a_pikica_a napisal/-a:Mi ko smo šli, smo šli za cel teden - 4 dni Normandijo in 3 dni Paris. Pa smo si kr uspeli pogledat. Bili smo na Eifflovem stolpu, Louvru, Nothredamski cerkvi, pa tisti ogromni stavbi na hribčku (sm pozabla ime

) ...
Sacre Coeur... Jst sm živela v Montmartru, pa sem jo videla le od bliz, not je blo preveč turistov za moj okus... Res jih je miljone. Pa tut sam Montmartre mi ni biu glih neki. Marais je ful ful ful lepši (bl ravn

), pa tm vidš res odfukane ljudi, počekirite židovsko sosesko, to je tok kul in rahlo strašljivo. Pa nujno nujno je treba v kšno 2nd hand shop. Ker tm pa res dobiš za mali denar huda oblačila, recimo raznorazne rutke, šali, so po 1€, obleke so največ 10€.
"Pravi" šoping je pa tko. Ne priporočam Galeries Lafayette, kamor grejo vsi, razen če imate debelo denarnico, razen kletnih prostorov, kjer so raznorazne Bershke, Disney ipd. Ampak se splača not že samo zarad
arhitekture. Ampak baje, da je na Champs Elysées en supermega center, sama ga nisem našla.
Pa če iščete raznorazne H&M young sceno, pa pisana oblačila, se boste naiskal. Jst sm samo enga najdla, k je mel dejansko oblačila za mlade, od ene petih. Tm nekje pr Operi je bil, če koga zanima

V Parizu je pač tko, da je bl elegantna moda.