Fant sovražno reagiral, ko sem ga hotela pustit

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Hmmm.... jaz ga pod nobeno točko ne bi vzela nazaj. Tudi, če bi prijokal na kolenih. Ni šans. Sori mucek, tvoj vlak je odpeljal. Najbolj so me zbodle besede, ki ti jih je izrekel (da si otročja, da se je zajebaval, da se mu ne zdiš vredna, jebi se pa take). Nihče si jih ne zasluži! Kaj ti bo pa izrekel ob naslednjem "izbruhu"? Boš zanj ku**a, ko mu boš povedala, da si noseča recimo (in ti "ne bo vrjel", da je otrok njegov). Potem pa se bo spet opravičeval, da on itak ve, da je otrok njegov. Navedla sem primer. Jaz bi se vprašala. Enkrat ni nobenkrat pravijo. Če bi te imel resnično rad, bi zate šel tudi na konec sveta. S tabo bi preživel valentinovo, če bi imel željo. Pa ni pokazal nobenega interesa.
Drugače pa, jaz sem tudi v vezi z Dolenjcem (ni ista oseba, ker moj je starejši od tvojega par let). Sva isto vsak iz svojega konca Slovenije in nama super laufa. Včasih grem jaz k njemu, drugič pride on k meni. Pač se je treba prilagodit.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

cebelica_Kaja* napisal/-a:veze na daljavo...ne vem. pravjo, da se ponavadi ne obnesejo. še nisem probala... :roll:

Eh tiste razdalje, ki so med dvema v Sloveniji sploh niso neke veze na daljavo, dobr so, ampak še vseen se je 100krat lažje videvat, kot če bi bila 2 iz različni držav.

Moj fant je tud dolenc; med nama je 70km in sva skupi skor 4 leta že. Tko,da ne vem. Vem da se sliši zlajnano: ampak če se mata 2 rada jima razdalja (vsaj v Sloveniji) ne more preprečit, da bi bla skupi :) . Mogoče je tuki v tem konkretnem problemu, ki ga je avtorica napisala neki druzga kar jima preprečuje normalno funcioniranje zveze- se mata ˝premal˝ rada? Je z ene stvari več interesa kot z druge?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Čuden konec zveze - se je že komu zgodilo? - fantje, zak

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

miteq napisal/-a:
LipFloss napisal/-a:...sem mu začela zelo težit...

...tko ne gre in da jst v tem ne mislim bit več...

zato sem mu povedala da ga v bistvu nikol nism hotela pustit in da sem ga hotela samo prestrašit da bi si potem posledično vzel večkrat čas za me...

Citiral sem samo najboljše highlighte. Ženska, TI si psiho, ne tip.

Tisto ti je verjetno rekel samo zato, da bi mu dala že enkrat mir. Verjetno sploh ni res, da ima drugo. No, če ima drugo (pametnejšo od tebe), hvala bogu.

se strinjam. zakaj bi bil s tabo, če mu težiš in groziš s koncem, zakaj bi kdorkoli to prenašal? in to po 4 mesecih "zveze"?
tud on je očitno mal čuden, glede na njegove pretirane reakcije. mogoče sta pa lih za skupaj da bosta drug drugega napizdevala in si kri pila.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LipFloss »

Povsod berem ponavad samo o tem kako zveze na daljavo ne delujejo... pa se mi je do neke točke zdelo da najina laufa odlično... potem pa na nek način izguba interesa z njegove strani ali se mu je mogoče zazdelo da je to kar je zdej dobu že zagarantirano in se mu ni treba več trudit. Vem da so to zlo težke besede... ko sem jih slišala tolk naenkrat nism točno vedla al naj se jokam al smejem... v tistem trenutku bi mu res najraje samo rekla da naj se mi nikdar več ne oglaša! ampak treba je pomislit... kaj ČE tudi jaz kdaj naredim kakšno neumnost s katero ga bom užalila in prizadela... pa to ne bo pomenilo da ga nimam rada, pa bi ga potem zgubila samo zarad enega izpada?... treba je znat odpuščat

jst mislm da se vse da uredit, če je že mel tolk jajc da je priznal da se je zmišljeval stvari in da je blo to zlo neodraslo, je to velk korak k marsikater tip ne bi tega naredu... pa še nekej kar mi je dalo vedet da je bil prizadet in užaljen(torej da mu ni vseeno) je to da je čisto na koncu pogovora rekel: ja ja kot da se ti kej dopadem... sm ga pol še sprašala kaj je mislu s tem pa je prekinil :)

ne opravičujem ga nč... res je blo to kar je reku zlo nesramno in če bo še ostal z mano mu bo še zlo dolgo žal za to... človeka res ne moreš spremenit(in to tud ni moj cilj)... lahko pa mu pokažeš kašno vedenje je primerno in kašno ne... ker navsezadnje ne gre za muho ki traja en teden... če ne bi nč čutla do njega bi ga itak odjebala... pa vendar nekej že je.

vem da se zdej že marsikomu zdim nora in čudna in ne vem kakšna še... samo zanimal me je če se je komu to zgodil pa se očitno ni oz. če se že komu je pa ne bo tega povedal/a ker niso lepe stvari in noben noče da bi se komu smilil zarad tega...

sm se odločila da... enkrat še oprostim, če se pa zadeva ponovi dvakrat pa je to že too much in se ne bom več ukvarjala z njim, ker bom mela v življenju že dost dela s privzgajanjem otrok k lepemu obnašanju... pa nej še njega zraven vzgajam al kaj...

odgovore navsezadnje najdeš v sebi ;)... ampk hvala vsem vseen za sodelovanje ;)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LipFloss napisal/-a:res je blo to kar je reku zlo nesramno in če bo še ostal z mano mu bo še zlo dolgo žal za to...

:lol: odpuščanje pa tako. :lol:
mislim da imata oba zgrešene predstave kako v zvezi funkcionirat. če ne naredi nekaj po tvoje, mu zagroziš s koncem, on teb reče jebi se, čez 1 teden pa spet oba noro zaljubljena. otročje.

itak si pa sama vse sprovocirala, ne rabiš nas spraševat če se nam je kaj podobnega zgodil.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ah veš kaj. Zdele si lahko še postaviš ene standarde, kako se bodo tipi do tebe obnašali. Ko ga boš vzela nazaj, jih ne boš več imela. Novega tipa boš v vsakem primeru spoznala, če pa tega vzameš nazaj, po vsem sranju, k ti ga je rekel, boš pa izgubila vse spoštovanje do sebe.

Ne vem, rajši pusti tega tipa, pa si reci, da se do tebe že ne bo noben tko obnašal. Srečala ga itak najbrž še nekaj časa ne boš.

Aja, tut on te bo bolj spoštoval, če ga zdele ne vzameš nazaj.

Mah resno...če bi imel kakšne resne namene s tabo, se ta cel šmorn sploh ne bi zgodil.
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka

rinca napisal/-a:
LipFloss napisal/-a:res je blo to kar je reku zlo nesramno in če bo še ostal z mano mu bo še zlo dolgo žal za to...

:lol: odpuščanje pa tako. :lol:
mislim da imata oba zgrešene predstave kako v zvezi funkcionirat. če ne naredi nekaj po tvoje, mu zagroziš s koncem, on teb reče jebi se, čez 1 teden pa spet oba noro zaljubljena. otročje.

itak si pa sama vse sprovocirala, ne rabiš nas spraševat če se nam je kaj podobnega zgodil.

sam tk ti bom povedala... če slediš srcu se ti lahko zgodi veliko grenkega, a se poplača z dobrim... kakšno odpuščanje pa naj bi blo? naj rečem ok... ni problema in pozabim, potem bo pa on čez kratek čas spet naredil isto, ker pač ve da pri meni lahko? normalno je da zamera traja nekaj časa in da on spozna da je bolje če ne govori neumnosti ker bi potem spet sledilo obdobje dolgotrajnih zamer... sej ne vem zakaj se mi zdi da vsi poznate le opcije VZEMI ALI PUSTI ... v življenju ni vse tko!

Še enkrat hvala za vso pomoč, ampak mislm da se ob naslednji priliki ne bom ravn obrnila na tukajšnji narod, ker so bli komentarji z izjemo nekaterih zlo netolerantni... spoštujem pa vsakogaršnje mnenje, sej sm sama kriva da sm sploh prašala za nasvet.

Lpo se mejte.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Ženska, pa kaj ti ni jasno, da si psihopatka? Poglej samo kakšne pišeš.

EDIT:

Angel varuh, obvaruj moj spol pred takšno apokalipso, kot so takšne ženske. Hvala ti!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka

miteq napisal/-a:Ženska, pa kaj ti ni jasno, da si psihopatka? Poglej samo kakšne pišeš.

Hm... ne vem kdo je bolj sumljiv za psihopata... punca ki je zarad ljubeznskih težav pršla prost za nasvet na forum pretežno ženske revije Cosmopolitan ali .... tip ki po cele dneve poseda pred računalnikom in kritizira - goji sovraštvo do tukajšnjih ljudi, ki zgolj razpravljajo o vsakodnevnih temah! Jst mislim da ti bolj rabiš pomoč kot jst! Veš najprej morš pod svojm pragom pomest... bit dobre volje in to dobro voljo tud širit... če pa boš skušal širit negativizem in svoje lastne frustracije pa se bodo tudi ljudje do tebe tko odzvali! No ampak to je še druga tema... zaslužil bi si eno svojo... lep dan ti želim!
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ne moreš v enem stavku pisat o odpuščanju, v drugem pa o maščevanju, nekak ne gre skupaj.

ne se zgovarjat na "srce", to ni izgovor da zdaj take bedarije pišeš. sej težiš mu najbrž tud zato, ker ga imaš tok radaaaa! in on tebe najbrž zmerja zato, ker mu ni vseeno zate, al kaj. sorry, to ni zdravo.

itak si pa očitno vso pamet tega sveta pobrala in ne vem zakaj sploh sprašuješ za nasvet.
Zadnjič spremenil rinca, dne 11. Feb. 2009 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka

rinca napisal/-a:ne moreš v enem stavku pisat o odpuščanju, v drugem pa o maščevanju, nekak ne gre skupaj.

ne se zgovarjat na "srce", to ni izgovor da zdaj take bedarije pišeš. sej težiš mu najbrž tud zato, ker ga imaš tok radaaaa! in on tebe najbrž zmerja zato, ker mu ni vseeno zate, al kaj. sorry, to ni zdravo.

potem sva pa oba bolna :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^sej to sem ti pa že v prvem postu napisala. in če se tega zavedaš, ne vem kaj tukaj jamraš.
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka

rinca napisal/-a:^^sej to sem ti pa že v prvem postu napisala. in če se tega zavedaš, ne vem kaj tukaj jamraš.

Sej tisi pa tud ena taka... :roll: jamram ja... sej mi je žou da sm kej vprašala k so tukej taki dobrosrčni ljudje... :) lej jst sm za svoje pojme v redu človk in sm prjazna tud do drugih... če pa je tebi life to da nekoga zatiraš pa je sicer splet idealna možnost za to... ampak kakšen šport bi bil še boljša... zgolj moj dobrosrčen nasvet... dolžna ne bom ostala nikomur... še vseeno pa nimam tolko zatrtega sovraštva v sebi da bi kogarkoli žalila... pa bi ti lahko marsikaj rekla, pa ne bom ker je samo očitanje nečesa nekomu že samo po sebi otročje... na koncu bom pa itak jst otročja v tvojh očeh... :) prepiranje je najbolj brezpredmeten način komuniciranja... noben ne bo popustil brez posrednika. To bi pa ti ja že morala vedet.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

LipFloss napisal/-a:bla bla

Jaz sem dobre volje, pravzaprav skoraj vedno, pa te lahko kljub temu kritiziram. Tako kot sem to naredil prej.

Nisi psihopatka, ker si prišla sem pisat o svojih težavah. Psihopatko te naredi tvoje razmišljanje. Ljudje ti že 3 strani pišejo o tem, kako mimosunjeno razmišljaš, ti pa še kar dalje trobiš svoje. Kdaj ti bo kapnilo? V čem je point odpiranja topica in toženje o določenem problemu, ki ga imaš, če pa sploh ne dojameš tega, kaj ti posamezniki/ce napišejo?

Spravi se k sebi, še enkrat samokritično preberi vse poste v topicu, vzami si nekaj ur za samokritičen razmislek, potem pa dalje piši v ta topic.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

ti maš mal pomešane pojme.odpuščanje...ja, do neke meje. ti pa odpuščanje uporablaš kot izgovor-tuki se pa pol začne težava. če enmu odpustiš še ne pomeni da mu pustiš da te ma še naprej za budalo.
glede na to da si odprla temo da bi dobila nasvet, se ti ne zdi mal čudno da so vsi odgovori skregani s tistim ki ga ti hočeš slišat? zakaj iskat nasvet če že veš da se boš še naprej matrala?
tip te ma za budalo in pika. kašno znanost boš pa ti iz tega nardila je pa druga...
Odgovori