Slovenski transseksualec Salome
Sej kdo te pa sili da gledaš njih dva? Glej mariota na slo1 pa je...
Sicer pa če njemu oz njej ne bi bilo kul odgovarjat na takšna vprašanja ima vedno možnost reči, da na to ne želi odgovoriti...on/a tega ni rekel/a tako da tu ni nobene dileme...
Sicer pa če njemu oz njej ne bi bilo kul odgovarjat na takšna vprašanja ima vedno možnost reči, da na to ne želi odgovoriti...on/a tega ni rekel/a tako da tu ni nobene dileme...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
McLarnovc napisal/-a:Sej kdo te pa sili da gledaš njih dva? Glej mariota na slo1 pa je...
sej jih ne gledam,ko pa prešaltam me pa usakič srat prime.
sej se ne gre zarad uprašanj, gre se za en odnos...Bizovičar pa že tko nima nobenga odnosa z nobenim, sam važn da je on superkul

Al pa ti njegovga odnosa ne razumeš, ker je to humor na nekmu drugmu intelektualnemu nivoju....
Sej tud Sašo Hribar je za večino folka en bebo, ampak to samo zato, ker je na previsokem nivoju, da bi cela raja razumela njegov humor...
Sej tud Sašo Hribar je za večino folka en bebo, ampak to samo zato, ker je na previsokem nivoju, da bi cela raja razumela njegov humor...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- metuljčica*
- Cosmofrik
Meni sta bila Lado in Jure do zdaj čisto fajn, zabavna in duhovita - do nedeljske oddaje. Še zlasti Lado je prestopil mejo dobrega okusa s podjebavanjem (salama, tiča za spomin, Alki: ''dec poje tvoj opesem'' itd. itd. ) - cel poden, res.
McLarnovc, če pa ti vidiš tu nek intelektualen humor, pa sam bog ti pomagaj, res!

McLarnovc, če pa ti vidiš tu nek intelektualen humor, pa sam bog ti pomagaj, res!
- metuljčica*
- Cosmofrik
metuljčica* napisal/-a:Meni sta bila Lado in Jure do zdaj čisto fajn, zabavna in duhovita - do nedeljske oddaje. Še zlasti Lado je prestopil mejo dobrega okusa s podjebavanjem (salama, tiča za spomin, Alki: ''dec poje tvoj opesem'' itd. itd. ) - cel poden, res.![]()
se strinjam. mislim da bi lahko mal več naredila iz te oddaje. salome ima pomoje še kaj drugega za povedat kot to da ima umetne joške in jajca

salome mi je pa faca in všeč mi je da si upa bit to kar je.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
McLarnovc napisal/-a:Al pa ti njegovga odnosa ne razumeš, ker je to humor na nekmu drugmu intelektualnemu nivoju....
intelektualni nivo my ass!Kot sm rekla, obstajajo meje dobrega okusa in onadva, zlasti Lado sta jih ornk prekoračila!
sašo hribar je pa tud zame bebo ja, bolj zoprnega osebka pomojem še nism vidla.pa baje je tud u real lajfu cela tečnoba!
- red*cherry
- Kofetarica
McLarnovc napisal/-a:Al pa ti njegovga odnosa ne razumeš, ker je to humor na nekmu drugmu intelektualnemu nivoju....
Lado in Jurij pa res nimata kakšnega posebej visokega nivoja humorja.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Vsaka čast ji, da se upa tako izpostavit pred našo Slovenijo, kjer še ljudje (večina, da ne bo pomote) ne prenesejo istospolnih partnerjev, kaj še le kaj več.
Meni je všeč, kako razmišlja in da upa sledit svojim sanjam, za katere verjamem, da se je bilo težko izpostavit. Ampak nje uspe in ji še uspeva. Super je.
Meni je všeč, kako razmišlja in da upa sledit svojim sanjam, za katere verjamem, da se je bilo težko izpostavit. Ampak nje uspe in ji še uspeva. Super je.

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Aja, ker namrec je moj Fotr preprican da je ona z Raba, ker je on tam ziveu in jo poznu se kot mulca. In cez tolko let jo je enkrat na to nagovoru, ce se kej spomni te rabske mularije, ona pa je to zanikala in rekla da nic ne ve o tem da bi gdaj tm zivela..
Zj pa nevem gdo je faliu, ampak od parih ljudi sem cula da je ona zasigurno s tam
Cudno..

Zj pa nevem gdo je faliu, ampak od parih ljudi sem cula da je ona zasigurno s tam