keepsake napisal/-a:kaj je purple, sem ti na živc stopla?
taka zadeva se mi ni zgodila v vseh letih (!) moje šoferske kariere pri nobenem avtu (kr fajn preko 10), ki sem jih uspela vozit... Pa to sploh ni tukaj point.
In lepo od tebe da mi privoščiš, hmmm, nevem kako bi rekla, verjetno kandelabre ki bi mi skočili pred avto? Hja, se bo zgodilo in se boš lahko zabavala ob moji nesreči.
Moj point je bil, da si ti tako zelo glasna ob avtomobilističnih napakah drugih, potem se ti zgodi pa taka neumnost kot je bila ta ročna. Ja, se zgodi, se lahko zgodi vsakomur, ampak pač kot je bilo povedano v prejšnem stavku...
mater si se spustila na osebni nivo

ne mi nisi na žiuc stopla

ot sm povedala, mi je useeno kaj si misliš.
in nikjer nism rekla, da ti privoščim, rekla sem samo, da se bom pač smejala ane.kaj pa naj drugega?
amm...glasna sem bla ob avtomobilističnih napakah, ki te lahko stanejo žiulenja.O raznih driftanjih, fafanjih na autocesti in podobno!proti temu sem glasna še vedno.namreč moja zategnena ročna ne more nobenmu škodit, tko da ne vem kje je tukej tvoj problem?
sej pravim, lejdiz, zgodi se..zlo hitro, karkoli..tko, da jst nebi tle neki blebetala, res ne!
mimi....auto je tko da ma na desni zgorej luč za ročno, ki jo prekriva volan.In ko gledaš na obrate in kilometre, se lučke dejansko ne vidi, če ne premakneš glave bolj tja oziroma prou ne pogledaš.In pač nism si mislna da je ročna zategnjena in nism pogledala,med vožnjo je pa nism vidla, pa plus to da me je še sonce ful slepil.in ker njegou auto ful mal vozm, tud nism navajena na samo vožnjo in nevem točno kako se auto obnaša.Tko, da se mi ni zdel nč čudnga.Sploh pa je bla zategnena sam na en zobk in je čist normalno potegnil.Ok res sm šla dost počas ker je auto počen, ampak useen.Čutil se ni nč da je ročna.Pr mojmu peđoju, pa na enem zobku ne pusti ročna auta naprej.nevem, verjetn je tok bolj močen auto da tok bolj potegne, al kajjestvemkaj.a jebiga se pač zgodi a ne.

važn da je use kul in da nism nč uničla..