Higiena pred in po spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

aceton :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pomoje je najbolje v špirit namočit, zažgat, potem pa za vsak slučaj raje s kondomom seksat. Ziher je ziher.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Ryu napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ryu, osvežilni robčki in robčki za intimno nego oziroma otroški robčki...med temi je velika razlika :wink:

ja, to mi je jasno že doug cajta, veš? :roll: (sm učash butasta, ampak tolk pa spet ne...) sam napisala sm, da mi ni do tega se s takimi stvarmi brisat, ker so se mi že uni za roke zagraužal, čeprou vem, da je razlika in da ni isto...

da se ti noujo oči zarolale :wink:
pisala si pač čist tko, kukr sm ti odgovorila.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

ja ja, sej itak use veš... kao... bi se dal ne vsega napisanga čist dobesedn jemat? najlepša hvala...

uglaunem... jest k pr mojmu prespim ponavad kšno mjhno brisačko s sabo prnesm pa tisto uporablam pol, karkol druzga mi res ne paše... bom pa mogoče spremenila taktiko šele takrt, če/ko se bom Moj kej prtožu :P
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ej dušo pa kaj se razburjaš?a res nimaš boljšega izgovora kot tole kar si napisala?jst nevem, a ti kdo kej hoče al kaj?Moj post je biu čist normalno napisan in dobronamerno, pač sm razumela da mislš da si lulike brišemo z robčki za roke.Mislm đizs :roll:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

razburjam? niti mal... pol pa tko: najlepša hvala za tvoje informacije, se bom naslednič potrudla in bl jasno napisala :wink: c c c eni mate čist preveč cajta use komentirat :P
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, ni mi ušeč odgovor...Jap, mam cajt, lih tko kot ti očitno :D /konc Ot z moje strani.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

sej to nikol ni biu namen :lach:
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

miteq napisal/-a:
messfox napisal/-a:Zadnjič mi je fant rekel, da je opazil, da se vedno pred seksom obrišem z robčki in naj jih naslednjič ne uporabim, ker bi rad ˝vohal˝ naraven vonj.

Sporoči nam kako bo. Mislim, da mu bo žal, ker je to rekel. :D

Hahaha bom sporočila, ampak bo trajalo :D Rekla sem mu, da smrdi in naj počaka na prvo dišavo..njegov odgovor je bil, da ta naraven vonj privlači :D Sej če se prej stuširam, potem ne smrdi..ampak po kakšnih urcah, se že neki blagi vonj naredi. Nerodno bi mi bilo, če bi rekel, da ima moja muca čuden okus. Kaj pa če greste pred seksom lulat? Jaz vedno, zato ne vem kako bi ˝dišala˝, če se ne bi obrisala :? Mah enkrat je treba probat.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

messfox napisal/-a:
miteq napisal/-a:
messfox napisal/-a:s. Kaj pa če greste pred seksom lulat? Jaz vedno, zato ne vem kako bi ˝dišala˝, če se ne bi obrisala :? Mah enkrat je treba probat.

kaj pa če bi se samo z vodo umila? brez robčkou se lihtko fajn da umit in nč ne smrdi :) sprobej, če vama (res obema, ne samo tebi) ne bo pasal, pa naslednič spet na robčke pa je...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

po mojem mnenju lahko seksata, brez da se umiješ, če si šla lulat. je pa seveda druga pesem, če se gresta oralca. tako midva prakticirava.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz se tam spodi vedno umivam samo z vodo. Niti intimnega mila ne uporabljam.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

enako.
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

Midva se vedno tudi oralno, tako da je bilo mišljeno za oralca, ker če bi samo vaginalno seksala bi bilo drugače..nebi uporabljala teh robčkov.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

daj potem pa poskusi res samo z vodo. jaz tudi mojemu ne bi izvajala oralca, če bi se prej z dišečimi robčki spodaj obrisal.
Odgovori