Slovenski transseksualec Salome

Slavni na sto in en način.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Sej kdo te pa sili da gledaš njih dva? Glej mariota na slo1 pa je...

Sicer pa če njemu oz njej ne bi bilo kul odgovarjat na takšna vprašanja ima vedno možnost reči, da na to ne želi odgovoriti...on/a tega ni rekel/a tako da tu ni nobene dileme...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Enkrat sm tole Salome vidla u 12ki,ob treh zjutri so jo že usi šlatal po joškah.En je pršu pa jo uprašu če lohk potipa pa je pustila pa so pol kr usi.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

McLarnovc napisal/-a:Sej kdo te pa sili da gledaš njih dva? Glej mariota na slo1 pa je...

Sicer pa če njemu oz njej ne bi bilo kul odgovarjat na takšna vprašanja ima vedno možnost reči, da na to ne želi odgovoriti...on/a tega ni rekel/a tako da tu ni nobene dileme...

sej jih ne gledam,ko pa prešaltam me pa usakič srat prime.
sej se ne gre zarad uprašanj, gre se za en odnos...Bizovičar pa že tko nima nobenga odnosa z nobenim, sam važn da je on superkul :roll:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Al pa ti njegovga odnosa ne razumeš, ker je to humor na nekmu drugmu intelektualnemu nivoju....

Sej tud Sašo Hribar je za večino folka en bebo, ampak to samo zato, ker je na previsokem nivoju, da bi cela raja razumela njegov humor...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Meni sta bila Lado in Jure do zdaj čisto fajn, zabavna in duhovita - do nedeljske oddaje. Še zlasti Lado je prestopil mejo dobrega okusa s podjebavanjem (salama, tiča za spomin, Alki: ''dec poje tvoj opesem'' itd. itd. ) - cel poden, res. :roll:
McLarnovc, če pa ti vidiš tu nek intelektualen humor, pa sam bog ti pomagaj, res!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

teflon napisal/-a:pri nobenem gostu nisem dojela, da berejo oz. da imajo zaslon s katerega berejo besedilo, pri salome je pa blo ocitno, da bere (vse anegdote je zal unicila s poraznim nastopom), pa tudi iz katere smeri, grozno

Jaaa, tole sem pa jaz tudi opazila! :?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

metuljčica* napisal/-a:Meni sta bila Lado in Jure do zdaj čisto fajn, zabavna in duhovita - do nedeljske oddaje. Še zlasti Lado je prestopil mejo dobrega okusa s podjebavanjem (salama, tiča za spomin, Alki: ''dec poje tvoj opesem'' itd. itd. ) - cel poden, res. :roll:
McLarnovc, če pa ti vidiš tu nek intelektualen humor, pa sam bog ti pomagaj, res!

se strinjam. mislim da bi lahko mal več naredila iz te oddaje. salome ima pomoje še kaj drugega za povedat kot to da ima umetne joške in jajca :roll: čist sta mi bla primitivna in tisto razbijanje tiča-šparovčka je blo ponižujoče.
salome mi je pa faca in všeč mi je da si upa bit to kar je.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mah, bizovičarja itak ne prenesem, zrnec nekako še gre. slučajno oz. iz firbca sem si pogledala tole oddajo s salome. bizovičar itak obupen. salome pa pač kakor ji paše. mene ne moti.

samo ful si ne predstavljam: ima umetne joške na "nič" podlage. a ona sploh kaj čuti, če se/jo šlata(jo) po njih?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

McLarnovc napisal/-a:Al pa ti njegovga odnosa ne razumeš, ker je to humor na nekmu drugmu intelektualnemu nivoju....

Sej tud Sašo Hribar je za večino folka en bebo, ampak to samo zato, ker je na previsokem nivoju, da bi cela raja razumela njegov humor...

intelektualni nivo my ass!Kot sm rekla, obstajajo meje dobrega okusa in onadva, zlasti Lado sta jih ornk prekoračila!
sašo hribar je pa tud zame bebo ja, bolj zoprnega osebka pomojem še nism vidla.pa baje je tud u real lajfu cela tečnoba!
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

rammsteingirl napisal/-a:samo ful si ne predstavljam: ima umetne joške na "nič" podlage. a ona sploh kaj čuti, če se/jo šlata(jo) po njih?

Saj čuti se s čutnimi celicami v koži. :wink: Kaj pa tiste k majo eno bogo A, pa si grejo povečat prsi, isto čutjo...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

McLarnovc napisal/-a:Al pa ti njegovga odnosa ne razumeš, ker je to humor na nekmu drugmu intelektualnemu nivoju....

Lado in Jurij pa res nimata kakšnega posebej visokega nivoja humorja.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Ej.. A ve gdo s kje je ona?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js vem sam kje živi zdej :) sosednji blok od moje sestrične.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Vsaka čast ji, da se upa tako izpostavit pred našo Slovenijo, kjer še ljudje (večina, da ne bo pomote) ne prenesejo istospolnih partnerjev, kaj še le kaj več.

Meni je všeč, kako razmišlja in da upa sledit svojim sanjam, za katere verjamem, da se je bilo težko izpostavit. Ampak nje uspe in ji še uspeva. Super je. :gut:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Aja, ker namrec je moj Fotr preprican da je ona z Raba, ker je on tam ziveu in jo poznu se kot mulca. In cez tolko let jo je enkrat na to nagovoru, ce se kej spomni te rabske mularije, ona pa je to zanikala in rekla da nic ne ve o tem da bi gdaj tm zivela.. :?

Zj pa nevem gdo je faliu, ampak od parih ljudi sem cula da je ona zasigurno s tam
:) Cudno..
Odgovori