Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

nikaragua napisal/-a:jez sm mela zlo podobne problemcke ampak sm nakonc odkrila da je problem v meni in da najbl pomaga da se ukvarjas sam s sabo.. mislm na samozadovoljevanje kajti saj pr men je blo tko da nekak nism vec vidla uzitka v enm in istm seksu in me pol tut rajcal ni vec nic....kljub temu da se je tip ful trudu in počeu same take stvari za katere je vedu da zapalim. tko da sm nakonc ucasih celo zaigrala da mi je cool ceprou mi ni blo sam da se mu nebi zamerla v takmiu smislu da bi biu pol ful hladen do mene.

in potem sm se spet k sm cez tedn sama bla začela zadovoljevat in to usak dan in pol mi je tut k sva bla skp ful sedel.

Seveda mu pa nikoli nism povem da se tok zadovoljujem ker vidm da se takoj počuti manjvrednega zaradtega.

To je povsem njegov problem, če se počuti manjvrednega, ker se ti samozadovoljuješ in pri tem uživaš. Lahko bi bil vesel, da raziskuješ sebe in posledično pozitivno deluješ tudi na vajin seks.
Poleg tega se mi ne zdi prav igranje užitka za voljo tipovega veselja. Mislite, da se take stvari ne opazijo? Ste tako dobre igralke? Vas ta igra ne utruja? Ne vidim smisla v takem početju. Če obstajajo težave v spolnosti, na eni ali drugi strani, je treba o tem govoriti in skupaj ukrepati, ne se vdati pretvarjanju, ker padeš v začaran krog, kjer tip misli, da je vse ok, ti pa dobivaš odpor do seksa kot takega. Povsem po nepotrebnem.

Delno si s takim vedenjem ženska sama koplje jamo ...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Aja, seveda, to se pa strinjam. Lahko bo men en tip privlačn, ne vem, zarad obnašanja, načina hoje, avtoritete..., pa za pogledat ne bo lih maneken. Hotla sm pa povedat, da se mi moj tip zdi lep in ko ga gledam, si mislm, da ma lep telo in da dobr zgleda, ja, ampak to še ni dost, da bi me zarad tega prjel, da bi ga poseksala :) No sej, ubistvu sva govorili o isti zadevi.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

MsN, mislim, da je UG84 pisala, da se je zdaj njen libido "popravil". :)

Ja veliko žensk je takšnih, da same od sebe sploh ne čutijo potrebe po seksu. Šele ko se nas razpali, potem pa smo pripravljene. Zato mogoče tudi manjkrat damo pobudo.

Drugače je pa zavrnitev pri seksu lahko zelo boleča in ni čudno, da se potem fant boji dati pobudo, saj se boji, da bo spet zavrnjen. Recimo mene malokrat kar samo od sebe razganja. Prej se moram malo stiskat in božat, potem si šele zaželim. Js rada dam pobudo, čeprav me v tistem trenutku glih ne razganja, ampak mi vedno šele potem všeč rata.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

LanaMaxim napisal/-a:MsN, mislim, da je UG84 pisala, da se je zdaj njen libido "popravil". :)

Ja veliko žensk je takšnih, da same od sebe sploh ne čutijo potrebe po seksu. Šele ko se nas razpali, potem pa smo pripravljene. Zato mogoče tudi manjkrat damo pobudo.

Drugače je pa zavrnitev pri seksu lahko zelo boleča in ni čudno, da se potem fant boji dati pobudo, saj se boji, da bo spet zavrnjen. Recimo mene malokrat kar samo od sebe razganja. Prej se moram malo stiskat in božat, potem si šele zaželim. Js rada dam pobudo, čeprav me v tistem trenutku glih ne razganja, ampak mi vedno šele potem všeč rata.

Ja, sj jst ga čist razumem s tega stališča. Pa noče bit vsiljiv in da bi jst dubla kšn odpor do njega.
Gost

No, točno to, da :D
Mogoče je pri vaju to posledica šestih let skupaj. Ne vem, čeprav močno upam, da se vsem ne zgodi podobno in seks kar izgine skozi leta. Vem, da postanejo pomembnejše tudi druge stvari, samo vseeno nekaj telesnega vseeno mora ostati - upam.
Nehala si s kt - mogoče bo sedaj drugače, ker tudi kt vplivajo na vlažnost in libido. Vsaj v času ovulacije je skoraj garantirano noro, boš videla čez par mesecev, ko grejo hormoni po svoje :wink:
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

MsN napisal/-a:
Delno si s takim vedenjem ženska sama koplje jamo ...

pod to se podpism... samo v tistm trenutku pa raje neki priredim ker točno vem da po seksu pride crklanje zame ki je pa kokr balzam za lizat rane...

sistem daš dam če razumes ki pa vsaj pr meni ful funkcijonera in sm zlo zadovolna zarad tega
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

MsN napisal/-a:No, točno to, da :D
Mogoče je pri vaju to posledica šestih let skupaj. Ne vem, čeprav močno upam, da se vsem ne zgodi podobno in seks kar izgine skozi leta. Vem, da postanejo pomembnejše tudi druge stvari, samo vseeno nekaj telesnega vseeno mora ostati - upam.
Nehala si s kt - mogoče bo sedaj drugače, ker tudi kt vplivajo na vlažnost in libido. Vsaj v času ovulacije je skoraj garantirano noro, boš videla čez par mesecev, ko grejo hormoni po svoje :wink:

Uf, iz tvojih ust v božja ušesa :D
Gost

nikaragua, razumem kaj misliš, ampak se s tem sistemom ne strinjam, ker se mi zdi bolj pametno delati drugače.
Zakaj bi seksala, če si tega ne želiš? Zakaj bi se vsakič znova 'ranila' in potem lizala rane? Takih ran ne gre zaceliti do konca, ker se telo navadi na določene odzive in sama sebi preprečuješ uživanje.

Mogoče bi pomagalo, če zamenjata: najprej veliko cartanja (kao del namenjen tebi), potem se boš lažje sprostila, videla boš, da se fant posveča tudi tebi in ne misli samo nase in potem še seks (kao del namenjen njemu). Čeprav je že ta deljenost na del, ki je namenjen tebi ali njemu, zgrešena. Cartanja in seksa naj bi se lotevali, ko je obema do tega, poleg tega je cilj užitek obeh.
Uporabniški avatar
baby.doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby.doll »

Pišem v to temo, ker vidim, da govorite tu tudi o drugih stvareh kot o samem naslovu. Torej.. Trije moški so v mojem življenju s katerimi sem intimna in sedaj sem se odločila, da je čas za resnejšo zvezo.
Enega sem odpisala, ker je moj prijatelj iz otroštva in nikoli nisem nič čutila do nejga, bila je le navada, da sva se na usta poljubila ko sva se dobila in odkrivala telesa nasprotnega spola.
Drugi je nekdo kateremu sm se prvič predala. Tako veliko mi pomeni in naklučje je hotelo, da se po tistem uradnem zaključku zveze ni vse končalo. Še par let sva se dobivala, ko ni bil noben od naju v vezi in še vedno ga ljubim. Nekako pa je tako, da ima on sedaj pol leta punco in meni se svet vsak dan bolj podira.
No tretji pa je nekdo, ki je nekaj vmes med prvim in drugim, da spoh ne vem kaj čutim, če sploh kaj. Spoznala sem ga v obdobju ko sem z drugim končala in bila v fazi iskanja objema kjerkoli. Na to obdobje nisem ravno najbolj ponosna, saj se me je prijelo kar nekaj vulgarnih vzdevkov. Kakorkoli, z njem je bilo vse drugače. Nikoli se nisem nobenemu oglasila na telefon naslednji dan, nejga pa sem sama poklicala. Bilo je tako čarobno. Z njem nisem mislila na tistega, ki mi je zlomil srce, z njem sem se počutila tako nedolžno. In začela sva se dobivat tako 1x na teden/2 tedna. Približno 2 leti in pol je tako. In ko se vsa prepotena gola stisnem k njemu v objem je lepo. Takrat sem srečna in občutek je, kot da sem tistega drugega prebolela. Ampak ko se razideva mi kmalu misli spet k drugem zbežijo in ga začnem pogrešati.
Trenutno zelo močno potrebujem nekoga, ki bo tu zame. Res, da ima prvi punco, ampak če mu povem kaj čutim nimam nič za zgubit. Problem je to, da ne vem ali je to vse samo navezanost. Bil je moj prvi, bil je vse in vse je bil dolgo časa. Potem je tisti tretiji skoraj zavzel njegovo mesto, vendar mu nisem pustila oz. sem vedno preslišala 'rad te imam' in ga po hitrem postopku utišala, ker drugega nekako nism želela preboleti.
Sedaj ne vem, naj obema povem naglas, da nekaj čutim, čeprav ne vem kaj. In kdor bo za, naj bom z njim. Je to potem sploh še ljubezen?
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Ženska, ti si zmedena.

Tvoje življenje je kot kakšna španska nadaljevanka. Priporočam, da nisi z nikomer od teh tipov, ker imam občutek, da sploh nekako nimaš srca, glede na to kaj počneš.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
baby.doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Oh miteq, brez samovšečnosti ti lahko rečm, da mam srce kar na pravem mestu. Samo tisti, ki je v zgornjem postu naveden kot drugi, me je zlomil in uničil moj svet.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Glede na to kar si napisala ne boš z nobenim od teh treh srečna v vezi, ker pri vsakem te nekaj moti oziroma nekaj pogrešaš. Najprej moraš pri sebi razčistiti.
In kaj če bi bilo narobe, če bi bila samska?
(s)mej se
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Uf, tole pomoje ni ljubezen. Ker če bi bila, bi takoj vedela katerega imaš rada. Tako pa si s fanti samo zato, da nisi sama.

Priporočam ti, da pustiš vse na miru, verjetno bo zelo težko, ampak le tako si boš dokazala, da si dovolj močna. Postavi si svoj svet na noge, preboli, uredi si življenje. Veš koliko je še fejst fantov na svetu, eden se bo že našel tudi zate. S temi si samo kompliciraš življenje.
Uporabniški avatar
baby.doll
Sramežljivka
Sramežljivka

piškotek* napisal/-a:Glede na to kar si napisala ne boš z nobenim od teh treh srečna v vezi, ker pri vsakem te nekaj moti oziroma nekaj pogrešaš. Najprej moraš pri sebi razčistiti.
In kaj če bi bilo narobe, če bi bila samska?
Jah ne vem, najbrš nič. Ampak samska sem že kar precej let. In ne zdržim več. Preprosto potrebujem nekoga, ki bo vedno tu zame in jah.. ti trije so recimo najboljši kandidati.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Se nanasa na pogovore med MsN in tistimi puncami, ki so povedale da jim je bolj malo do seksa: js vem da ce sm se tok razburjena, polna skrbi, zalostna, karkoli, da mi niti slucajno ne bi blo do seksa, eno je kar vedno pomaga, pa ce je se tako klisejsko...: temna soba, mogoce kaka svecka...oba se najprej stusirama, brez kakih namigovanj na seks, samo cartanje. potem gola v svezo posteljo, kaka lepa glasba zraven...in potem se mu prepustim...preprosto povem mu, da si zelim, da me celo prelupcka :P in ko cutim njegov dih na vsakem koticku svojga telesa, ko cutim kako me ima rad, ko me nezno boza in poljublja, po rokah, po nogah, po prstih, po trebuhu, po ramenih, po vratu..jst nic ne delam, popolnoma nic. samo lezim, in se sprostim...ma ni vrag da si ne zazelim neznega strastnega seksa :D seveda je predpogoj tut to, da mam js rada svoje telo, da vem, da mu je privlacno. da vem, da uziva v tem ko me poljublja...to vse pripelje do groznega zgeckanja ''tam dol'' :D
zdej pa nevem, a se ve ne znate tok sprostit, al tut kaj takega ne bi v vas prebudilo zelje po seksu, al tega vasi fantje sploh ne storijo (za vse k ste napisale da ni nikol vec prav te zelje po seksu)? res me zanima, ker srcno upam da se men kaj takega ne bo zgodilo :? a lahko v zraku cutite ljubezen, ko lezita objeta na postelji? a se da to prepoznat?!
Odgovori