Fant sovražno reagiral, ko sem ga hotela pustit

Zadovolj(e)n/a v postelji.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

aja, noben te noče zatirat, mi ti samo podajamo našo stran mišlenja, ti se pa z vsemi štirimi braniš. hočem samo povedat, da bi lahko mal pomisla če še obstaja kak drug odgovor razn unga narisanga u tvoji glavi. js čist verjamem da nisi slaba oseba, ampak to da na razmišlaš v pravi smeri nima nobene veze z dobrosrčnostjo.
eni komentarji so bli res nesramni, ostali so ti pa verjetno sam pomagat hotl, ampak ker si ti še kr prepričano tupila svoje, so ratal mal živčni.
ne se raburjat pa se sam branit, ampak še enkrat preber vse odgovore, kot da so napisani čist dobronamerno, pa boš mogoč vidla kej česar zdej nisi :wink:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

LipFloss napisal/-a:Sej tisi pa tud ena taka... :roll: jamram ja... sej mi je žou da sm kej vprašala k so tukej taki dobrosrčni ljudje... :) lej jst sm za svoje pojme v redu človk in sm prjazna tud do drugih... če pa je tebi life to da nekoga zatiraš pa je sicer splet idealna možnost za to... ampak kakšen šport bi bil še boljša... zgolj moj dobrosrčen nasvet... dolžna ne bom ostala nikomur... še vseeno pa nimam tolko zatrtega sovraštva v sebi da bi kogarkoli žalila... pa bi ti lahko marsikaj rekla, pa ne bom ker je samo očitanje nečesa nekomu že samo po sebi otročje... na koncu bom pa itak jst otročja v tvojh očeh... :) prepiranje je najbolj brezpredmeten način komuniciranja... noben ne bo popustil brez posrednika. To bi pa ti ja že morala vedet.

no, predvsem tale forum men ni life, da se razumemo. tud ne mislim debatirat o športih, s katerimi se ukvarjam, lol.

bi ti pa dobrosrčno svetovala da mal tega attitude-a in recimo da kritičnega mišljenja preneseš v komunikacijo v svoji "zvezi". mogoče boš kej vidla, kar zdaj ne.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

LipFloss, pojdi stran od tega tipa, ko se boš malo oddaljila oz. prekinila komunikacijo in se bodo tvoja čustva ohladila, boš videla zadevo v pravi luči.. To ne vodi nikamor, verjami.. Zveza je uspešna, ko znata oba komunicirati tudi, ko stvari niso tako "oh in sploh"..

Torej, moj nasvet.. daj si malo oddiha od vaju.. razmisli.. Good luck!
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LipFloss »

sej ni nč problem kar je kdo povedal... samo nesramnost se mi zdi nepotrebna... drugače pa vsako mnenje prav pride

se pravi če mi ponudite nasvet pa ga ne poslušam me pa potem skritizirate v smislu da sem bolana in psihopatka(torej je tu moj odgovor - takšne reakcije so zelo pogoste pri ljudeh)... to je zlo odraslo... drugače so pa mnenja zlo pisana tukej... konc koncev se ne morem in se tud ne bi nikol zanašala zgolj na mnenje nekoga s foruma, če že morm koga poslušat je najbolje da poslušam sebe, sicer pa se mi zdi da itak polovica ljudi sploh razumelo ni kaj sm v bistvu želela... to da sm opisala celotno zgodbo je blo samo za lažje predstavljanje... kaj sm želela slišat sm pa tud napisala v prvem postu...

želela sm slišat izkušnje in pojasnitve, torej če kdo to razume in zakaj človek tako odreagira... nazaj sm pa dobla cel kup odgovorov v smislu - pusti ga, jaz bi ga takoj pustila, tip je kreten... itd. ... to a ga bom pustila al ne je čist moja odločitev, to al je bla moja zgodba podobna še kateri pa je bilo tisto kar sem hotela slišat... vem da noben ni hotu nč slabga... ampak dokler nisi v taki situaciji jo težko razumeš... pa tud ni se lahko odločt ... zdej mogoče rečeš ČE bi meni kdo to rekel bi jaz naredila NEKAJ...ko do tega pride pa je dost ovir zarad katerih tega ne bi naredila

jst sm tukej svoje slišala in v miru odhajam k razmisleku.

Lpo se mejte! :)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Aha no, če pa hočeš konkretno to ti pa takole povem:

Tip je nezrel in te ne spoštuje! Če te nekdo spoštuje in te ima rad, ne bo do tebe nesramen, tudi, če se skregata in ti omeniš odhod.. Veliko možnosti je, da je to zelo nesramna oseba, ki nima samozavesti in je zafrustriran.. Vsakemu godi pozornost in pri njemu je isto, ti mu jo pa daješ za vsako ceno, zato te tudi ne ceni, ker ve, da te lahko vrti okoli prsta. Noben moški ne mara take ženske. Bodi odločna in bo on letal okoli tebe!

Ti se mej tud "lpo"!
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

še tretjič isto napišem...a si se kdaj vprašala da je mogoče s tvojim mišlenjem kej narobe, ker se noben ne strinja s tabo in ti hočmo dopovedat da delaš napako. itak da se morš nase zanašat, ampak nisi najbolj dojemljiva za nobeno drugo stvar razn za to kar si si ti zamisla. lej, deli kar hočeš, men s tem ne boš nardila škode. sam drugič ne sprašuj za nasvet če ne preneseš odgovora. pa noben ni hotu bit nesramen, ti jih v to sama siliš...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

spet bi rad da izpadeš naivna

da SLUČAJNO SLUČAAAAJNOO ne bi ti ŠE ENKRT SLUČAJNOO se dobila z njem LOL

že to da si napisala sms po tem k ti je take vrgu..huh..jz ne bi..in to ubistvu mu sam daš vedt kok ti je bad pa kaj se ti NJEMU OPRAVIČUJŠ??
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

LipFloss napisal/-a: in v miru odhajam k razmisleku.

Lpo se mejte! :)

sorry ampk pr temu tipu ni pa res NČ za razmišlat.. pa kaj si tok obupana, n ne en in edini..še miljoooooneee jih je...tko da en gor al pa dol... ne zdj lazt za njem, jz za nobenim NIKOL nism in NIkol ne bom..pa so me še zmer usi kej klical pa nism nč razmišlala oo kaj pa če bi se mau vrnila nazaj pa spet probala LOL..ne basta..k je KONC je konc in maš razlog ane...

''o na koncu pogovora rekel: ja ja kot da se ti kej dopadem... sm ga pol še sprašala kaj je mislu s tem pa je prekinil smile
''

- spet si mu težila ajoojj

njemu pač je useen zate (sori) in pač krrrnekii BLUZI PO TELEFONU, ker s emu ne da ubadat s tabo..in pol ga ti uzameš resno in vrjetn usaa naudušena 'aa ress, zakaj pa ko mislšš?'blalblala' in težiš
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Shelve napisal/-a:Tip je nezrel in te ne spoštuje! Če te nekdo spoštuje in te ima rad, ne bo do tebe nesramen, tudi, če se skregata in ti omeniš odhod.. Veliko možnosti je, da je to zelo nesramna oseba, ki nima samozavesti in je zafrustriran..

A ona pa ni nezrela, nespoštujoča, nesramna, nesamozavestna in zafrustrirana oseba, glede na to, da je napisala

LipFloss napisal/-a:sem ga hotela samo prestrašit da bi si potem posledično vzel večkrat čas za me...

in to

LipFloss napisal/-a:če bo še ostal z mano mu bo še zlo dolgo žal za to...

?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Čuden konec zveze - se je že komu zgodilo? - fantje, zak

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

miteq napisal/-a:
LipFloss napisal/-a:...sem mu začela zelo težit...

...tko ne gre in da jst v tem ne mislim bit več...

zato sem mu povedala da ga v bistvu nikol nism hotela pustit in da sem ga hotela samo prestrašit da bi si potem posledično vzel večkrat čas za me...

Citiral sem samo najboljše highlighte. Ženska, TI si psiho, ne tip.

Tisto ti je verjetno rekel samo zato, da bi mu dala že enkrat mir. Verjetno sploh ni res, da ima drugo. No, če ima drugo (pametnejšo od tebe), hvala bogu.

aha, iz česa to sklepaš?Ok, res da teli ultimati niso the best thing ever, kar jo lohk nardiš, ampak useeno, pač ni vedla kako bi drugače rešila zadeve.eni se v teh primerih streznejo in izkoristijo ponujeno drugo možnost, medtem ko drugi ne.
da pa žensko proglasiš za psiho, ker je to nardila (in ostala dva).??!
Medtem ko ona reče njemu, ZA njegovimi besedami, ki niso ble prav nič simpatične in normalne!
Mislm nevem, dekle normalno praša kaj če narest, pa se zmeri najde en deu "pametnjakovičeu", ki hodjo na dan s takimi ogabnimi izrazi!

moj nasvet je pa tak, da se tipa pusti..Adijo, čao Miki, pa naj se ma, tam kjer se če.tazga ne rabiš in očitno tukej ni ljubezni z njegove strani, ker če bi bla, bi blo čist drugače!Nimaš kej uztrajat, sam let it go!
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Re: Čuden konec zveze - se je že komu zgodilo? - fantje, zak

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

LipFloss napisal/-a:

v soboto sem mu napisala v sporočilu da tko ne gre in da jst v tem ne mislim bit več... takoj mi je obljubil da bo prišel v ponedeljek... potem pa mi napisal da ni nikoli ničesar čutil do mene in da ima drugo resno punco... ker nisem mogla verjet temu kar slišim sem ga poklicala in odgovoril mi je najbolj nesramno kar je lahko... dejal da sem otročja, da on že dolgo ne čuti ničesar do mene, da me je zajebaval samo zato da bi spoznala da ne smem vsakemu vsega verjet... da bi se lahko videla večkrat ampak da se mu ne zdm vredna da bi zaradi mene kam hodil... da ma itak drugo ki ga ima rada... končal pa je pogovor z besedami: kar bod s temi svojimi k jih maš tok, kdo bi pa hotu bit s tabo, mal se poglej kašna si... dej dej jebi se, nimam jst časa za tebe... :twisted:

popadla me je neznanska jeza... in sovraštvo tako močno da sem ga v trenutku že bila prebolela(se mi je tko zdelo)... pozneje zvečer se mi je pred očmi še enkrat odvrtelo celo najino razmerje in trenutki ko sva bla skupi... nism toolk neumna da ne bi vedla kdaj je človek iskren in kdaj ne... zato sem mu povedala da ga v bistvu nikol nism hotela pustit in da sem ga hotela samo prestrašit da bi si potem posledično vzel večkrat čas za me... pa rekla sem mu da če ma res punco da nej se ma lpo z njo, ne bom motila.

Odgovoril mi je, da v vsem kar je povedal ni blo tolk resnice da bi morala it zaradi tega narazen, da bi še zmer rad biu z mano... pa izrazil željo da bi se dobila in se pogovorila o tem. Rekla sem da lahko pa čim prej.

SKRATKA... se komu sanja zakaj je po tem ko sem ga domnevno pustila reagiral tako jezno in sovražno? torej če jst ne bi požrla svojega ponosa in bi si mislla 'z mano se že ne boš tko zgovarju' bi ostalo pri tem in bi blo konec? se je sploh še komu to zgodil? pa ne vem če je sploh možno da je človek ki lahko izusti take strašne besede sploh kdaj čutil kaj do te osebe...?

predvsem me zanimajo izkusnje zensk ce se je keri zgodil.. alpa kakšen fant če mogoče to razume pa bi lahko pojasnil zakaj tako in kaj to pomeni?

jst zdej res ne vem kaj nej naredim, ker nikakor ne morem pozabit grozot ki jih je izrekel... po najini zvezi ki je bla vse prej kaj drugega kot zveza...

Sej ne vem al anj se jokam al naj se smejm :?:
Mimi88
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi88 »

Lahko ti rečem samo to, da ne zapravljaj časa z nekom ki te ne zna ceniti,raši bodi odprta za nove možnosti in daj priložnost tistemu ki te je vreden.
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ališa »

morm rečt da imam jaz zelo podobno situacijo! občasno sva se videvala več kot eno leto! dokler ni prišlo do poljuba in mi je rekel da sem mu ušeč in da on misle resno! in po dveh dneh dobim sms, da pri njemu ni nikoli nobena iskrica preskočila in brezveze da bi bila skupaj in tako naprej :cry: res nevem kako lahko nekateri sami sebe preslepijo al kako bi se temu reklo! :/
!!!!!!!! :twisted: :roll:
Odgovori