v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

[She.] napisal/-a:Jst sm pa prou vesela da je nazaj malo bl hladno, da ko spiva skupej zaspiva objeta :love:

ja, saj za nekaj je dober tale mraz :D
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a _martina »

evo se strinjam tudi jst.. bova danes mraz testirala :D :rofl:
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Neprebrana objava Napisal/-a Anja86 »

diamond girl napisal/-a:upam da tema še ne obstaja!

napište v kakšnem položaju skupaj zaspita,v kakšnem najraje ti z njim zaspiš in ali imata kakšno ime za položaj.

midva zaspiva tako da mu jaz kažem hrbet on me pa objame in sva ulita skupaj,pravi pa temu položaju sklečka al pa kahlca :D men ta položaj najbol ustreza ker se počutm varno k me on objame.včasih zaspiva tudi tako da sva obrnjena en proti drugemu.

Enako :)
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Meni tudi paše, da je mraz, da se lahko kej k njemu stisnem. Drugač zaspiva, da na njegovi rami ležim ali srčku, če je na boku se pa zvijem k njem in me objame. Čeprav to traja maximalno 10 min., ker on potem začne trzat v spanju in grem na svojo stran :D . Sem se pa navadila, da zdaj kadarkoli se zbudim ponoč (ful se zbujam) se k njemu stisnem in šele potem zaspim naprej.
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leyla_ »

zadnje čase čist eden pri drugem, prepletena popolnoma. in pol se pritožuje, ko se ponoči premaknem in ga s tem zbudim in na nek način vstrašim :oops:
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
*srcica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *srcica* »

tko da me stisne..js njega in lepo zaspiva ;) iiiiiiiiii
...SaMa...
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a ...SaMa... »

al se on meni prilima na hrbet al pa jaz njemu... prej je vedno on mene objemal zadne case pa mu zelo paše če jaz njega objamem od zadaj... kakor zaspima tako se zjutraj zbudima... če se jaz hočem premaknit me ne spusti drži me tak močno da niti prsta ne morem premaknit.... ampak meni paše tak... :D
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Ko gledava pred spanjem tv, mu glavo položim na rame oz. prsi, noge imave prepletene in se božava.
Jaz zmeraj zaspim na boku, tako da se potem on stisne k meni in tako spiva.
Poleti ko pa vroče in sva vsak na svojem koncu postelje, pa se večkrat v spanju drživa za roke.
(s)mej se
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^jz zloo velikrat zaspim tako, ful mi paše pa res u trenutku zaspim :):) in sicr tko da dam glavo na prsi/ramena, lih tko umes, da se glava lepo notr zahaklja (lol) pa tko paše ful..pol me pa boža pa še tok bolš :)
in isto on, če je ful zmatran, je kej na polno delu, npr. jz gledam tv, on pa men isto tko glavo na rame/skor prsi pa zaspi..sam jz sm bl koščena od tipov ane pa 100% ni tok udobn kukr če sm jz tko na njem :P
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

rammsteingirl napisal/-a:pa res ne štekam, ko je lahko tipom skos tooook vroče, mene zmeraj zebe :P

pr nama je pa glih obratno - men je vedno vroce njega pa zebe :D js bi mela okno celo noc odprto, on pa tut ce je zaprto spi z debelo odejo...ccc =)

drugac pa nevem u kakem polozaju zaspima, nimama neke stalnice...vsakic drugac :D

vem sam kk najin pes spi - sred noci ko zaspiva nama zleze k nogam, tk da se vedno zbudim in ne morm nog premikat kr je tistih pasjih 20kg gor :lol: pol ga pa mal zbrcam pa me pride po nosu lizat, in potem zraven naju na povstru spi :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

red_rose napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:pa res ne štekam, ko je lahko tipom skos tooook vroče, mene zmeraj zebe :P

pr nama je pa glih obratno - men je vedno vroce njega pa zebe :D js bi mela okno celo noc odprto, on pa tut ce je zaprto spi z debelo odejo...ccc =)

drugac pa nevem u kakem polozaju zaspima, nimama neke stalnice...vsakic drugac :D

vem sam kk najin pes spi - sred noci ko zaspiva nama zleze k nogam, tk da se vedno zbudim in ne morm nog premikat kr je tistih pasjih 20kg gor :lol: pol ga pa mal zbrcam pa me pride po nosu lizat, in potem zraven naju na povstru spi :D

lool pr nama pa lih obratn

men je skos mrzlo pa sm pod odejo zadekana pa se stiskam k mojmu k me rine stran k njemu pa zmer vroče pa čist potn lol :D
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Midva pa že od samga začetka nikol ne zaspiva objeta,pač ne morva.Dobr pet minutk predn res zaspiva se mau stiskava pol se pa obrneva usak na svojo stran pa zaspiva tko k nama paše.Nikakor ne morva zaspat objeta.Razn popoldne k jst gledam tv k pride iz službe se stisne k men pa če je ful zaspan pol v mojem objemčku zaspančka.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Jaz sem pa začela opazovat mojega... Ko leživa objeta v žlički (on objame mene) in se on obrne - takoj potegne za sabo mojo roko. Pač v smislu, daj objemi še ti mene in se obrni na drugo stran. Včasih pa samo dvigne svojo roko in takrat vem, da čaka, da ga jaz objamem :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Vcasih zaspiva v zlicki drugace pa rabi vsak od naju svoj mir ko spi.. :) Tako da najraje vsak na svojem koncu, zjutraj pa se itak crkljava, tako da nama nic ne manjka..
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Spat greva stisnjena v sklečko...zaspiva vsak na svojem...zjutraj se pa pocartava :razz:
Odgovori