Pikice na penisu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

MsN napisal/-a:Če ni imel spolnih odnosov, bolj težko. Oziroma zares izjemoma.

Aja, sploh nism registrirala, da še ni imel spolnih odnosov...
zaskrbljen123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zaskrbljen123 »

Se zavedam. Predvidevam pa da tudi punce vidijo marsikaterega tiča in lahko kaj povejo o tem..

Dobro, mogoče sem res bedasto izpadel s samim problemom in paniko, ampak sorry, nevem o tem kaj dosti in zato vprašam :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mejčkn si poglej po kšni sex straneh lulčke, pa boš vidu kakšni so ostali lulčki, da se od tvojga ne razlikujejo glede tega :wink:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Re: Kaj je narobe z mojim penisom?

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

zaskrbljen123 napisal/-a:Imam sledeč problem: Čisto po spodnjem delu glavice imam polno nekih pikic, pravzaprav to niso ravno pikice to so kot nekakšne majhne bradavičke ki so zelo nagosto "natrosene".
Spolnih odnosov še nisem imel, predvsem tudi zaradi tega problema ker me je strah kaj bi punca rekla ko bi to videla.. :oops: Torej za spolno bolezen ne gre..se komu sanja kaj bi to lahko bilo? Vsako mnenje dobrodošlo..

Človk, to so živčni končiči, ki jih ima vsak tič, zato ne obremenjuj zdravnikov za podobne stvari, kot da bi se spraševal, če je s tvojim ksihtom kaj narobe, ker ti pač brke poganjajo. :idea: :roll:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Kaj je narobe z mojim penisom?

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Pontifex Maximus napisal/-a:
zaskrbljen123 napisal/-a:Imam sledeč problem: Čisto po spodnjem delu glavice imam polno nekih pikic, pravzaprav to niso ravno pikice to so kot nekakšne majhne bradavičke ki so zelo nagosto "natrosene".
Spolnih odnosov še nisem imel, predvsem tudi zaradi tega problema ker me je strah kaj bi punca rekla ko bi to videla.. :oops: Torej za spolno bolezen ne gre..se komu sanja kaj bi to lahko bilo? Vsako mnenje dobrodošlo..

Človk, to so živčni končiči, ki jih ima vsak tič, zato ne obremenjuj zdravnikov za podobne stvari, kot da bi se spraševal, če je s tvojim ksihtom kaj narobe, ker ti pač brke poganjajo. :idea: :roll:

Ok, če si se pomiril zdaj, ko si slikaš nekaj moških mnenj ok. Če te pa še vedno skrbi pa obišči zdravnika...zgubiti nimaš kaj...vprašaš, boš vsaj vedel pri čem si in te ne bo več skrbelo..zato pa so zdravniki, da se jih vpraša..drugač pa med.forum je ful fajn..tam ti bodo najbrž znali točno povedati, da te ne bo več skrbelo ;)
mia_mia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mia_mia »

Miteq ima prav, ker večina moških ima res te bele pikice.

Drugače pa naj o tem povpraša še na Med.over.netu, kjer so prisotni prav tako ginekologi. Kar je pa tudi že omenjeno.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

To so čisto normalne žleze lojnice, ki so na takih mestih brez dlak. Po angleško se jim reče Fordyce's spots al nekaj takega... Nimajo jih ravno vsi, če pa jih imaš, se nič ne sekiraj. Lahko so v eni do treh vrstah okoli glavice penisa, lahko pa tudi po celem. Pa tudi dosti žensk jih ima po ščegetavčku in sramnih ustnicah...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

mia_mia napisal/-a:Miteq ima prav, ker večina moških ima res te bele pikice.

Drugače pa naj o tem povpraša še na Med.over.netu, kjer so prisotni prav tako ginekologi. Kar je pa tudi že omenjeno.

ki so specializirani za penise... :D

urologi punca, urologi! :wink:
mia_mia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mia_mia »

Jochie napisal/-a:
mia_mia napisal/-a:Miteq ima prav, ker večina moških ima res te bele pikice.

ki so specializirani za penise... :D

urologi punca, urologi! :wink:

ja to so posebni giekologi :D (sem se pa vsaj pošteno nasmejala, thx ;) )
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Uf...dost lulekov sem si že ogledala, pa še ni noben mel takih pikic :eek:
A res da je to normalno al kaj? Ne vem, men ne zgleda glih...tiste ikre na slikici od zaskrbljenega...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

positive vibration napisal/-a:Uf...dost lulekov sem si že ogledala, pa še ni noben mel takih pikic :eek:
A res da je to normalno al kaj? Ne vem, men ne zgleda glih...tiste ikre na slikici od zaskrbljenega...

Tiho ti, ki nimaš pojma. Ne vnašaj panike tam, kjer to ni potrebno.

Ta stvar je čisto normalna.

P.S.
Naslednjič predlagam, da si tiče, ki jih vidiš, bolje ogledaš.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No, pa ni nujno, da imajo to prav vsi. Je pogost pojav, ni pa pravilo, zato je popolnoma mogoče, da katera/kateri tega ne pozna.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Jah, pol pa že, no, če tak pravite :o
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Jaz sem že tud opazla to pri nekaterih tipih. Kot so že povedali pred mano, to je pogosto in ni nič nevarnega. Samo brez panike :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Tole sem tudi jaz opazila pri nekaterih tipih.. :)

Tako, da ne se sekirat.. To pac je in ostalo bo tako, nic ne mores tako da se lepo sprijazni..

Mislim, a si si prvic ogledal svojega 'tamalega'? :twisted:
Odgovori