Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

^^Midva s sošolcem sva si hotla knjigo v knjižnici sposodt lani al predlani enkrat, ker sva slišala, da naj bi bla res dobra, hkrati pa ena najbolj depresivnih knjig. No in so jo mel v Otonu v skladišču, ker naj bi bla tok depresivna, da je noben ni želel brat, al neki tazga. No, tko so rekl, kok je pa kej res in dejanskega razloga, da je bla v skladišču, pa ne vem. (rev. road to)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Pride and Glory - men zlo všečen film, spet Edward norton :razz: Vreden ogleda :wink:

Twilight - :hearts: :hearts: About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him. :cry:
Pogledala ga bom sigurno še najmanj 2x :hearts:

Underworld: Rise of the Lycans
- Tud hud, itak sta mi bla pa že prejšnja dela huda... Sploh bejba mi je neki special :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Tamala_mrha napisal/-a:Sirotišnica. Sicer je zanimiva zgodba, a takih filmov ne gledam rada. 7/10

Jaz mu dam 10tko. Ima rada takšne filme, kot je omenjeno, je dobra zgodba. Efekti so dobri, prav tako igralci. Čista 10tka :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

KiLLyKa napisal/-a:Twilight - :hearts: :hearts: About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him. :cry:

A knjigo si prebrala? Ker jaz sem jo ravnokar, pa ne vem, če bi pogledala film, da ne bom razočarana... :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Hit and run ... res dobra srhljivka oz. grozljivka,s ploh konc je megastičn :lach:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Tiavanna ne nisem. Čakam zdej da vse 4 knjige dobim, da se še brat spravim :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Footloose - not that bad. V stilu Grease in Dirty dancing, čeprav je Patrick Swayze neprimerljivo boljši od Kevina Bacona. :P Je pa v tem filmu dosti dobrih komadov (že iz naslova sodeč :D), tako da dobi oceno 8/10.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

^^ ja, ta film je prav kul za pogledat. :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Tiavanna napisal/-a:
KiLLyKa napisal/-a:Twilight - :hearts: :hearts: About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him. :cry:

A knjigo si prebrala? Ker jaz sem jo ravnokar, pa ne vem, če bi pogledala film, da ne bom razočarana... :?

Film mi je biu podn :( Ze knjiga ni neka mojstrovina pa je 100krat bolsja ko film, imho..
pasiflora
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pasiflora »

Yes Man - Jim Carrey je pač Jim Carrey :D
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Pride and glory- super film! Sploh ne vem zakaj ma v Vikendu tako slabo oceno :) ! Malo preveč nasilen za nežne oči drugače! 9/10
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

renatka_ napisal/-a:Včeraj gledala Pride and Glory. Vreden ogleda!

KiLLyKa napisal/-a:Pride and Glory - men zlo všečen film, spet Edward
norton :razz: Vreden ogleda :wink:

mycosmogirl napisal/-a:Pride and glory- super film! Sploh ne vem zakaj ma v Vikendu tako slabo oceno :) ! Malo preveč nasilen za nežne oči drugače! 9/10
Men pa tale ful ni bil všeč.
Ok, osnovna zgodba že (igralska zasedba pa sploh :D), ampak sem mela nek feeling, da se hoče ful velik reči dogajat in dejansko mi je deloval "natlačen".
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

buubbika napisal/-a:The Boy In The Striped Pyjamas - Nimam komentarov! Čista 10-ka! :eek: :eek: :(

O moj bog, sploh ne najdem besed ... Jst sm ga ravno pogledala in se kr tresem, jokala sm k dž ... ah :cry: v glavnem, tud jst mu dam desetko, definitivno.

Sm pa gledala pred tem še Farmhouse in je tud kul film :ja:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

The Curious Case of Benjamin Button Drama z ganljivim koncem. Zgodba sicer čist za lase prvlečena, ampak dobro posneta. Glede na to, da je nominiran za 13 oskarjev, sem pričakovala več. Nisem ljubiteljica dram, zato mu dam 7/10.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Meni se tale film samo malo preveč vleče, je pa zanimiva ieja.

POhvalila bi film 7 pounds (naši so prevedli 7 duš). Najprej si misliš WTF?, potem p ati je proti koncu oziroma čisto na koncu vse jasno in se ti zdi film enkraten.
Zaklenjeno