v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica_Kaja* »

midva ponavadi zaspiva ali v zlicki ali obrnjena en proti drugim. :D
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Midva vedno v žlički, ampak jst njega objemam od uzad, ker je tak scartanc, da grozaaa.. :evil: ob redkih prilikah se zgodi, da je on za mano :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Vsak na svoji strani postle zadnje cajte. Ker je njemu ful vroče ponoč, pa mu še bolj, če se k men stiska. Pa tud js ful slabo spim, če kdo čist zdraven mene. Rabm svoj plac, da se obračam, kakor mi paše :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

Midva se pa še nisva čist navadla, da ne spiva več sama. Tako, da kadar že spiva skupi traja ful dolg, preden zaspiva in se lahko tud po pol ure premetujeva in ne najdeva pravga položaja. Ponavad pa pol vedno zaspiva nekak hecno prepletena al z nogami al pa z rokami :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

*mala* napisal/-a:Vsak na svoji strani postle zadnje cajte. Ker je njemu ful vroče ponoč, pa mu še bolj, če se k men stiska. Pa tud js ful slabo spim, če kdo čist zdraven mene. Rabm svoj plac, da se obračam, kakor mi paše :D

moj tut lol. sam jz pa nimam problema, kamr me prestavš tko se zjutri zbudim, se sploh ne premetavam, on pa tut ne..si neuzemava ponoč odeje itd. :D al pa brcava lol...sam pač mene zmer kej zebe, on je pa čist vroč lol
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

moj pa vedno jamra, da mu ves kovtr poberem. :D
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

rammsteingirl napisal/-a:moj pa vedno jamra, da mu ves kovtr poberem. :D

ja jz sm tud tak egoist :D jz pač rabm svoj plac, ker pač nism navajena, da travn mene še kdo spi. Tko da je postla pač vedno premajhna, kovtrov pa nikdar dovolj :P
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a spelaspela »

vsak na svojem obmoćju
XD
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Spat greva objeta, v 100 različnih položajih - ker se jst 100× prestavim, ne morem bit več kot par minut v enem položaju. Pač ne morem bit na miru. Sej vem da mu gre na živce, da se ves čas obračam pa prestavljam, ampak sej on kljub temu hitro zaspi. Jst se pa potem ponavadi prestavim stran od njega, ker mi je tako najbolj udobno.
Pa ful slabo spim in se potem še ves čas obračam, malo sm malo tja, malo se k njemu stisnem, pa ful se zbujam, včasih celo noč samo napol spim :D Mi vsakič zjutraj reče: "A ti sploh kej spiš? Vsakič ko se zbudim, gledaš." :D
Let's swim to the moon .....
ilusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a ilusion »

..midva tudi zaspiva s hrbtom en proti drugemu,da me objame,ker se tako počutim varno.. on pa temu reče,da sva prav narejena za skupaj,ker sem bolj mičkena in ko skrčiva noge,je kot da so naju po meri naredili en za drugega,se popolnoma prilegava en drugemu :D ponavadi pa on tudi spi na hrbtu,pa se jaz k njemu stisnem iz strani in ga objamem,pa on tudi mene.. zjutraj ga pa ponavadi preženem na njegov konec ker mi je vroče,on pa me noče nehati stiskati hehe :lol: :evil: :D
*Everyone dies,but not everyone lives!*
Mimi88
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi88 »

Jst pa obožujem kahlico ali pa tak da sm na hrbtu on pa na boku ob meni tako da nasloni glavo na moj prsni koš :love: Je pa res da se jst pogosto obračam.Pol pa greva sredi noči vsak na svoj konec postle.
petra19__
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a petra19__ »

ah vsakih drugače :D
poleti vsak na svojem koncu, ker je prevroče.
pozimi sva celo noč stisjena ko mala pouheka :D
včasih pa celo zbeži stran od mene in spi na kavču, ker imam težave z dihali in zaradi tega občasno smrčim :scherzkeks: :scherzkeks: :scherzkeks: :scherzkeks: :scherzkeks:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^čist hot :D
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Skupaj spiva ob redkih priložnostih, če pa je že možno pa na začetku malo stisnjeno potem pa vsak na svoj konec, ker jaz rabim svoj prostor in mir. :D Drugače ful težko zaspim in se skoz zbujam. Sem tok navajena sama spat, da me vsaka stvar zmoti. Pa baje skos kradem kovter.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Vsak na svojem koncu. To je najbolj udobno, še posebej, ker jaz na trebuhu zaspim.

Pa še mačka se k meni stisne :lol:
Odgovori