Kritike filmov!
^^Midva s sošolcem sva si hotla knjigo v knjižnici sposodt lani al predlani enkrat, ker sva slišala, da naj bi bla res dobra, hkrati pa ena najbolj depresivnih knjig. No in so jo mel v Otonu v skladišču, ker naj bi bla tok depresivna, da je noben ni želel brat, al neki tazga. No, tko so rekl, kok je pa kej res in dejanskega razloga, da je bla v skladišču, pa ne vem. (rev. road to)
Pride and Glory - men zlo všečen film, spet Edward norton
Vreden ogleda
Twilight -
About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.
Pogledala ga bom sigurno še najmanj 2x
Underworld: Rise of the Lycans - Tud hud, itak sta mi bla pa že prejšnja dela huda... Sploh bejba mi je neki special
Twilight -
About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.
Underworld: Rise of the Lycans - Tud hud, itak sta mi bla pa že prejšnja dela huda... Sploh bejba mi je neki special

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
- **medyka**
- Komunikatorka

KiLLyKa napisal/-a:Twilight -![]()
![]()
A knjigo si prebrala? Ker jaz sem jo ravnokar, pa ne vem, če bi pogledala film, da ne bom razočarana...
-
Tamala_mrha
- Cosmopsiho

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka

- Kraj: Gorenjska
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Tiavanna napisal/-a:KiLLyKa napisal/-a:Twilight -![]()
![]()
A knjigo si prebrala? Ker jaz sem jo ravnokar, pa ne vem, če bi pogledala film, da ne bom razočarana...
Film mi je biu podn
Ze knjiga ni neka mojstrovina pa je 100krat bolsja ko film, imho..-
mycosmogirl
- Kofetarica

- Kontakt:
-
purple_rain
- Cosmopsiho

- Kraj: Lj
renatka_ napisal/-a:Včeraj gledala Pride and Glory. Vreden ogleda!
KiLLyKa napisal/-a:Pride and Glory - men zlo všečen film, spet Edward
nortonVreden ogleda
![]()
Men pa tale ful ni bil všeč.mycosmogirl napisal/-a:Pride and glory- super film! Sploh ne vem zakaj ma v Vikendu tako slabo oceno! Malo preveč nasilen za nežne oči drugače! 9/10
Ok, osnovna zgodba že (igralska zasedba pa sploh
), ampak sem mela nek feeling, da se hoče ful velik reči dogajat in dejansko mi je deloval "natlačen".- Sweet Princess
- Kofetarica

- Kraj: Ljubljana

Je pa v tem filmu dosti dobrih komadov (že iz naslova sodeč