Kritike filmov!
^^Midva s sošolcem sva si hotla knjigo v knjižnici sposodt lani al predlani enkrat, ker sva slišala, da naj bi bla res dobra, hkrati pa ena najbolj depresivnih knjig. No in so jo mel v Otonu v skladišču, ker naj bi bla tok depresivna, da je noben ni želel brat, al neki tazga. No, tko so rekl, kok je pa kej res in dejanskega razloga, da je bla v skladišču, pa ne vem. (rev. road to)
Pride and Glory - men zlo všečen film, spet Edward norton
Vreden ogleda
Twilight -
About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.
Pogledala ga bom sigurno še najmanj 2x
Underworld: Rise of the Lycans - Tud hud, itak sta mi bla pa že prejšnja dela huda... Sploh bejba mi je neki special

Twilight -

Underworld: Rise of the Lycans - Tud hud, itak sta mi bla pa že prejšnja dela huda... Sploh bejba mi je neki special

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
- **medyka**
- Komunikatorka
KiLLyKa napisal/-a:Twilight -![]()
About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.
![]()
A knjigo si prebrala? Ker jaz sem jo ravnokar, pa ne vem, če bi pogledala film, da ne bom razočarana...

-
- Cosmopsiho
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Tiavanna napisal/-a:KiLLyKa napisal/-a:Twilight -![]()
![]()
A knjigo si prebrala? Ker jaz sem jo ravnokar, pa ne vem, če bi pogledala film, da ne bom razočarana...
Film mi je biu podn

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
renatka_ napisal/-a:Včeraj gledala Pride and Glory. Vreden ogleda!
KiLLyKa napisal/-a:Pride and Glory - men zlo všečen film, spet Edward
nortonVreden ogleda
![]()
Men pa tale ful ni bil všeč.mycosmogirl napisal/-a:Pride and glory- super film! Sploh ne vem zakaj ma v Vikendu tako slabo oceno! Malo preveč nasilen za nežne oči drugače! 9/10
Ok, osnovna zgodba že (igralska zasedba pa sploh

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana