa premalo... :)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

js slišim prvič za to.. sej je neumna fora, kr če je fraj cesta zakaj bi mogli čakat ku bebci (in za nami bi se delala vrsta)? :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Zaklenjeno