Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

^^ ja kr dolgo traja ja..jaz sem bla tam nekje 3 urce se mi zdi..
andreyac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andreyac »

a slučajno hodi katera v frizerski in kozmetični salon Oz v Ljubljani v Diamantu - zraven Emporiuma?

Kakšne so cene, kdo obvlada??

hvala
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Yummylicious »

Zanima me, če katera hodi v P.K. hair salon ali pa k Jerneju Jesenšku? Kako ste kaj zadovoljne s striženjem?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Kaj pa na temu striženju z termo škarjami je že bla katera?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Meni je zadnjic za strizenje + barvanje pramenov racunala enih 60€, moji sestri pa celih 70€ za samo barvanje hmmm?

In to v istem salonu samo pri drugi punci..
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

eno vprašanje:
a kera pozna kšnga frizerja/ko v Lj ali okolici, k bi res dobr obvladal na blond farbat (pramene)... tko da pride ena lepa naravna blond vn, ne pa kšna peroksidna bela al pa pišančje rumena :help:
The secret of success is consistency of purpose.
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

Hyades napisal/-a:Meni je zadnjic za strizenje + barvanje pramenov racunala enih 60€, moji sestri pa celih 70€ za samo barvanje hmmm?

In to v istem salonu samo pri drugi punci..

To sem že slišala, da so šle punce v isti salon in plačale za enako frizuro različno ceno. Ponekod v teh bolj IN salonih ima vsak frizer svojo tarifo. Tako je v MB na primer pri Marku Matjažu...Ni pa tudi nujno, da tisti frizer ki ima v istem salonu večjo tarifo boljše dela...lahko ti tisti z nižjo tarifo dela boljše frizure...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

J.Lo napisal/-a:Mene zanima, kolko ponavadi računajo za razbarvanje,barvanje in prameni + striženje?
Pa če je kera, ki se striže pri Smiljanu v Mariboru, če ve kolko tam računajo :)
Hvala.

Jaz, kot Ljubljančanka, sem od tega vikenda potegnila črto čez vse ljubljanske frizerje. Samo da mi je konice postrigel je kasiral 20-25 EUR, ker mi je vedno računal polno cenoi striženja + dolgi lasje. In potem izpod 70-80 sploh nisem nikoli šla ven, če sem se še barvala pa sploh.

Ta vikend sem bila na obisku pri starših in šla k frizerku od mami v Žalec. Krasna pupa, ful boljš mi je naredila kot kteri koli do sedaj, dala sem pa za barvanje dolgi las, striženje dolgi las, neizmerno dolgo umivanje :) :) , fen frizuro vse skupaj 43 EUR.

Ni šans, da grem še kdaj v LJ k frizerju. Oderuhi!
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

micamaca napisal/-a:eno vprašanje:
a kera pozna kšnga frizerja/ko v Lj ali okolici, k bi res dobr obvladal na blond farbat (pramene)... tko da pride ena lepa naravna blond vn, ne pa kšna peroksidna bela al pa pišančje rumena :help:

Jp, Joico v BTC-ju, hala a in pa Oz salon v Diamantu (tudi BTC).
Obvladajo! :D
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Kašne so pa kej cene?
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

UG84 napisal/-a:Ni šans, da grem še kdaj v LJ k frizerju. Oderuhi!

Ja v Ljubljani morajo frizerji pokriti še nesramno visoke najemnine, tako da itak več računajo.
Drugač so me vedno najboljš v Ljubljani ustrigli :? (Mic Styling), nisem mela nikoli sreče s okoliškimi frizerji.
Če pozna katera dobro frizerko iz Zasavja, ki zna barvati, naj mi prosim pošlje njen naslov :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Razlika je bila 60 EUR. Niso cene take samo zaradi najemnim. Mislim, da ti za striženje konic zaračuna polno ceno striženja dolgi las?!

Jaz sem prej dajala po 25-35 EUR za takšno striženje, zdaj sem dala pa 7 EUR.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

micamaca napisal/-a:eno vprašanje:

Lahko si pogledas, v drugi temi k so frizure, moje laske. :D Mam isto blond pramena pa cis naravno zgleda. :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ Ful lepo barvo maš ja :ja: ... še posebi na unih slikcah kjer maš krajše lase... je pa odvisno zdaj kakšna je tvoja naravna barva in oz. na kakšno osnovo so ti delali pramene...

Jst mam namreč zdej pofarbane na tako oranžkasto temnejšo blond (podobno kot Yazmeen, mogoče še eno malenkost temnej), svojo naravno mam pa pepelnato svetlo rjavo.

Kam se pa to hodiš barvat?
The secret of success is consistency of purpose.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^Pomoje bi se dal, ce mas ze osnovo svetlo. Jaz sem naravno blond-vsi frizerji do zdej so me definiral kot blondinko, ceprav nisem taka kot kaksne Svedinje. :D
Hodim pa k Andreju (on je lastnik oz. njegova mami) na Ziherlovo v Trnovem. Mislim, da se imenuje Cesalnica las-mal staromodno ime pa vendar. :)
Odgovori