Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ bogii, še tkrt k pride domou in dela da se spočije ga zmatraš :D hec. :razz:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Midva zelo različno - včasih sva vsak dan, včasih kak dan ali pa celo teden nič, zdaj sem brez tabletk, seksava večkrat dnevno. :) :) :) :)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Suša zadnje cajte.. :D
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Midva koker kdaj. Sva bolj dlaeč narazen in se vidiva samo med vikendu, pa še taj včasih ne seksava, ker je vedno nekdo doma, v avtu pa nama je bedno. Bo bolje, ko bova imela svoje stanovanje :)
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

**medyka** napisal/-a:Midva koker kdaj. Sva bolj dlaeč narazen in se vidiva samo med vikendu, pa še taj včasih ne seksava, ker je vedno nekdo doma, v avtu pa nama je bedno. Bo bolje, ko bova imela svoje stanovanje :)

Pa kaj? :P :twisted:
Uporabniški avatar
honey.honey
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a honey.honey »

če tale forum je ful fajn prau use zveš kar te zanima :respekt:
honey honey, how he thrills me, aha, honey honey.
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a KittyCat »

koliko časa pa ste ve s svojimi fanti, da po 5x na teden sexate? mi2 po 4ih letih samo še 1x na teden, ker nimam ne energije, ne želje :( sploh ne vem kaj je narobe z mojim libidom? :?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

8 let :)

KittyCat, tudi jaz sem imel ado predkratkim takšna obdobja. Enostavno mi ni bilo do tega. Moj libido so uničile KT.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

3 leta (DONS :scherzkeks: :love: )

KT mi pa zaenkrat po dobrih 2 letih še niso čisto nič uničle *potrka na les navzgor*
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

UG84 napisal/-a:8 let :)

KittyCat, tudi jaz sem imel ado predkratkim takšna obdobja. Enostavno mi ni bilo do tega. Moj libido so uničile KT.

hmm... jaz sem jih jedla 6 let :eek: zdaj jih že več kot pol leta ne več ampak je še vedno isto :? mislite, da bo kdaj bolje?
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

No, jaz sem do sedaj skoraj vse veze furala ''na daljavo'', se pravi, da sem se s tipi videla samo za vikende. Tako da je tudi moje spolno življenje temu ''primerno''.

Sem pa opazila razliko predvsem v tem da sva recimo s prejšnjim seksala med vikendom več kot z zdrajšnjim, samo krajši čas, pač, so padali ta hitri. Z zdajšnjim si vedno vzamema ful časa, tako da sem po tistih 2h uricah igrarij bolj zmatrana (in bolj prijetno zmatrana) kot če bi na dan 5 ta hitrih. Sem se z leti kar spremenila in mi vedno bolj paše da se res posvetima eden drugemu in da se po seksu ne obrnema in zaspima kot klade, ampak da še malo pomenkujeva itd... :D

Se je že tudi zgodilo, da so bile stvari pač take, da tudi po 3 tedne nisva - služba, faks, izpiti, potem pride menstruacija itd... Pa se mi tudi po zdi OK, da si vzmamema pa res vsak čas vsaj nekaj urc skupnega časa, pa magari greva samo ven na kebap pa na pomenek, da se malo vidima in pocrkljama. Se bi mi zdelo prav neumno, da bi res mogla vsak vikend nujno k njemu, ker bi potem prav dobila filing, da mu je prva stvar, ki mu pride na misel, samo kako bova seksala :roll:

Zaradi tega ker ne seksama ne vem, 3x, 4x, 10x na teden še nisva nenomarlen par :roll: Saj količinsko seks ni nujnoodraz libida človeka; sem malo prebirala tole temo in spoznala, da je dosti parčkov, ki se videva samo med vikendi - valda da potem ni priložnosti vsak dan parkrat seksat, kar pa še ne pomeni, da ne bi, če bi bila možnost da bi se s partnerjem lahko videla vsak dan :twisted:
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

mi2 skupaj živiva, pa sexava sam za vikend :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^a nis zgorej pisala da 5x na tedn, zdej pa da sam za vikende :D aja u vikendu 5x :P?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

KittyCat napisal/-a:hmm... jaz sem jih jedla 6 let :eek: zdaj jih že več kot pol leta ne več ampak je še vedno isto :? mislite, da bo kdaj bolje?

Hm..potem pa ne vem, če so tabletke krive. Kaj pa če kaj popestrita zadevo? Joj, težk je svetovat, ko točno vem, kako se počutiš!
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

KittyCat,pa sej to je normalno.
Meni seks res ni neka prioriteta. In fact, sploh ne vem kolikokrat bi seksala,če fant ne bi dajal pobud...Verjetno 1×/mesec.
Tako da je odvisno od človeka.
Eni se tuširajo 1-2× na teden,eni vsak dan,eni zjutraj (to mi namreč ni jasno,kako greste lahko eni umazani spat v frišno pojstlo in se tušate zjutri) eni tud 2× dnevno...
Ma enako je s seksom.
Tuki ni nobenga vprašanja kaj je normalno pa kaj ni in meni količina seksa ne pove nič o odnosu med partnerjema. Lahko namreč sesata 10× na teden,pa je to vajina edina skupna točka.
Odgovori