Naše muce

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Z izgledom svoje muce sem

Zadovoljna
95
48%
Še kar zadovoljna
42
21%
Želela bi si, da bi bilo kaj drugače
33
17%
Groza me je, sploh nisem zadovoljna
12
6%
Sem se sprijaznila s tem kar imam
18
9%

Skupaj glasov: 200

Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Ne vem zakaj ne bi bila zadovoljna :roll: v bistvu sem srečna, ker jo sploh imam :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

miteq napisal/-a:Verjetno se sramujejo nesimetrije. Tudi tebi ne bi bilo vseeno, če bi imela eno oko za 2cm nižje od drugega.

Ja dobr to je pa totalno glupa primerjava... oko je drugo kot sramna ustnica :lol: verjetn bi mel mal drugačno sliko.. a če bi gledal z enim 2 cm nižjim očesom :roll: :lol:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

miteq napisal/-a:Verjetno se sramujejo nesimetrije. Tudi tebi ne bi bilo vseeno, če bi imela eno oko za 2cm nižje od drugega.

Sam zadne čase me pa res presenečaš :?

To je isto, k da bi jst primerjala ukrivljen penis (kjer ti razlagaš, da kako je to čist normalno) s tem, da ti sred čela raste nos :roll:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Haha, kako sem nekomu stopil na rep.

Ko se pa pogovarjamo o velikosti in ukrivljenosti naših tičev, takrat pa imate vse svoje "pametne" komentarje. In ne vem kaj vas je vse tako vznemirilo, ker nisem rekel nič proti kakršnikoli obliki češplje. Dajte se skulirat, babe kokošaste.

Bom si še mislil, da ste ve tiste, ki imate nesimetrične/asimetrične, ker ste me tako napadle.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

qisi
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

~NIA~ napisal/-a:dej dej, pizde pa še povohal nisi

To bi bolj rekel za tebe.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

miteq napisal/-a:Haha, kako sem nekomu stopil na rep.

Ko se pa pogovarjamo o velikosti in ukrivljenosti naših tičev, takrat pa imate vse svoje "pametne" komentarje. In ne vem kaj vas je vse tako vznemirilo, ker nisem rekel nič proti kakršnikoli obliki češplje. Dajte se skulirat, babe kokošaste.

Bom si še mislil, da ste ve tiste, ki imate nesimetrične/asimetrične, ker ste me tako napadle.

da nisi nič rekel?

večje ustnice si proglasil za asimetrične. kaj pa je to drugega kot oblika?
In tale s tiči je bla čist primerna primerjava in čist realna.
Aja, pa lahko si misliš kar češ, vedel tko al drugač ne boš nikoli in nikoli ne boš mogu bit zagotovo prepričan....sicer pa tipičen obrambni mehanizem,nebi mogu boljš napisat :)

Nia... :rofl: :rofl: očitno bo že držalo, glede na to da je videl asimetrične lulike.da ni bla kšna predelana lulika, ki je bla prej neki druzga, al pa si vohljou na kakšnem napačnem delu telesa :lach:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

qors!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

miteq napisal/-a:Haha, kako sem nekomu stopil na rep.

Ne, sploh ne :wink: Nimam problemov s sprejemanjem svoje 'lubice' :D Sam povem ti, da si dal totalno neumestno primerjavo in lih tok je bla pol moja na mestu.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:večje ustnice si proglasil za asimetrične. kaj pa je to drugega kot oblika?

Eh plitki argument si podala. Torej je vse skupaj oblika ali kaj - debeli ljudje niso debeli, ampak...hm.. so takšne oblike! Je tak? Enako velja za suhe; dejansko niso suhi, pač pa takšne OBLIKE! Višek pameti.

Sicer pa, ve babe imate privide, ker nikjer ni bilo nič žaljivega napisanega. Same se očitno počutite ogrožene od mojega komentarja. Če ima katera male sramne ustnice velike, je lahko to razlog za njeno obremenjevanje. Tako kot se lahko kateri tip sekira, ker mu tič stoji v levo ali desno. Kje ste pa ve kaj žaljivega vidle v tem? Privide imate, kot pravim. Pa ogrožene se počutite. :wink:

Nia, tebi pa lahko samo rečem.. VSE SI ZADELA! Bravo! :D

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

No, tako osebno se pa ni potrebno spuščat. Bodo fantje, ki skrivaj berejo ta forum, in ki imajo "drobne", še bolj zafrustrirani. :wink:

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

uf ne miteq, asimetrija v SSKJ-ju, katerega maš očitno dost pod nadzorom, pomeni čist nekej drugega kot večji/manjši.Asimetrija v tem primeru bi bila, če bi bla ena ustnica večja od druge.če si poizskal kaj cosmopolitanka pomeni,boš pa ja še to našel :)

Nia, je pa zadela bistvu,kot v vsakem postu tukaj do zdej, kot najbolj v tazadnjem :wink: :P :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

e ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:53, skupaj popravljeno 1 krat.
maajkl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maajkl »

Itak, da je vsaka p.. normalna, o tem sploh ni debate. ampak bolj estetske pa naj bi ble tiste, kjer tamale sramne ostajajo male oz. nc 'ne strli vn'. Vsekakor to ne pomen, da je to, kar naj bi blo bolj estesko dejansko potem vsem vsec oz. da se o tem kaj je estesko vsi strinjajo. Enako kot z joski. Tud zlo mejhne al pa povesene joske so na zenski neki normalnga, bolj estesko oz. blizje 'lepotnim idealom' pa je zenska z vsaj srednje velikimi nepovesenimi joski. Kar pa ne pomen, da niso nekaterim tipom vsec tud mejhni joski (mednje spadam tud sam).
Odgovori