Meni je ful žal, da sta Adam in Lydia šla ven, ker sta mela super točko (salsa). Adam je res rojen za koreografa, do zdaj se je še vedno izkazal, edino kar mu očitajo je to (kar je pa v bistvu ključno pri profesionalnih plesalcih), da nima dovršene tehnike plesa (ne glede na zvrst). Vseeno škoda, ker so ga izločili, ker je znal narediti šov na plesišču in nekaj narediti drugače kot ostali pari. Lydio pa je istočasno potegnil za sabo ven (je pa bila včeraj res preveč živčna med samim plesom, kar se je opazilo). Mislim, da trenutno najboljše kaže Nicku in Amy, čeprav včeraj nista zmagala, ampak sta v mojih očeh super plesalca!
Hja, res je, da je Adam imel nekoliko slabšo tehniko kot ostali, čeprav bi jo sčasoma komot lahko spilil. Ampak je, pač tekmovanje in ni časa več za to popravljanje..
Moj naj par sta pa Jordan in Amy in upam da bosta spet skupaj plesala ^^
Sicer pa me danes nihče ne zmakne izpred tv, ko bo oddaja na sporedu. Za včerajšnji del pa bom probala pobrskati po internetu, če kaj dobim Na youtubu je zelo zelo malo o tem šovu..
Ja, Alex je zlo lušna pa mi noro dobro pleše in smz da se res najboljše z Jamiejem ujame ^^ Pa ko pleše se res čist ne moreš nagledat, meni je super Jordan je hot hot hot ja Ah jaz bi tako rada videla prejšnji del, kjer so salso plesali aaah, tko mi lušte dela pa ful bi gledala ^^ Jao, pa glih salsa no
Jordan je res hoooot pa tud Jamie ni slab Od punc pa je tud meni najbolj všeč Alex, čeprav bi lahko bla na momente malo bolj samozavestna ker res raztura
Uf, men je pa ta Alex vizualno čist antipatična, taka pujsasta mi zgleda. Že od začetka mi je najbl kjut una suha blondika (zalublena u Jordana), od moških pa (žou ispadli) Adam, aahhh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Drgač pa sovražim, ko Sean med plesnimi točkami gleda s tistim njegovim spačenim fejsom, ko tko pogleda, kot da je vse grozno in narobe, na koncu pa pohvali.
Drgač pa sovražim, ko Sean med plesnimi točkami gleda s tistim njegovim spačenim fejsom, ko tko pogleda, kot da je vse grozno in narobe, na koncu pa pohvali.
Sej ostale filmčke sm pa že včer pol pogledala. Vseen hvala Najbl me je zanimal, kako so v prvi oddaji plesal vsi fantje skupaj pa punce skupaj. Pa sm vidla, da fante res hudo dobr razmetava
Dans sta bla oba para fenomenalna sem pa vesela za Jordana&Amy, čeprav na koncu več nisem vedla za koga navijam, ker so me res navdušli in se nisem mogla odločit
Ah, jaz sem se do zdaj učila tako da nisem gledala Saj ta finale se zihr kje pa netu dobi tako da.. ^^ Pa še ni me preveč zanimalo ker so plesali na Time of your life. Ah, dost z večjim zanimanjem bi gledala če bi vsak par odplesal npr. dve zvrsti po svoji lastni izbiri.. ^^
Meni sta pa bila Alexandra in Jamie najboljša, nasploh sta bla super in sta me prav prevzela, čeprav nista zmagala, verjamem, da še bosta uspela v tem kar ju veseli
Tako kot sem že v tej temi enkrat napisala, kateri par mi je bil vedno najboljši, ta dva sta na srečo tudi zmagala. Čeprav tudi drug par ni slabo plesal, ampak Jordan & Amy sta plesu res dala osebno noto.