Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

klupko napisal/-a:To se pa totalno strinjam Mimi_M.. Vsak dan moram čez 10 krožnih ker drgač do cityparka ne prideš...in obolim totalno..in že ne vem kolko krat sm se mogla ustavt sred krožnega kr me en izsili...lepo vas prosim..nazaj v avtošolo vse po vrsti.. Sploh te starejše generacije kr v njihovih časih krožnih ni blo...tamladi pa itak izsiljujejo dokler enkrat ne poč.. Mogoče sm egoist sam škoda mi je mene da se zaletim v koga po njegovi krivdi..mislem... :roll:
Ko sm js delala izpit sm vozla pač po notranjem pasu in pol ko bi se mogla izključit nism mogla na zunanji pas kr je že en biu tam in sm jih parkrat slišala"kam bi pa ti rada šla? ŠE EN KROG!!" takrat sm mela mravljince v laseh in nohtih ko je zavpil inštruktor, ampak sm vesela da zdej vsaj vem kako funkcionira krožno križišče... :P

Veš da lahk preveč bencina skurijo, če se bi še en krog zapelali...
Pol pa stoji majmun sred krožnega, pa čaka da ga bo en spusto na zunanji pas! Bistvo krožnega prometa bi pa naj bila čim večja likvidnost potemtakem :eek:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Dead_kid napisal/-a:A je mogoče kera pr avtošoli Stop delala, območna enota Škofja Loka, Kranj??
Pa še nekej, a so pole za cpp iste na netu kokr na izpitu??
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Jochie napisal/-a:iz ZVCP:

Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Kadar se za vozilom, ki vozi na čelu kolone s hitrostjo, ki je nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, po katerem vozi, in nižja od hitrosti prometnega toka vozil na smernem vozišču, nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, se mora voznik na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo.

bom kr tlele nadaljevala, ker tm smo mal OT.

No, uglavnem,vedla sem da en tak zakon obstaja, ampak da sem mela pa takrat dejansko pravico poklicat policijo in ga upravičeno prjavt, pa nism vedla.usekakor če se zadeva ponovi, bom naslednič tud to nardila!
In spet se mi je prejle zgodil podobno, da sem vozila po viču in ena pred mano v enem kliotu pelje ma res dobesedno trideset po cestah,kjer je omejitev 50 ali clo več.In sm potrobla, se začne dec obračat nazaj,baba tud,pelje spet trideset.Mislm, pa kaj je s temi kreteni dons po cest??? :roll: no pol sm zavila v eno ulco, da sem šla po drugi poti ker če ne bi me še fršlouk zadeu :roll:
ok, razumem, da pelješ tm kjer je devetdeset, senst, ampak, halooo, trideset???sigurno je z inštruktorjem sam po prulah vozila :roll:
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

tako pa sem tudi jaz nova na cesti! :D :D :D
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Čestitam! Pa varno vožnjo! :wink:
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

hvala hvala .. :D :wink:
Some things end, some things begin and some things never change ..
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Nisem naredila. :( Sem imela pa tako bedast vzrok, da se je kar za zjokat...peljem kakih 15 min, speljem z ročno in to vse vredu še meni se je zdelo, da prav dobro vozim, ko smo prišli do "tiste" ulice. Po njej sem se nekajkrat že peljala prej tako, da sem približno vedela kako zgleda, samo da so ravno danes morali tam popravljati most. Pred ulico sem spregledala znak (na katerem je pisalo gradbišče), ok my mistake. Samo pripeljem not, na koncu se ulica konča ker je bilo zaprto z ograjo (pač gradbišče), ulica svinjsko ozka, že sama po sebi za piko na i pa je bila še na obeh straneh zaparkirana (kar seveda ne bi smela bit). In jaz kaj pa zdaj, pa valda vse tiho v avtu (hvala res) pa rečem a obrnem, un iz komisije se pa zadere name ja kwa pa! (ok sej obstajajo tudi bolj prijazni načini za povedat). Za mojo ritjo je bil priliman taxi..dam desni žmigovc, potem vse štiri, tam mu nakazujem on pa nič flegma tam stoji kot da je sam (pa pii, sem skoraj popizdila), pa grem v rikverc čist do njega da se mi je gospodič umaknil. Hvala res. No in se začne moje manevriranje nazaj avto, naprej kombi pa spet avto kombi avto kombi, in ko mi po mučnem drkanju (oprosti izrazu) uspe avto spravit v kokr tok normalen položaj, da že si mislim, da mi bo pa le uspelo, pa grem spet rikverc do avta, pa hočem zabremzat, da bom dala spet v prvo pa nazaj do kombija, ko mi v tistem moj ljubi inštruktor skoč na bremzo, biiip, pa smo bli konec..ja tole smo bli pa prebliz (haalooooo), ne morš si mislt kok bi ga takrat najraj zadavla. potem se pa šepeljemo ven iz te ulice pa mi še inštruktor reče pred unim iz komisije a vidš zdej tale znak k ga nisi vidla...am ja dej no dej reč mu še, če lohka padm mislm, a ni tko da morjo bit inštruktorji tih vmes kaj ma sploh usta za odperat. Pa un iz komisije mi je reku, da sm znak spregledala samo da če bi se mi uspelo ven izmotat iz ulice bi mi še štel..hvala ti lepa inštruktor. Kook sm bla jeznaa..za brez veze ej. Sm pelala nazaj na roško ko na rallyu, da je oba kar metal po avtu. :D ko smo pa nazaj pršli sm pa tko zabremzala da je un skor čelno prbou v naslonjalo od zica, heh ups ja res sm bla jezna.(upam da ga nslednič nam mela k si me je zih zapomnu :wink: ). Aja pa že na začetku k smo začel me je un iz komisije tko gledu kokr da me misl najmn fentat, spregovoru je pa z mano lih tok da mi je povedu kako bo on povedu kam gremo.Zadrgnena, blesava komisija na roški ej! Zdej mam pa spet čez dva tedna, upam da nardim ej k drugač se mi sploh ne bo več dal na izpit, že zdaj sem se komaj prijavila, ker me je kar minilo vse.
Uf, mal sem se velik razpisala. :oops: :)
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

^^ Ne skrbi, vsem so se več ali manj dogajale take stvari, ko smo imeli izpit. Boš že naredila ;)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

To vem, da bom naredila, se ne sekiram tolk če v prvo nisem in niti me ni to da nisem naredila tolk "vznemirlo". Bolj me je šokirala taka nesramnost obeh, inštruktorja in komisanta, tko da mi je zarad niju šlo kar na jok na konc. :? Še zdaj, ko se spomnem na unga iz komisije mi prou slabo rata. Definitivno mi tale izpit ne bo ostal v dobrem spominu.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

^^js sm šla v jok ko nism naredila društvenega. Pa ne zato, ker nisem naredila, ampak zaradi načina s katerim si je tisti idjot iz komisije drznil govorit z menoj pa živcev!
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

No sej pravm js tut zarad tega! Ok pač ne narediš, samo da pa tak folk ocenjuje, no jaz ne morem razumet kako so lahko tok nesramni. :? Za naslednjič me je prav strah kako komisijo bom dobila, jao.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Uf pupe tole z jezo pa jokom na drustvenem/izpitu mi je cisto jasno.

Sem imela blesavega instruktorja (ta druzga) na drustvenem, je bilo konec drustvenega, pa nisem naredila in v jok ker mi je un neki sikal, hvala lepa za take.

Naslednjic sem si pa rekla kdo jih je** in se mi je v bistvu je**** za cel svet, se posebej za komisijo.

Punca kaj te briga ce je un nesramen, glavno da imas ti poslihtano da znas vozit. Aja pa lahko zapi**** svojemu instruktorju kaj ti je imel sikat, da more bit tiho, ker ce ne kaj pa vem mu zagrozis da bos zamenjala instruktorja:).
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

bubabiba: tole je bilo pa res ful nesramno od inštruktorja. :?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Name se je inštruktorca sam enkrat probala neki pizdit, pa sm jo sam nazjala, da ji jst plačujem, da me uči vozt, da ne da se dere name in da bom sam ištruktorja zamenala, če misl met take fore! Je bla pol pridna k bubica od takrat naprej! Ni mi jasn, zakaj majo inštruktorji tak princip učenja, da hočjo neki dosežt z dretjem in pizdenjem na enga :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

men pa nkol ni pizdu al pa se dru, sam je meu pa take psihološke fore.
recimo enkrat sm skor prevozila rdečo, sicer sm se ustaula ampak že na zebri.Pa je odpru uno svojo mapco in mi začel kazat izrezke iz črne kronike iz cajtnga, kjer je pisal o raznih mrtvih otrocih, ki so jih zbil na ta način.
Pa ta fora k je, če si preveč vesel, preveč zmatran, pjan, maš kao 7 sekund zakasnelo (al neki tazga) reakcijo.In pač ko nism dobr reagirala na zadeve, mi je skos govoru al dve, al sedem pa nesreča.
Mislm po teh njegovih psiholoških forah sm se res kr "streznla".zaupil bi pa sam enkrat name, pa bi mu moje upitje še ceu tedn odmevalo po ušesih+menjava inštruktorja bi se takoj izvedla+še kej.nekdo, katermu plačujem mastn dnar se pa že nou dru name!
Zaklenjeno