Higiena pred in po spolnem odnosu
Ryu napisal/-a:*purple* napisal/-a:ryu, osvežilni robčki in robčki za intimno nego oziroma otroški robčki...med temi je velika razlika![]()
ja, to mi je jasno že doug cajta, veš?(sm učash butasta, ampak tolk pa spet ne...) sam napisala sm, da mi ni do tega se s takimi stvarmi brisat, ker so se mi že uni za roke zagraužal, čeprou vem, da je razlika in da ni isto...
da se ti noujo oči zarolale

pisala si pač čist tko, kukr sm ti odgovorila.
ja ja, sej itak use veš... kao... bi se dal ne vsega napisanga čist dobesedn jemat? najlepša hvala...
uglaunem... jest k pr mojmu prespim ponavad kšno mjhno brisačko s sabo prnesm pa tisto uporablam pol, karkol druzga mi res ne paše... bom pa mogoče spremenila taktiko šele takrt, če/ko se bom Moj kej prtožu
uglaunem... jest k pr mojmu prespim ponavad kšno mjhno brisačko s sabo prnesm pa tisto uporablam pol, karkol druzga mi res ne paše... bom pa mogoče spremenila taktiko šele takrt, če/ko se bom Moj kej prtožu

miteq napisal/-a:messfox napisal/-a:Zadnjič mi je fant rekel, da je opazil, da se vedno pred seksom obrišem z robčki in naj jih naslednjič ne uporabim, ker bi rad ˝vohal˝ naraven vonj.
Sporoči nam kako bo. Mislim, da mu bo žal, ker je to rekel.
Hahaha bom sporočila, ampak bo trajalo

messfox napisal/-a:miteq napisal/-a:messfox napisal/-a:s. Kaj pa če greste pred seksom lulat? Jaz vedno, zato ne vem kako bi ˝dišala˝, če se ne bi obrisalaMah enkrat je treba probat.
kaj pa če bi se samo z vodo umila? brez robčkou se lihtko fajn da umit in nč ne smrdi

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopolitanka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka