Nisem naredila.

Sem imela pa tako bedast vzrok, da se je kar za zjokat...peljem kakih 15 min, speljem z ročno in to vse vredu še meni se je zdelo, da prav dobro vozim, ko smo prišli do "tiste" ulice. Po njej sem se nekajkrat že peljala prej tako, da sem približno vedela kako zgleda, samo da so ravno danes morali tam popravljati most. Pred ulico sem spregledala znak (na katerem je pisalo gradbišče), ok my mistake. Samo pripeljem not, na koncu se ulica konča ker je bilo zaprto z ograjo (pač gradbišče), ulica svinjsko ozka, že sama po sebi za piko na i pa je bila še na obeh straneh zaparkirana (kar seveda ne bi smela bit). In jaz kaj pa zdaj, pa valda vse tiho v avtu (hvala res) pa rečem a obrnem, un iz komisije se pa zadere name ja kwa pa! (ok sej obstajajo tudi bolj prijazni načini za povedat). Za mojo ritjo je bil priliman taxi..dam desni žmigovc, potem vse štiri, tam mu nakazujem on pa nič flegma tam stoji kot da je sam (pa pii, sem skoraj popizdila), pa grem v rikverc čist do njega da se mi je gospodič umaknil. Hvala res. No in se začne moje manevriranje nazaj avto, naprej kombi pa spet avto kombi avto kombi, in ko mi po mučnem drkanju (oprosti izrazu) uspe avto spravit v kokr tok normalen položaj, da že si mislim, da mi bo pa le uspelo, pa grem spet rikverc do avta, pa hočem zabremzat, da bom dala spet v prvo pa nazaj do kombija, ko mi v tistem moj ljubi inštruktor skoč na bremzo, biiip, pa smo bli konec..ja tole smo bli pa prebliz (haalooooo), ne morš si mislt kok bi ga takrat najraj zadavla. potem se pa šepeljemo ven iz te ulice pa mi še inštruktor reče pred unim iz komisije a vidš zdej tale znak k ga nisi vidla...am ja dej no dej reč mu še, če lohka padm mislm, a ni tko da morjo bit inštruktorji tih vmes kaj ma sploh usta za odperat. Pa un iz komisije mi je reku, da sm znak spregledala samo da če bi se mi uspelo ven izmotat iz ulice bi mi še štel..hvala ti lepa inštruktor. Kook sm bla jeznaa..za brez veze ej. Sm pelala nazaj na roško ko na rallyu, da je oba kar metal po avtu.

ko smo pa nazaj pršli sm pa tko zabremzala da je un skor čelno prbou v naslonjalo od zica, heh ups ja res sm bla jezna.(upam da ga nslednič nam mela k si me je zih zapomnu

). Aja pa že na začetku k smo začel me je un iz komisije tko gledu kokr da me misl najmn fentat, spregovoru je pa z mano lih tok da mi je povedu kako bo on povedu kam gremo.Zadrgnena, blesava komisija na roški ej! Zdej mam pa spet čez dva tedna, upam da nardim ej k drugač se mi sploh ne bo več dal na izpit, že zdaj sem se komaj prijavila, ker me je kar minilo vse.
Uf, mal sem se velik razpisala.