Kako glasne ste?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^to se je pr nama zgodil, k je blo pijano in sva kr u dnevni sobi LOL itk oba neki bluzla pa kao mt pršla pogledat, kaj dol neki ropota LOL...sej k da niv edla sam lih naga sva bla, jz gor haha lih tok da se zakrila..
drgač so pa že rekl,da se sliš,pa k psotla buta, miza buta itd...pa brat oz. gdorkoli je v hodniku,pa da starši niso doma potem itak glasnost na višku..tko da če brat naju sliši, sej vidu je tut že vse možne petke pa najlonke lol...pol pa v smislu 'a to ona za vn nosi?'ne :D' LOL tko da če mi2 njiju poslušava, na usake tok, zakaj se bi sekirala če še onadva naju lol
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Mam občutek, da je tale tema postala kopija "kako velike majo vaši lubčki".

Ker se glsanost uporabnice enači z njeno odprtostjo in posledično njenim užitkom, dobivam občutek, da se bo kmalu odprla tema z naslovom "kira je glasnejša". :twisted:
(Seveda bom zmagala jaz, nima niti smisla, da mi kira oporeka)

Se je že zgodilo, da naju je kdo zalotil. Ni blo konec sveta. Se je tudi zgodilo, da naju je kdo slišal. Da bi namenoma ne pazla na glasnost če so bratje in sestre doma? Na-a! Nisem eksibicionistka po naravi, prav tako ne rabim tujega ljubosumja, da bi uživala. Da znam seksat pa tudi ne rabim dokazovat nikomur. :twisted:

Torej, če vem, da nisva sama, sem tiho. Pazim, da paziva, da postelja ne škriplje (najbolj praktiš je potemtakem stoje) in mi je kar malčk rajciš se trudit bit tiho, ko bi najraje kričala.

Če pa sva lahko povsem sproščena, sem načeloma glasna. Čeprav priznam, da je to odvisno od tempa in od tega kako on pritiska na prave gumbe.
Imaš, da me vikaš!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja jz tud če vem da je kdo v bližini nisem glih neki glasna, mogoče sam mal bl na glas diham, pa tud sicer se glih ne derem tm... :roll: :roll: jz bl govorim, njegovo ime, pa kok je dobr pa tko.. una aaaaaaa da bi se drla al kaj jz vem mi je pa čis bedno, tko da to pa ne!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Nadine napisal/-a:una aaaaaaa da bi se drla al kaj jz vem mi je pa čis bedno, tko da to pa ne!

lol pa sj ne razmislamo da zdj se bomo pa drle aaaaa...js se ponavadi sploh ne zavedam da se derem :D bedno al ne, ko mi prihaja pac morm nekak to energijo vn spravit al kaj js vem...fuuuuuuuuul se morm zadrzevat da sm tiho :P

ce se hoces namenoma pa valda da je bedno :D
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

do it* napisal/-a:Ja...pr men je blo pa enkrat tko.d je blo ful hudo in pol se je pršla prtožt od sosede soseda lol..da sva ful preglasna.in da otroc ne nehajo jokat :D. Živiva pa v bloku. Ja sm bla pa ful glasna ja.on pa k en tigr..ampak sva usen nadaljevala :Dsei kaj pa je to kej tazga.čist vsakdanje :roll:

Ja, itak, čist vsakdanje je, če ti pride soseda iz dveh stanovanj naprej povedat, da se otroci jokajo zaradi vaju, vidva pa lepo mirno nadaljujeta, po možnosti še bolj naglas, da vama bodo vsi "fovš". Če bi js bla tista soseda, ej... :evil: Vsakdanje, ja! Pa se dejta dol sred City parka, sej je ja čist vsakdanje, da ljudje seksamo!
Pa punce, sej niste same na svetu, no! Sej nič ne rečem, če nobenga ne moti, ampak drugače pa... Halo?!?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Littlehotbaby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Littlehotbaby »

oo jz bi se pa rada drla,samo ne morem,ko so pa vsi doma in hočejo spat.Zato samo zelo naglas diham in mejčekno vzdihujem.Se mi pa zdi da bi bla celo kvaliteta seksa bolša če bi bla bol glasna in si dala duška :roll:
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella* »

Men se pa prav smešno zdi, da bi bla glasna sam zato ko tip tako hoče in ker se njemu zdi dobr... pol pa ene jamrajo pa šrajajo, v resnici pa pol tolk filinga nimajo,. in jim niti ne paše tolk,kokr zgleda ker pač jamrajo pa šrajajo glasno :roll: ...ena frendica se je zmeri tok drla pri seksu, da smo ostali mislili da bo umrla od orgazmov in užitkov. enkrat po tem,pa se pogovarjam o seksu in ženska vpraša kaj naj naredi,da nje nikoli ne pride al oz. paše! :roll: in zakaj potem to živalsko dretje,enih res ne razumem!
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

Stella* napisal/-a:Men se pa prav smešno zdi, da bi bla glasna sam zato ko tip tako hoče in ker se njemu zdi dobr... pol pa ene jamrajo pa šrajajo, v resnici pa pol tolk filinga nimajo,. in jim niti ne paše tolk,kokr zgleda ker pač jamrajo pa šrajajo glasno :roll: ...ena frendica se je zmeri tok drla pri seksu, da smo ostali mislili da bo umrla od orgazmov in užitkov. enkrat po tem,pa se pogovarjam o seksu in ženska vpraša kaj naj naredi,da nje nikoli ne pride al oz. paše! :roll: in zakaj potem to živalsko dretje,enih res ne razumem!

Ene se ne deremo, ker bi to pasalo fantu, ampak ker to paše nam :D :oops: Jaz pa med drugim tud zato, ker vsaj mojga to kr rajca in je posledično tud zame to dobr :P :twisted:
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella* »

No sej dobr, podpiram to! Pravim samo za tiste, ki so glasne res samo zarad pobude njihovih fantov,. same pa nimajo od tega nič!
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka

To pa je res. Da pa bi se drla čist tko iz ljubga mira, to je pa mal brezveze... :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Littlehotbaby napisal/-a:oo jz bi se pa rada drla,samo ne morem,ko so pa vsi doma in hočejo spat.Zato samo zelo naglas diham in mejčekno vzdihujem.Se mi pa zdi da bi bla celo kvaliteta seksa bolša če bi bla bol glasna in si dala duška :roll:

mene to še bl zrajca ja. tko da k sva kje u naravi al pa u autu sm si zmer dala duška, in tko še bl podpali use skp..nevem zakaj, tko še bl živalsko je and i like ti :D
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka

chiqqa napisal/-a:
Littlehotbaby napisal/-a:oo jz bi se pa rada drla,samo ne morem,ko so pa vsi doma in hočejo spat.Zato samo zelo naglas diham in mejčekno vzdihujem.Se mi pa zdi da bi bla celo kvaliteta seksa bolša če bi bla bol glasna in si dala duška :roll:

mene to še bl zrajca ja. tko da k sva kje u naravi al pa u autu sm si zmer dala duška, in tko še bl podpali use skp..nevem zakaj, tko še bl živalsko je and i like ti :D

:zustimm: :ja:
Spela123
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Spela123 »

Js sm zloooo glasna! Pa moj tip tudi...Ja ampak fora je v tem da...
Da mata tastara 2 sobo bolj skupi. Tk da...izkoristiva kadar sva sama
doma. :lol:
Drugač mi pa seveda SEKS ustreza.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

80 dB :roll:
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

Kar dosti. Baje. Ampak samo če sem sproščena, pa da v sosednji sobi ali kje v bližnji okolici no nobenega. :oops:
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Odgovori