nikaragua napisal/-a:jez sm mela zlo podobne problemcke ampak sm nakonc odkrila da je problem v meni in da najbl pomaga da se ukvarjas sam s sabo.. mislm na samozadovoljevanje kajti saj pr men je blo tko da nekak nism vec vidla uzitka v enm in istm seksu in me pol tut rajcal ni vec nic....kljub temu da se je tip ful trudu in počeu same take stvari za katere je vedu da zapalim. tko da sm nakonc ucasih celo zaigrala da mi je cool ceprou mi ni blo sam da se mu nebi zamerla v takmiu smislu da bi biu pol ful hladen do mene.
in potem sm se spet k sm cez tedn sama bla začela zadovoljevat in to usak dan in pol mi je tut k sva bla skp ful sedel.
Seveda mu pa nikoli nism povem da se tok zadovoljujem ker vidm da se takoj počuti manjvrednega zaradtega.
To je povsem njegov problem, če se počuti manjvrednega, ker se ti samozadovoljuješ in pri tem uživaš. Lahko bi bil vesel, da raziskuješ sebe in posledično pozitivno deluješ tudi na vajin seks.
Poleg tega se mi ne zdi prav igranje užitka za voljo tipovega veselja. Mislite, da se take stvari ne opazijo? Ste tako dobre igralke? Vas ta igra ne utruja? Ne vidim smisla v takem početju. Če obstajajo težave v spolnosti, na eni ali drugi strani, je treba o tem govoriti in skupaj ukrepati, ne se vdati pretvarjanju, ker padeš v začaran krog, kjer tip misli, da je vse ok, ti pa dobivaš odpor do seksa kot takega. Povsem po nepotrebnem.
Delno si s takim vedenjem ženska sama koplje jamo ...