Umazani ples (TV3)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Jaaa, jaz sem gledala, čeprav sem gledala samo do konca plesne točke moških. Žensk nisem videla,pa tudi na youtube nisem dobila nobenega posnetka, kako so odplesale :/
Sicer pa sem zares navdušena. Najbrž mi ni treba poudarjati, da sem že tako nora na oba filma in sem ravno zaradi tega tudi sama večkrat razmišljala, da bi poskusila s plesom :D Res mi je super oddaja, ampak žal mi je, ker je danes spet ne bom mogla gledati.. Jutri pa obvezno ^^
Kaj mogoče veš, če so ponovitve?
sibtigrca
Sramežljivka
Sramežljivka

ponovitve

Neprebrana objava Napisal/-a sibtigrca »

ciao,

mislim da ponovitve so, ker ponavadi tele reničnostne šove ponavljajo v soboto in nedeljo dopoldan, po tri ali dve na dan, malo poglej na spored tv3 na sletni strani!!
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Re: ponovitve

sibtigrca napisal/-a:ciao,

mislim da ponovitve so, ker ponavadi tele reničnostne šove ponavljajo v soboto in nedeljo dopoldan, po tri ali dve na dan, malo poglej na spored tv3 na sletni strani!!

Ja, sem gledala, pa sem videla samo za ponovitev za finalno oddajo, ostalo pa ne. Mogoče sem spregledala, ne vem. Bom jutri vse pregledala, če kaj dobim :razz:

Mja, una manekenka je najbolj lesena ja. Jaz se sploh ne vidim kot plesalko. Pa za Kennyja mi je škoda kr je njo zbral za soplesalko..
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, glede na to, da sm bl lesen osebek kar se plesa tiče in da mi tut gledanje ni baš zanimivo, so mi tele sodobne dirty dancing različice (lih tko kt sam film) prou ušečne.

Mam že načekiranga enga deca :D , ma da ostane do konca not.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz bi gledala, ampak sem redko pred tv-jem točno ob 17.05. je katera našla prvo sezono na youtube? lahko tudi na zs. :)

edit: danes pri nas lepo sneži, zato bom prvič gledala to oddajo. pa da vidimo. :)
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Uf, danes je blo fajn :) Alex in Nick in pa Lucy in Adam :hearts: Jaz bi tudi plesala :P
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Dns sm tudi jez gledala proti koncu... super oddaja, še posebno, če si nor na ples! :D Morm še spremljat to... pa še tipi so dobri eni! :twisted:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja v vsaki oddaji odpade en par.Ponovitev pač med vikendom ni ker predvajajo takrat average joe.Drgač pa res superca oddaja,čist drugačna od ostalih in se vid da eni res obvladajo plesanje.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

tista s kratkimi lasmi se malo preveč "žene" za zmago in misli, da je najboljša... :?

pa še malo spominov na film... patrik je bil ful :scherzkeks:
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo
candy.
Kofetarica
Kofetarica

buubbika napisal/-a:Js pa nism mogla gledat, grrrrrrrrrrrrr! :evil: :(
Upam, da bojo ponovitve ipd. Dajte kaj mal povedat, me ful firbec matra :P! Aja, pa a je kdo že izpadel?

Carly je šla domov zaradi poškodbe, tako da je David moral plesati solo. Na koncu niso nobenega izločili, a bo danes oddajo moral zapustiti en moški (tisti, ki ga ne bo nobena izbrala), saj bojo na vrsti za izbiranje punce, moški pa je eden preveč. Tako, da bo najbrž Kenny moral domov (razen, če se zgodi čudež). :razz:
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Uuuuh :hearts: Amy in pa Jordan sta mi bla danes fenomenalna ^^ Pa Adam in Alex sta bla tud fajn :)
Žal mi je za Davida, ker bi si zlo zaslužu ostat not, ampak ja.. Sophia je bla pa daleč najslabša od vseh.
Lucy se je zafrklna s to spremembo partnerjev, pa kr hudo mi je blo, ko se ga je Adam napil pa prebil steno.. čeprav ja, on je z Alex super odplesal, Lucy pa se ni preveč dobro ujela pol not. Upam, da (če jutri zbirajo fantje), da bo Adam raje izbral Alex kot pa Lucy :P
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

Uuu dans so bli hooot :flamingdev: ful so mi bli dobri Jamie&Alex in Candice&Jordan :wink: Sem pa vesela, da je Lidiya spokala domov, ker je bla preveč tečna, saj meni :roll:
..just wanna dance, wanna go insane...
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Jaoo, jaz pa glih danes nisem mogla gledat, ker me ni bilo doma, pa ravno salsa je bilaa :cry: Sicer pa vidim da je Lidya šla.. ja, končno. Tečna, zagrenjena pa pri njej res nisem videla tiste strasti do plesa kot pri nekaterih drugih.. Mogoče pa mi je malo žal za Adama, ampak hja.. tekmovanje je in konkurenca je vedno večja.. A se da današnji del mogoče kje pogledat? :/
candy.
Kofetarica
Kofetarica

buubbika napisal/-a:Kk sm vam fauuuuš!!!
Js bi tud gledala nooo, sploh ne vem, kdo je kdo (imensko). Grrrrr! Za uno anti manekenko me zanima, če je še not? :rofl:

Hehe, jaz si navadno že prvi dan zapomnim vsa imena :rofl:
Ah ne, manekenke že dolgo ni not. Že na začetku je letela ven zaradi "poškodbe". Saj bi tako ali tako letela ven no :lol:
candy.
Kofetarica
Kofetarica

buubbika napisal/-a:Oooo, no supr! Sploh ne vem, zakaj so jo zbral.
Ka pa una bjonda, ko ji je 1 tip reku, da je Skandinavka?:oops: Kodre ma, pa izklesan trebuh.

Upam, da bojo kje ponovitve, če ne znorim!

Aja, pardon, nekaj sem zbluzila prej.
Tale Lucy http://www.reanimator.co.uk/commercial_ ... _emes.html je izpadla nekje na sredi še, pa ful se mi je zamerla po tem ko je Adama kar zamenjala, češ da se ne počuti fajn z njim..
Tale tečna bjonda (Carly http://sbplc.net/images/portfolioimagethumb/129.jpg) ko je bla tud kao nek model al nvem kaj, je pa izpadla, ker se je kao poškodovala že pred prvim tekmovanjem no :? med nekim skokom med vajo al karkoli pač. Je pa ona bla tud zlo tečna, skoz se je prtoževala s kom hoče plesat al ne, kot da je imela izbiro. Saj nje nihče ni hotel, ker je bila kot nek hlod tam :D Samo pritoževala se je ves čas in ni si mogla zapomnit niti dveh korakov. Ampak saj se je nato med vajo ravno ona kar čudežno močno poškodovala.. ok.

Glede ponovitev je pa tudi meni žal, ker sem do zdaj ene dve oddaji zamudila :/ Upala sem da je s ponovitvami tako kot pri ANTM ampak na žalost ni. Piše le za ponovtev finalnega tekmovanja.. :/ Mogoče bodo kasneje spet isto predvajali, kaj pa vem.
Odgovori