v kakšnem položaju skupaj zaspita?
- cebelica_Kaja*
- Sramežljivka
- Kontakt:
midva ponavadi zaspiva ali v zlicki ali obrnjena en proti drugim. 

Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
Vsak na svoji strani postle zadnje cajte. Ker je njemu ful vroče ponoč, pa mu še bolj, če se k men stiska. Pa tud js ful slabo spim, če kdo čist zdraven mene. Rabm svoj plac, da se obračam, kakor mi paše 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Vsak na svoji strani postle zadnje cajte. Ker je njemu ful vroče ponoč, pa mu še bolj, če se k men stiska. Pa tud js ful slabo spim, če kdo čist zdraven mene. Rabm svoj plac, da se obračam, kakor mi paše
moj tut lol. sam jz pa nimam problema, kamr me prestavš tko se zjutri zbudim, se sploh ne premetavam, on pa tut ne..si neuzemava ponoč odeje itd.

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- spelaspela
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Spat greva objeta, v 100 različnih položajih - ker se jst 100× prestavim, ne morem bit več kot par minut v enem položaju. Pač ne morem bit na miru. Sej vem da mu gre na živce, da se ves čas obračam pa prestavljam, ampak sej on kljub temu hitro zaspi. Jst se pa potem ponavadi prestavim stran od njega, ker mi je tako najbolj udobno.
Pa ful slabo spim in se potem še ves čas obračam, malo sm malo tja, malo se k njemu stisnem, pa ful se zbujam, včasih celo noč samo napol spim
Mi vsakič zjutraj reče: "A ti sploh kej spiš? Vsakič ko se zbudim, gledaš." 
Pa ful slabo spim in se potem še ves čas obračam, malo sm malo tja, malo se k njemu stisnem, pa ful se zbujam, včasih celo noč samo napol spim

Let's swim to the moon .....
..midva tudi zaspiva s hrbtom en proti drugemu,da me objame,ker se tako počutim varno.. on pa temu reče,da sva prav narejena za skupaj,ker sem bolj mičkena in ko skrčiva noge,je kot da so naju po meri naredili en za drugega,se popolnoma prilegava en drugemu
ponavadi pa on tudi spi na hrbtu,pa se jaz k njemu stisnem iz strani in ga objamem,pa on tudi mene.. zjutraj ga pa ponavadi preženem na njegov konec ker mi je vroče,on pa me noče nehati stiskati hehe

*Everyone dies,but not everyone lives!*