Zmenki v času krize

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Zmenki v času krize

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Cosmopolitan napisal/-a:Torej, zanima nas: Kakšen zmenek si omisliš, ko v tvoji denarnici vlada suša?

Če v njegovi denarnici ne vlada suša, potem se naslonim nanjo :D .

Drugače pa sprehodi, čajčki v najcenejših barih, ogledovanje štacun (brez nakupovalnega namena), "pohod" na najlepšo razgledno točko (za katero niti ni potrebno vložit veliko truda...), posedanje na klopcah v parku (niti ni nujno, da je park)... Oh in ja - kot je rekla MilkyWay - pokopališče sploh lahko izpade romantično :D .

Sicer pa sem na splošno kar proti plačljivim zmenkom - tu pa tam naj že pade kino, kopanje pa tako naprej, ampak kosilo, ki ga skuha on iz sestavin, ki jih je kupila mami, pri meni zmaga tudi v časih, ko ni finančne krize :) .
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veneficus pupa »

najcenejši zmenek (k sploh ne vem če se mu še reče zmenek..ker js grem s svojim fantom redko kdaj še na zmenek :) ne vem, nimam tega v glavi) je: dva kolesa, dekca, prijetno vreme, kaka knjiga&blokc za risanje, mogoče dva jabuka v torbi (k sta zaston iz domačga hladilnika) pa ena 1,5 litrska flaša pijače (to je praktično tud use za kar zapravš) in pičiš vn iz centra na kako kul travco :D

najcenejši zmenek (k pa mu js res rečm zmenek :P ) je bilo pa dve piksni piva + ena klopca ob Ljubljanci.

če je pa neprijetno vreme... kaj je pa sploh še cenejšga k ena kava al pa čaj v lokalu? tko še najcenej skoz pridš, če je slučajno kriza. al pa dva sladoleda v meku: 2€ ;)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

sej zmenki niso večerja vsak dan v restavraciji kjer ne prideš pod 20€??

haloo

sej za zmenk je pa ja dost ena pijačka, kar znese za obadva max 4€, magar deci vina al pa en fruktalov sok al pa coca-cola itd.!!!!

če pa še 4€ nimaš, pol pa sploh nevem kako preživiš??

sej človek rabi 4€ da sploh iz hiše stopi halo!!!! LOL..sej ne daješ za zmenke celo plačo LOOOL :lol:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Ja ne, včasih še 4€ nimaš. Kolkokrat sem hodla naokoli po cel teden brez denarja pa mi ni blo hudega. :)

Se da tudi zastonj pridet skozi.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Midva greva velikokrat na sprehod okoli jezera. Če naju malo zazebe, se greva stiskat v avto in gledava zvezdice. Nadvse lepo tudi izpade kakšen sprehod po mestu in skupaj gledata izložbe, tako dobiš še kakšno idejo za naslednje darilo :D Poleti kakšen piknik s kakšnim sendvičem in pijačo iz domačega hladilnika. Lahko tudi samo poležavanje na deki pod sončkom. Idej je veliko za katere ni potrebno nič zapraviti :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Čisto tehnično gledano tudi sendvič in pijača, ki jih prineseš s seboj, nista zastonj. Razen če jih ukradeš.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

jullia_ napisal/-a:Čisto tehnično gledano tudi sendvič in pijača, ki jih prineseš s seboj, nista zastonj. Razen če jih ukradeš.

:D
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

jullia_ napisal/-a:Čisto tehnično gledano tudi sendvič in pijača, ki jih prineseš s seboj, nista zastonj. Razen če jih ukradeš.

To je res, ampak če bi tako ali tako pojedel sendvič in spil pijačo, te zmenek ni nič stal, ker si hrano samo pojedel na drugem kraju kot bi ju sicer.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

kako najceneje priti čez zmenek? pustiš da tip vse plača... :lach: :D
Hecam se da ne bo pomote... :wink:

Namesto da greš v kino lahko pogledaš film na računalniku... Sej se da že vse na netu dobit...
Ne greš jest v drago restavracijo, ampak nekam kjer lahko ješ na bone; ali pa pač skuhaš romantično večerjo doma.
Pa tut kavo se da skuhat doma navsezadnje.
Sprehodi v naravo so pa tko in tko zastonj.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja najcenjš pr hrani prideš skoz k ješ na bone.Da skuham doma kar ma najrajš bi me pršlo okol 30€ po ta malem.Že sam da špagete skuham pa omako nardim bilo kakšno pa juho iz vrečke pa je poka 10-15€ če je še kakšna solata zravn pa sok.Pol pa razmišlam a se sploh splača sam za dva kuhat???
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

lol.
jz tut tko pravm. v tem času k oni men že prpelejo,jz kot 1.) ne nardim tok dobr, kot 2.) ne nardim tok velik 3.) tokr azličn pa še več kot 3€ me stane :)
mi2 si skos na bone naročava,najprej pinki zame potem pingvin za mojga lol(ni študent)pa sva obadva sita.

sam tle ni govora o tem...tut ni to najcenej zmenk :P
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Mislm prvo kot prvo kaj je sploh definiran kot zmenek?To da on men reče piki zdej te bom pa pelu na zmenk?Mislm da midva sploh nisva mela zmenka.Al se zmenk šteje usakič k me je pelu vn jest al k sva šla u kino al k sva šla u nedeljo na sprehod na rožnik?
A ok zmenk lohk rečem da je biu k me je pelu u živalski vrt recimo.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

kamis napisal/-a:Ja najcenjš pr hrani prideš skoz k ješ na bone.Da skuham doma kar ma najrajš bi me pršlo okol 30€ po ta malem.Že sam da špagete skuham pa omako nardim bilo kakšno pa juho iz vrečke pa je poka 10-15€ če je še kakšna solata zravn pa sok.Pol pa razmišlam a se sploh splača sam za dva kuhat???

Jaz sama kuham če sem doma in pač mamo večino stvari že doma...

Aja kaj pa misljo kot zmenek pa tut jaz ne vem. :lach: Zame je to romantčno druženje :D ... Sej drugače pa tut jaz ne rečem da sva bla na zmenku vsakič kadar mu skuham makarone. :D
Uporabniški avatar
WannaMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a WannaMe »

No mi2 sva imela nedeljo rezervirano za:

Ob 9ih sva vstala in se dopoldne odpeljala na slovensko obalo (zračunala da sva dala cca. 10€ za bencin) in potem cel dan pohajkovala od Portotoža, Pirana pa do Fiese - sprehodi, sonček, sedenje na klopcah, morje :) In tko sva bla cel dan skupaj, super sva se mela... jedla sva pa sendviče, ki sva jih vzela s sabo :wink:

Ful lep dan, povezan z majhnimi stroški - pa še en kup energije za te mrzle dni sem nabrala na zalogo :D
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Nass napisal/-a:

To je res, ampak če bi tako ali tako pojedel sendvič in spil pijačo, te zmenek ni nič stal, ker si hrano samo pojedel na drugem kraju kot bi ju sicer.

Sej točno to sem mislila. Tista hrana bi se itak pojedla in za zmenek dodatno ne zapravljaš nič.
Odgovori