Moj ima ukrivljen penis
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
da stoji po strani pa kakor sem jaz brala naj bi bili krivi moški jajčki- saj imajo vse miški eno jajce nižje od drugega-ponavadi levega- zato ta vleče bolj dol in penis stoji postrani
ukrivljen penis pa nastane ker je eno tkivo -brecili večje o drugega-sprejme več krvi
Naj bi pa tudi živeli imele krive lulčke
ukrivljen penis pa nastane ker je eno tkivo -brecili večje o drugega-sprejme več krvi
Naj bi pa tudi živeli imele krive lulčke
Katarinanizabisere napisal/-a:da stoji po strani pa kakor sem jaz brala naj bi bili krivi moški jajčki- saj imajo vse miški eno jajce nižje od drugega-ponavadi levega- zato ta vleče bolj dol in penis stoji postrani
No, to dejansko ni res. Potem bi vsem moškim stal postrani. Pri moških je itak v večini levo modo nižje od desnega. Nima pa to veze s tem, da stoji postrani.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Se nisi vidla ukrivljenega tica? Si ziher? Ker ce nic drugega je ponavadi vsaj malo navzgor ukrivljen.jullia_ napisal/-a:Hm, prav ukrivljenega sploh še nisem videla in v bistvu sem do tega trenutka mislila, da je s tem mišljeno, da stoji postrani. Tako da najbolje, da poveš za oboje
Zakaj stoji postrani jst nism zihr, but my best guess is: naceloma ga imas v gatah spravljenega na eno stran, kar po vecih letih takega nosenja pripelje do tega, da se na eni strani ligament, ki penis drzi k sramni kosti malo raztegne, kar povzroci da stoji postrani. Je pa res da nism dohtar.

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
LOL kaksna neumnost....to je cist sfaljeno iz dveh razlogov. Ze sama ideja, da predmet, ki lezi nizje bol dol vlece je totalno neumna. Druga stvar je pa da testisi ne visijo dol s penisa, ampak so pritrjeni na osramje, torej njihova teza nima vpliva na penis.Katarinanizabisere napisal/-a:da stoji po strani pa kakor sem jaz brala naj bi bili krivi moški jajčki- saj imajo vse miški eno jajce nižje od drugega-ponavadi levega- zato ta vleče bolj dol in penis stoji postrani
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Sramežljivka
joj joj joj Mahagonij
ti se kr delaj pametnega
a si mogoče že slišal za spletno stran sexation- kje strokovnjaki na področju spolnosti in spolnih organov- slavko ziherl, franci planinšek, zoran milivojevič pišejo članke in odgovarjajo na vprašanja
in prav tu je bil članek o tem - zarotiranem penisu
na žalost najprej napišeš da nisi strokovnjak na tem področju nato pa napišeš kako sem neumna ker pišem take stvar
bodo že strokovnjaki bolj vedeli do enega usraneta
ti se kr delaj pametnega
a si mogoče že slišal za spletno stran sexation- kje strokovnjaki na področju spolnosti in spolnih organov- slavko ziherl, franci planinšek, zoran milivojevič pišejo članke in odgovarjajo na vprašanja
in prav tu je bil članek o tem - zarotiranem penisu
na žalost najprej napišeš da nisi strokovnjak na tem področju nato pa napišeš kako sem neumna ker pišem take stvar
bodo že strokovnjaki bolj vedeli do enega usraneta

trapa napisal/-a:Kolikor sem jaz brala v literaturi, tič v nabreklem stanju stoji približno tako, kot ga je mel v planicah zavitega.
Ko mojmu stoji je raven in je obrnjem navzgor proti trebuhu.
Moram reči naj se zahvali mami, da ga je pravilno zavijala v plenice.
Zadnjič spremenil pinanina, dne 24. Feb. 2009 15:42, skupaj popravljeno 2 krat.
Katarinanizabisere napisal/-a:slavko ziherl, franci planinšek, zoran milivojevič
To so pa res strokovnjaki za spolne organe - psihiater, plastični kirurg in psihoterapevt.

Ti raje citiraj, če je kdo od teh strokovnjakov napisal to, kar ti trdiš.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
- Sramežljivka