Frizer
- Yummylicious
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Hyades napisal/-a:Meni je zadnjic za strizenje + barvanje pramenov racunala enih 60€, moji sestri pa celih 70€ za samo barvanje hmmm?
In to v istem salonu samo pri drugi punci..
To sem že slišala, da so šle punce v isti salon in plačale za enako frizuro različno ceno. Ponekod v teh bolj IN salonih ima vsak frizer svojo tarifo. Tako je v MB na primer pri Marku Matjažu...Ni pa tudi nujno, da tisti frizer ki ima v istem salonu večjo tarifo boljše dela...lahko ti tisti z nižjo tarifo dela boljše frizure...
J.Lo napisal/-a:Mene zanima, kolko ponavadi računajo za razbarvanje,barvanje in prameni + striženje?
Pa če je kera, ki se striže pri Smiljanu v Mariboru, če ve kolko tam računajo
Hvala.
Jaz, kot Ljubljančanka, sem od tega vikenda potegnila črto čez vse ljubljanske frizerje. Samo da mi je konice postrigel je kasiral 20-25 EUR, ker mi je vedno računal polno cenoi striženja + dolgi lasje. In potem izpod 70-80 sploh nisem nikoli šla ven, če sem se še barvala pa sploh.
Ta vikend sem bila na obisku pri starših in šla k frizerku od mami v Žalec. Krasna pupa, ful boljš mi je naredila kot kteri koli do sedaj, dala sem pa za barvanje dolgi las, striženje dolgi las, neizmerno dolgo umivanje

Ni šans, da grem še kdaj v LJ k frizerju. Oderuhi!
UG84 napisal/-a:Ni šans, da grem še kdaj v LJ k frizerju. Oderuhi!
Ja v Ljubljani morajo frizerji pokriti še nesramno visoke najemnine, tako da itak več računajo.
Drugač so me vedno najboljš v Ljubljani ustrigli

Če pozna katera dobro frizerko iz Zasavja, ki zna barvati, naj mi prosim pošlje njen naslov

-
- Kofetarica
micamaca napisal/-a:eno vprašanje:
a kera pozna kšnga frizerja/ko v Lj ali okolici, k bi res dobr obvladal na blond farbat (pramene)... tko da pride ena lepa naravna blond vn, ne pa kšna peroksidna bela al pa pišančje rumena
Lahko si pogledas, v drugi temi k so frizure, moje laske.

^ Ful lepo barvo maš ja
... še posebi na unih slikcah kjer maš krajše lase... je pa odvisno zdaj kakšna je tvoja naravna barva in oz. na kakšno osnovo so ti delali pramene...
Jst mam namreč zdej pofarbane na tako oranžkasto temnejšo blond (podobno kot Yazmeen, mogoče še eno malenkost temnej), svojo naravno mam pa pepelnato svetlo rjavo.
Kam se pa to hodiš barvat?

Jst mam namreč zdej pofarbane na tako oranžkasto temnejšo blond (podobno kot Yazmeen, mogoče še eno malenkost temnej), svojo naravno mam pa pepelnato svetlo rjavo.
Kam se pa to hodiš barvat?
The secret of success is consistency of purpose.
-
- Kofetarica