zaskrbljen123 napisal/-a:Imam sledeč problem: Čisto po spodnjem delu glavice imam polno nekih pikic, pravzaprav to niso ravno pikice to so kot nekakšne majhne bradavičke ki so zelo nagosto "natrosene". Spolnih odnosov še nisem imel, predvsem tudi zaradi tega problema ker me je strah kaj bi punca rekla ko bi to videla.. Torej za spolno bolezen ne gre..se komu sanja kaj bi to lahko bilo? Vsako mnenje dobrodošlo..
Človk, to so živčni končiči, ki jih ima vsak tič, zato ne obremenjuj zdravnikov za podobne stvari, kot da bi se spraševal, če je s tvojim ksihtom kaj narobe, ker ti pač brke poganjajo.
zaskrbljen123 napisal/-a:Imam sledeč problem: Čisto po spodnjem delu glavice imam polno nekih pikic, pravzaprav to niso ravno pikice to so kot nekakšne majhne bradavičke ki so zelo nagosto "natrosene". Spolnih odnosov še nisem imel, predvsem tudi zaradi tega problema ker me je strah kaj bi punca rekla ko bi to videla.. Torej za spolno bolezen ne gre..se komu sanja kaj bi to lahko bilo? Vsako mnenje dobrodošlo..
Človk, to so živčni končiči, ki jih ima vsak tič, zato ne obremenjuj zdravnikov za podobne stvari, kot da bi se spraševal, če je s tvojim ksihtom kaj narobe, ker ti pač brke poganjajo.
Ok, če si se pomiril zdaj, ko si slikaš nekaj moških mnenj ok. Če te pa še vedno skrbi pa obišči zdravnika...zgubiti nimaš kaj...vprašaš, boš vsaj vedel pri čem si in te ne bo več skrbelo..zato pa so zdravniki, da se jih vpraša..drugač pa med.forum je ful fajn..tam ti bodo najbrž znali točno povedati, da te ne bo več skrbelo
To so čisto normalne žleze lojnice, ki so na takih mestih brez dlak. Po angleško se jim reče Fordyce's spots al nekaj takega... Nimajo jih ravno vsi, če pa jih imaš, se nič ne sekiraj. Lahko so v eni do treh vrstah okoli glavice penisa, lahko pa tudi po celem. Pa tudi dosti žensk jih ima po ščegetavčku in sramnih ustnicah...
Uf...dost lulekov sem si že ogledala, pa še ni noben mel takih pikic A res da je to normalno al kaj? Ne vem, men ne zgleda glih...tiste ikre na slikici od zaskrbljenega...
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
positive vibration napisal/-a:Uf...dost lulekov sem si že ogledala, pa še ni noben mel takih pikic A res da je to normalno al kaj? Ne vem, men ne zgleda glih...tiste ikre na slikici od zaskrbljenega...
Tiho ti, ki nimaš pojma. Ne vnašaj panike tam, kjer to ni potrebno.
Ta stvar je čisto normalna.
P.S.
Naslednjič predlagam, da si tiče, ki jih vidiš, bolje ogledaš.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?