da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

kaj pa veš..v navalu živalske privlačnosti :D pomožnosti še pod kšnimi substancami :lol: ...zihr ne mislš na to po čem vse ga je vlaču LOL
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

chiqqa napisal/-a:kaj pa veš..v navalu živalske privlačnosti :D pomožnosti še pod kšnimi substancami :lol: ...zihr ne mislš na to po čem vse ga je vlaču LOL

No, tole se men pač ne more zgodit.

Da bi prakticirala goutanje, na-a, sm pa tja sm nardila izjemo, nism se zadaula, nism pluvala, še mnj sm se zgražala, lih užitka mi pa to ni nikol predstaulal.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

trapa napisal/-a:
Si pa ne morem predstavljat, da bi požrla od enega x tipa, ki bi ga prvič vidla (one night stand). No, če sem poštena si ne morem predstavljat niti, da bi mu ga fafala. Privlačnost gor al dol. Kaj jaz vem kam ga je vse vtikal. :lol:

Jaz rada fafam, ampak šele potem, ko se s fantom bolje spoznava. One night stand fafanje pri meni odpade!
Uporabniški avatar
Beya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Beya »

Tud jaz nebi mogla pr kakih one night standih požirat.

To sem sedaj samo pri enem fantu in to komaj po nekaj mesecih, ko nekomu zaupaš, ga maš rad in to brez težave narediš. :) štekate kaj sn misla povedat?

:P
Baby, you're the best part of my day .. <3
Uporabniški avatar
Žanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Žanna »

Jest sm tud to sam z enim nardila, prej nikol nism tega delala. Mi je pa fino, oba uživava.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

men je pogoltnt velik lažje kot pa to d mu rata d me pošprica po celmu telesu.... :evil:
tega pa res ne maram...sam pač tud to se učasih zgodi :D
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Electro sLut
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: everywhere

Neprebrana objava Napisal/-a Electro sLut »

Men je to včasih ful rajcih...pač čist odvisn, sam nasplošno mi je pa dost bol sexy po telesu :D ..mmm :twisted:
Watch me. Work iT. I´m perfecT.
mikkena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

da mu pride v usta

Neprebrana objava Napisal/-a mikkena »

je full pomembno ja da tip ne kadi.. baje je full gnjusna pol sperma.. moram rect da jz sem full zadovoljno s spermo mojega..je pa res da on velik trenira in se pravilno prehranjuje..ne pije kaj dosti..predvsem pa ne kadi..tudi meni ni problem..ce si zeli da meni pride v njeggova usta.. No problem!! .. z veseljem :twisted:
Love * PLayboy
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Meni to ni neki blazen uzitek, no ja.. vcasih ful samo vecinoma niti ne..

In ko prides iz prakse (pac, navadit se je treba), takrat mi je malcek mucno, se zacnem davit ampak ok gre dol.. naslednjic pa je ze boljse.

S sedanjim tipom sem to prvic pocela, tako da.. nekako se mi zdi smiselno, da se morem se privadit..
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

Men je tud filing ful... Je pa res, da se je men tud prej ful gablo, nevem no, zdj mi je pa fajn, je pa res, da morm pit pol, če ne me včasih hoče mal zgaga, odvisno kaj je tisti dan jedo al pa piu :P
LoooLikA
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: da mu pride v usta

Neprebrana objava Napisal/-a LoooLikA »

srčica* napisal/-a:sem uporabla iskalnik, pa nisem našla teme, ampak mislim, da je nekoč že obstajala. Pisala sem v temo sperma, pa nišče ni odgovoril, zato odpiram novo temo.Torej mene zanima kako naj se znebim tega predsodka, da fantu pride v usta. Meni je to namreč nagravžno, ampak fant pa si ziher tega želi. Rada bi mu ustregla, ampak ne bi rada potem bruhala zraven njega. Kako ste ve to premagale?
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

trapa napisal/-a:Se strinjam z MsN.

Si pa ne morem predstavljat, da bi požrla od enega x tipa, ki bi ga prvič vidla (one night stand). No, če sem poštena si ne morem predstavljat niti, da bi mu ga fafala. Privlačnost gor al dol. Kaj jaz vem kam ga je vse vtikal. :lol:

Podpis :lol:
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Meni je pa full hud filling, ko vidim njegov zadovoljen obraz, ko mu ga dobro pofafam
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ddd :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

pinanina napisal/-a:Jaz rada fafam, ampak šele potem, ko se s fantom bolje spoznava. One night stand fafanje pri meni odpade!

Saj v večini tipi pri takem sexu tudi ne ližejo lulik.. Kar se mi zdi normalno.
Drugače pa sva na začetku najine veze veliko več prakticirala fafanje in posledično goltanje. Sem že razmišljalal, zakaj je temu tako, pa ne vem zagotovo.. Zdi se mi, da mu enostavno ni do tega, da konča v mojih ustih, ampak kje drugje.. :gruebel:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Odgovori