Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

kaj je purple, sem ti na živc stopla?
taka zadeva se mi ni zgodila v vseh letih (!) moje šoferske kariere pri nobenem avtu (kr fajn preko 10), ki sem jih uspela vozit... Pa to sploh ni tukaj point.
In lepo od tebe da mi privoščiš, hmmm, nevem kako bi rekla, verjetno kandelabre ki bi mi skočili pred avto? Hja, se bo zgodilo in se boš lahko zabavala ob moji nesreči.
Moj point je bil, da si ti tako zelo glasna ob avtomobilističnih napakah drugih, potem se ti zgodi pa taka neumnost kot je bila ta ročna. Ja, se zgodi, se lahko zgodi vsakomur, ampak pač kot je bilo povedano v prejšnem stavku...

mater si se spustila na osebni nivo :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če mački stopiš na rep, zacvili :D

no, men se tud kej tazga ni zgodl odkar mam izpit. Več kot 1 m nisem prevozila z ročno, pa sm v 2 letih odkar mam izpit vozila že kar nekaj avtov, potniških kombijev in kombi.

Pa *purple* ni lepo, da človeku privoščiš, da leži v kliničnem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

*purple* napisal/-a:no dej no bit pametna zdej tuki in usa pogumna,ker sm ti že rekla, jutr se ti lahko enako zgodi, al pa še hujš!ponavad se ti prej zgodi ena taka stvar, ko se drugmu smeješ.sicer pa okoliščin ne poznaš, ne poznaš auta ne nič, tko da ne lih trdit, da se teb tole nebi mogl zgodit.ampak ja eni ste pač večni optimisti.Da se noumo mi teb smejal, ko boš u kšnem kliničnem ležala,ko se ti bo kej zgodil!
sicer pa jebiga a, pač je tko nastal kot je.fant pač normalno razume, da se zgodi in edino to je pomembno, kaj si pa neki tretji nepomembni osebki mislte okoli, mi pa res čist dol visi :)
aja, pa jst med prazno gumo in ročno vidm razliko, če jo pa ti ne, pa huh, tvoj problem :)
Wtf? Dejansko bi ti blo to smešno?
Bravo.
I laugh at gilded butterflies.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

ampak res... da spregledaš lučko na armaturni :? ?
Pišuka, jst sm bla prvič vsa panična samo, ko mi je pregorela ena žarnica zadaj in mi je zasvetla žarnička na armaturki :oops: , hehe,
da ne govorim, da mi je zadnjič posvetila lučka za motor :eek: in sm na licu mesta ustavla pa klicala kolega mehanika, kaj naj naredim...
K sreči je blo vse OK; čez dva sm ga pelala na servis, da so menjal neki senzor, ampak to šele, ko so mi po telefonu zagotovil, da se komot še kkaš da lahko vozim. :wink:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Hah.. tudi jaz sem cisto pozabila na rocno, prvi dan ko sem naredila izpit..

Sem hotela avto preparkirat, pa ni slo.. in sem pozabila da sem zategnila rocno... (doma na dvoriscu)..

In uno, dam gas.. nic, crkne.. Wtf. V bistvu sem rabila par minut, da sem postekala kaj je bilo.. Itak, sem bila cela zmedena zaradi izpita, ze tko me je blo groza sest sama v avto.. :D

Ampak to, da bi sla v promet z rocno, mislim da nebi bilo mozno... piska rocna, sveti lucka.. Tezko. No ja, ok pri meni ne piska, sveti lucka to ze...
Imam pac predpotopen avto :). Malo elektronike..
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

keepsake napisal/-a:kaj je purple, sem ti na živc stopla?
taka zadeva se mi ni zgodila v vseh letih (!) moje šoferske kariere pri nobenem avtu (kr fajn preko 10), ki sem jih uspela vozit... Pa to sploh ni tukaj point.
In lepo od tebe da mi privoščiš, hmmm, nevem kako bi rekla, verjetno kandelabre ki bi mi skočili pred avto? Hja, se bo zgodilo in se boš lahko zabavala ob moji nesreči.
Moj point je bil, da si ti tako zelo glasna ob avtomobilističnih napakah drugih, potem se ti zgodi pa taka neumnost kot je bila ta ročna. Ja, se zgodi, se lahko zgodi vsakomur, ampak pač kot je bilo povedano v prejšnem stavku...

mater si se spustila na osebni nivo :)

ne mi nisi na žiuc stopla :) ot sm povedala, mi je useeno kaj si misliš.
in nikjer nism rekla, da ti privoščim, rekla sem samo, da se bom pač smejala ane.kaj pa naj drugega? :)
amm...glasna sem bla ob avtomobilističnih napakah, ki te lahko stanejo žiulenja.O raznih driftanjih, fafanjih na autocesti in podobno!proti temu sem glasna še vedno.namreč moja zategnena ročna ne more nobenmu škodit, tko da ne vem kje je tukej tvoj problem?

sej pravim, lejdiz, zgodi se..zlo hitro, karkoli..tko, da jst nebi tle neki blebetala, res ne!
mimi....auto je tko da ma na desni zgorej luč za ročno, ki jo prekriva volan.In ko gledaš na obrate in kilometre, se lučke dejansko ne vidi, če ne premakneš glave bolj tja oziroma prou ne pogledaš.In pač nism si mislna da je ročna zategnjena in nism pogledala,med vožnjo je pa nism vidla, pa plus to da me je še sonce ful slepil.in ker njegou auto ful mal vozm, tud nism navajena na samo vožnjo in nevem točno kako se auto obnaša.Tko, da se mi ni zdel nč čudnga.Sploh pa je bla zategnena sam na en zobk in je čist normalno potegnil.Ok res sm šla dost počas ker je auto počen, ampak useen.Čutil se ni nč da je ročna.Pr mojmu peđoju, pa na enem zobku ne pusti ročna auta naprej.nevem, verjetn je tok bolj močen auto da tok bolj potegne, al kajjestvemkaj.a jebiga se pač zgodi a ne. :) važn da je use kul in da nism nč uničla..
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Sam šit kolk ma folk zmeri za povedat okorg tistih, ki imajo 40, 50 ur. Pa kaj to vs tok mot? Pa da na konc taki še vozt po vaše ne bi smel..pa sej to ne morš verjet, jst pa bl verjamem, da taki znajo bolš vozt, ker tut tisti, ki imajo po 40, 50 ur so vse vaje že vsi kar jih poznam vse vaje skos dal že pred 30 uro in bi potemtakem tut lahko šli že okrog 30. ure na glavno in bi lahko tut nardil lahko pa pač ne..kokr te k majo 30 ur. Samo oni še vozijo v avtošoli in obnavljajo vaje, medtem ko tisti ki naredijo izpit že s 30. urami to delajo sami na cesti. potem pa nevem kaj je bol varno... In prov ne bom več govorila kolk ur mam, ker bo spet vsesplošno zgražanje po forumu. :roll:

Aja drugač mam pa glavno čez dva tedna. :wink: Mi je začuda on rekel na koncu tiste ure da se greva prijavit, ko sem ga hotla jst lih vprašat kaj je zdaj z glavno. Tko, da prjavlena sm zdej morm pa "sam" še narest. :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

bubabiba srecno! :D Da bi v prvo naredila.

Sej konec koncev takrat ko naredis izpit sele zacnes nabirat izkusnje. Tako, da res ne stekam kaj se folk pizi cez tiste, ki imajo ful ur. Hvala bogu da jih imajo...

Tisti z 18. urami voznje ki naredijo izpit.. eh tej so sele nepripravljeni..

Itak se celo zivljenje ucimo, tako da te ure niso neki big deal.

Pa itak kaj ti to pomeni, imas izpit in naredis prometno ali karkoli pa te nihce ne bo sel prasat koliko ur voznje si imel!

Pha. Drugace vem da sem v enem mesecu odkar imam izpit vozila vec kot prej v celem letu v AS.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja jst tud držim pesti, da ti rata. :)
se pa strinjam z napisanim..sam pač, sej je itak brezveze karkoli rečt, še ponavad k se kšn tak oglasi iz krnekje neke vasi.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:ja jst tud držim pesti, da ti rata. :)
se pa strinjam z napisanim..sam pač, sej je itak brezveze karkoli rečt, še ponavad k se kšn tak oglasi iz krnekje neke vasi.

Hahaa.. Itak. To pomeni, da nimajo 1 semaforja in kako ze? xD

Ja no, sej je ful razlike ce gres delat izpit v LJ ali pa kam kjer je samo 1 krozisce in eno krizisce..
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

ajde, vsi ki še nimate izpita, prijavite se v avtošolo iz vukojebine=) vse kaj morš znat je da se pod breg bremza, v breg pa gas tiši. če prije kaki traktor nasproti si pa pač najebo, ker ni cesta dovol široka=)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Tocno tko! Je treba fuuul pazit na traktorje.. :))

Eh, ne fora je da poznam velik ljudi ki tukaj niso mogli naredit izpita, pa so ga sli v kaksno manjse in manj zajebano mesto delat.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

POZOR MARIBORČANKE.
mene je pune razpizdlo, da sem se drkala gor pa dol po teznu pa pobrežju da sn na pamet vedla kera križišča so enakovredna, ker sem točno vedla kere bajte stojijo ob križišču, da sem v onih fu*king ulicah obračala tak da sem na centimeter obrnila avto, a o enosmernih v centru pojma niam, ker tam nisem nič vozla. vozim že skoraj leto dni, pa ne znam prit od evroparka do 3 ribnikov po najkrajši poti, ker se fu*am do zadnjega tote enosmerne levo pa desno zvozit.
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

Hyades napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ja jst tud držim pesti, da ti rata. :)

Hahaa.. Itak. To pomeni, da nimajo 1 semaforja in kako ze? xD

Ja no, sej je ful razlike ce gres delat izpit v LJ ali pa kam kjer je samo 1 krozisce in eno krizisce..

seveda!!! :D
Some things end, some things begin and some things never change ..
Zaklenjeno