Čas je tudi, da priznam. Imam malega pimpija, star sem 13 in vsak večer drkam na vaše fotografije iz teme v podforumu cosmo zvezde, vmes pa čakam na kakšno potrebno neumno žensko, ki se bo opogumila in mi polepšala dan s kakšnim porednim ZSjem.
Nia, podcenjeval sem te. Še bolje kot jaz obvladaš psihoanalizo preko interneta.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Madona, da nisi ti un tip k ga jz poznam, kao blazno frajer, use palijo nanjga, usm stre srce po slabm mescu...pa v 1 MINUTI MU PRIDE več sploh baje ne obstaj! To je šele kriza!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Kakšen bavbav je pa to, da nekdo izjavi, da je določene ženske sram zrd svoje asimetrične lulike, mislm..
"Skurcate" kurce, jajca, izgled tipov in nevem kaj potem pa en tip zine nekej o asimetričnih pizdah pa se javijo največje male c* s takimi primitivnimi odgovori, da kr ni res(tiste, ki ste odgovorile, kot se odgovorit da-korektno in nežaljivo, veste da ne spadate sem).
Ne, men se sploh ne zdi nč narobe s tem, če bi nekdo reku, da je nekatere punce sram zarad asimetričnih ustnic, ampak primerjava, da je to isto, k da maš eno oko 2 cm nižje od druzga, kar se mi zdi pa čist neumestna primerjava. Kot sm rekla, k da bi jst krivga al pa kakršnga kol lulčka, ki izstopa od tega, kar nej bi blo 'lepo in normalno', primerjala s tem, da ti rastejo 3 ušesa