Tearjerker napisal/-a:Hvala, to sem nucala, tiste 3 dni da imam časa... Sem se odločla da bom počasi kar izseljevala kupe knjig, ki jih imam domov... Pa oddala čimprej prošnjo.
Bi pa bla ful vesela, če kdo še ve, kateri domovi v Rožni so apartmajskega tipa? Srm slišala namreč da so eni ko so po 2 sobi v ap, pa eni ko so po 4... In me ful mika tja it, pač nekam, kjer je čimmanj folka...
Moji dnevi feštanja so pač mimo, jaz sem zdaj v ML kjer nas je 12 in mi je čist preveč kaosa....
Glede na to, da sem jaz v isti kaši in pišem prošnjo za preselitev izven rokov, bi ti dala samo en nasvet. Če imaš kakršnokoli vprašanje je pametno, da ga zastaviš na
forumu, kjer ti strokovnjaki res hitro in dobro odgovorijo.
Poleg tega pa jim lahko pišeš mail na
pravna.pomoc@kiss.si in jih kaj vprašaš. Lahko jih prosiš, da ti pošljejo primer prošnje. Jaz sem to naredila in sem odgovor dobila takoj naslednji dan. Poslali so mi primer prošnje in sem bla resnično presenečena, ker ful lepo piše, kako moraš prošnjo sestavit (niti sanjalo se mi, kaj vse moraš napisat in kako mora to zgledat). Poleg tega jim lahko napisano prošnjo pošlješ nazaj na mail in ti jo oblikovno in vsebinsko popravijo. V glavnem res se splača.