Tema o velikosti orodij vaših lupčkov se je prijela pa tut izpela. Tokrat me zanima kako se vidmo same. So nam naše rožice všeč, so estetske, niso, kaj bi spremenile, ali so všeč našim lupčkom, kako jim pavijo oni in kako me, kakšne so dimenzije...
Malce smešna tema: kaj bi povedali novega o njej? Vsaka bo rekla, da ji je njena najlepša, mogoče bo katera pojamrala, da je ne mara, ker imam velike male sramne ustnice, vsaka bo dodala, da je njenemu lubiju vseeno najlepša in da jo kliče mucica
Jaz imam zraven tud materino znamenje, ki pa me moti pri britju...drgače se pa nimam kaj dost za pritoževat. Res je, da imam večje male sramne ustnice, a se ni še noben pritoževal nad tem
MsN napisal/-a:Dimenzije? Podobno kot jama, kaj pa drugega
Malce smešna tema: kaj bi povedali novega o njej? Vsaka bo rekla, da ji je njena najlepša, mogoče bo katera pojamrala, da je ne mara, ker imam velike male sramne ustnice, vsaka bo dodala, da je njenemu lubiju vseeno najlepša in da jo kliče mucica
ja kaj pa je 3/4 tem na forumu drugega kot to??
tema o imenih, o velikosti penisov, o nevemčem vse, potemtakem je ta tema čist ista kot vse ostale in če govorite da je bedna, so itak vse teme bedne.
men je moja všeč, še posebej ker mi prinaša užitke
ja kaj pa je 3/4 tem na forumu drugega kot to?? tema o imenih, o velikosti penisov, o nevemčem vse, potemtakem je ta tema čist ista kot vse ostale in če govorite da je bedna, so itak vse teme bedne.
Se strinjam s tabo...točno take so tud nekatere druge teme. Sej pri primerjanju penisov je pol tud vseen, zakaj sploh jih, sej načeloma so vsi isti, vsi majo glavco in gobasto tkivo
ja kaj pa je 3/4 tem na forumu drugega kot to?? tema o imenih, o velikosti penisov, o nevemčem vse, potemtakem je ta tema čist ista kot vse ostale in če govorite da je bedna, so itak vse teme bedne.
Se strinjam s tabo...točno take so tud nekatere druge teme. Sej pri primerjanju penisov je pol tud vseen, zakaj sploh jih, sej načeloma so vsi isti, vsi majo glavco in gobasto tkivo
No saaaj ... 3/4 tem je res neumnih, da. Ene pa še posebej izstopajo.
Fantje...treba jih bo začet merit... , jaz bom šla kar k ginekologu in ga vprašala kolk cca. bi lahko bila -pa naj še videz oceni ...sej ga morem videt, ga že pogrešam.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going