No, jaz sem do sedaj skoraj vse veze furala ''na daljavo'', se pravi, da sem se s tipi videla samo za vikende. Tako da je tudi moje spolno življenje temu ''primerno''.
Sem pa opazila razliko predvsem v tem da sva recimo s prejšnjim seksala med vikendom več kot z zdrajšnjim, samo krajši čas, pač, so padali ta hitri. Z zdajšnjim si vedno vzamema ful časa, tako da sem po tistih 2h uricah igrarij bolj zmatrana (in bolj prijetno zmatrana) kot če bi na dan 5 ta hitrih. Sem se z leti kar spremenila in mi vedno bolj paše da se res posvetima eden drugemu in da se po seksu ne obrnema in zaspima kot klade, ampak da še malo pomenkujeva itd...
Se je že tudi zgodilo, da so bile stvari pač take, da tudi po 3 tedne nisva - služba, faks, izpiti, potem pride menstruacija itd... Pa se mi tudi po zdi OK, da si vzmamema pa res vsak čas vsaj nekaj urc skupnega časa, pa magari greva samo ven na kebap pa na pomenek, da se malo vidima in pocrkljama. Se bi mi zdelo prav neumno, da bi res mogla vsak vikend nujno k njemu, ker bi potem prav dobila filing, da mu je prva stvar, ki mu pride na misel, samo kako bova seksala
Zaradi tega ker ne seksama ne vem, 3x, 4x, 10x na teden še nisva nenomarlen par

Saj količinsko seks ni nujnoodraz libida človeka; sem malo prebirala tole temo in spoznala, da je dosti parčkov, ki se videva samo med vikendi - valda da potem ni priložnosti vsak dan parkrat seksat, kar pa še ne pomeni, da ne bi, če bi bila možnost da bi se s partnerjem lahko videla vsak dan