chiqqa napisal/-a:kaj pa veš..v navalu živalske privlačnosti pomožnosti še pod kšnimi substancami ...zihr ne mislš na to po čem vse ga je vlaču LOL
No, tole se men pač ne more zgodit.
Da bi prakticirala goutanje, na-a, sm pa tja sm nardila izjemo, nism se zadaula, nism pluvala, še mnj sm se zgražala, lih užitka mi pa to ni nikol predstaulal.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
trapa napisal/-a: Si pa ne morem predstavljat, da bi požrla od enega x tipa, ki bi ga prvič vidla (one night stand). No, če sem poštena si ne morem predstavljat niti, da bi mu ga fafala. Privlačnost gor al dol. Kaj jaz vem kam ga je vse vtikal.
Jaz rada fafam, ampak šele potem, ko se s fantom bolje spoznava. One night stand fafanje pri meni odpade!
je full pomembno ja da tip ne kadi.. baje je full gnjusna pol sperma.. moram rect da jz sem full zadovoljno s spermo mojega..je pa res da on velik trenira in se pravilno prehranjuje..ne pije kaj dosti..predvsem pa ne kadi..tudi meni ni problem..ce si zeli da meni pride v njeggova usta.. No problem!! .. z veseljem
Men je tud filing ful... Je pa res, da se je men tud prej ful gablo, nevem no, zdj mi je pa fajn, je pa res, da morm pit pol, če ne me včasih hoče mal zgaga, odvisno kaj je tisti dan jedo al pa piu
srčica* napisal/-a:sem uporabla iskalnik, pa nisem našla teme, ampak mislim, da je nekoč že obstajala. Pisala sem v temo sperma, pa nišče ni odgovoril, zato odpiram novo temo.Torej mene zanima kako naj se znebim tega predsodka, da fantu pride v usta. Meni je to namreč nagravžno, ampak fant pa si ziher tega želi. Rada bi mu ustregla, ampak ne bi rada potem bruhala zraven njega. Kako ste ve to premagale?
Si pa ne morem predstavljat, da bi požrla od enega x tipa, ki bi ga prvič vidla (one night stand). No, če sem poštena si ne morem predstavljat niti, da bi mu ga fafala. Privlačnost gor al dol. Kaj jaz vem kam ga je vse vtikal.
pinanina napisal/-a:Jaz rada fafam, ampak šele potem, ko se s fantom bolje spoznava. One night stand fafanje pri meni odpade!
Saj v večini tipi pri takem sexu tudi ne ližejo lulik.. Kar se mi zdi normalno.
Drugače pa sva na začetku najine veze veliko več prakticirala fafanje in posledično goltanje. Sem že razmišljalal, zakaj je temu tako, pa ne vem zagotovo.. Zdi se mi, da mu enostavno ni do tega, da konča v mojih ustih, ampak kje drugje..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!