Fant sovražno reagiral, ko sem ga hotela pustit
Re: Čuden konec zveze - se je že komu zgodilo? - fantje, zak
LipFloss napisal/-a:pozneje zvečer se mi je pred očmi še enkrat odvrtelo celo najino razmerje in trenutki ko sva bla skupi... nism toolk neumna da ne bi vedla kdaj je človek iskren in kdaj ne...
Oprosti... Kakšno razmerje točno? Da se ti je izogibal, da sta se videla enkrat mesečno in da je ignoriral tvoje smse? Pa saj verjamem, da se določena taka zveza lahko lepo izide na koncu, ampak glede na vajin odnos, ki si ga opisala, ne vidim ravno neke ljubezni.
Nisi neumna, si pa precej naivna. In naivnost včasih izpade neumno. Ko si boš našla nekoga in nekaj, kar bo bolj spominjalo na partnersko zvezo, boš videla, kako je bilo tole... Čudno - že brez čudnega konca zveze.
vsak je verjetno že kdaj mel kake čudne fore in to da je ona njega preizkušala s stilom da mu je zagrozila s koncem se mi ne zdi nek višek nezrelosti
vsak ma svoje fore, vsak kdaj kej zajebe ker takrat razmišlaš drugač. tut naivn je že vsak kdaj bil.
men se zdi da nista lih primerljiva...
tip je nedorasel bedak, mislim, za take fore sm nazadne slišala v oš. škoda ti je lahko sam časa ko si mu nasedla. tisti njegovi kobajagi resni bejbi pa lahk izrečem samo sožalje...

men se zdi da nista lih primerljiva...
tip je nedorasel bedak, mislim, za take fore sm nazadne slišala v oš. škoda ti je lahko sam časa ko si mu nasedla. tisti njegovi kobajagi resni bejbi pa lahk izrečem samo sožalje...
vse kar je napisano meni niti slučajno ni podobno zvezi...ker slovenija je pa tako hudo mala, da bi se lahko ob velikem interesu vsaj enkrat tedensko videla...sta pa oba malo otročja za moje pojme..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Murphy the housedog napisal/-a:Tko k je že ena napisala,stara ti si PSIHOOO...js bi te še na bol grd način odjebu!!
a mi lahko poveš zakaj bi jo še na grši način odslovil? jaz čist lepo vprašam. saj ni nič naredila. želela je samo zastopit zakaj ni tako kot bi moglo biti. če z njo nebi želel meti več nič, potem lahko človek to na lepši način pove. lej sory, nisi to kar iščem. ne pa jebi se pa takšne oslarije.... samo neumni se ne znajo pogovarjati po človeško. zakaj le žaljivke. saj pa se nista skregala pa tepla pa ne vem kaj vse. saj smo ja vsi normalni tukaj in se da z besedami zmenit ne pa žalit. torej, spet moje vprašanje, zakaj si punca zasluži biti ''odjebana'' ?!! zakaj potreba po nasilju??
sploh pa če že... tip se jo je hotu rešit na način ignoriranja. na easy way out se temu reče. lepo brez odgovornosti in pojasnila bi poniknu. ma daj, če maš z nekom kaj pol bot vsaj tuk fer pa reč adijo. pokaž da maš jajca a ne...
am... fora ni bila v tem da je on ignoriral moje sms-e v smislu - da mi se ne bi hotel oglašat... on je vedno odgovarjal, še z veseljem na vse, samo na tiste v katerih sm predlagala srečanje je zamižal... pa ponavadi je bil on tisti ki se je prvi oglasil, tko da ne gre za to da bi mu težila, ali da bi hotel da mu dam mir, nasprotno, želel je da bi ga večkrat poklicala in mu pisala.
na začetku priznam da mi je blo kar malo vseeno... kolkokrat ga vidim - sva se pa takrat videla vsaka dva tedna... potem ko naj bi postala bolj resna pa sem si želela bit večkrat z njim pa se je samo poslabšal vse...
ja jst priznam da sm otročja pa trmasta in zlo zahtevna oseba... tud ne rečem da je on kej bolši, je pa deloval zelo resno in razumno, tud v kašnih kočljivih situacijah.. zato me je to njegovo nesramno obnašanje še bolj presenetilo... kot bi bil zadrogiran al kej... ker zdej mi pa spet piše oz. kliče brez pravega razloga, pa govori da bi rad biu spet z mano in da me ma rad... zdi se mi nasplošno dobra oseba pa vse, samo so stvari ki niso pojasnljive... recimo če ni res da ma drugo... zakaj pa potem ni večkrat z mano?... vem slovenija res ni vlka, problem je da njega nikoli ni doma oz. ni ga v sloveniji, povedu je da bi lahko mel kašn dan več frej ampak da bi mu blo doma itak dolgčas in raje dela.
Sej se jst tud sprašujem kaj sploh še delam...
Ena je prašala s kod je... je z dolenjskega konca pa 20 let je star(visok, če kej pomaga?) če te še kakšni osebni podatki zanimajo pa piš na privat.
No ugl. hvala vsem za komentarje, sej ste povedal več al manj stvari k jih mam vse v glavi ampak se močno mešajo med sabo tko da ne vem kaj bi in kaj bom... no 'kmalu' se bova pogovorila o vsem... če bo on hotel zvezo nadaljevat, jo bo samo pod določenmi pogoji, ker na kej drugega ne pristanem, če ne pa pač ne, vsakogar se da prebolet... tud jst sm mal psiho ampak jst sm na tak način da nikomur nočm nč slabga... nism brez napak, ziher ne... sm pa dobra že zaradi tega ker mi je kljub vsem neumnostim še vedno mar zanj.
Lp.
na začetku priznam da mi je blo kar malo vseeno... kolkokrat ga vidim - sva se pa takrat videla vsaka dva tedna... potem ko naj bi postala bolj resna pa sem si želela bit večkrat z njim pa se je samo poslabšal vse...
ja jst priznam da sm otročja pa trmasta in zlo zahtevna oseba... tud ne rečem da je on kej bolši, je pa deloval zelo resno in razumno, tud v kašnih kočljivih situacijah.. zato me je to njegovo nesramno obnašanje še bolj presenetilo... kot bi bil zadrogiran al kej... ker zdej mi pa spet piše oz. kliče brez pravega razloga, pa govori da bi rad biu spet z mano in da me ma rad... zdi se mi nasplošno dobra oseba pa vse, samo so stvari ki niso pojasnljive... recimo če ni res da ma drugo... zakaj pa potem ni večkrat z mano?... vem slovenija res ni vlka, problem je da njega nikoli ni doma oz. ni ga v sloveniji, povedu je da bi lahko mel kašn dan več frej ampak da bi mu blo doma itak dolgčas in raje dela.
Sej se jst tud sprašujem kaj sploh še delam...
Ena je prašala s kod je... je z dolenjskega konca pa 20 let je star(visok, če kej pomaga?) če te še kakšni osebni podatki zanimajo pa piš na privat.
No ugl. hvala vsem za komentarje, sej ste povedal več al manj stvari k jih mam vse v glavi ampak se močno mešajo med sabo tko da ne vem kaj bi in kaj bom... no 'kmalu' se bova pogovorila o vsem... če bo on hotel zvezo nadaljevat, jo bo samo pod določenmi pogoji, ker na kej drugega ne pristanem, če ne pa pač ne, vsakogar se da prebolet... tud jst sm mal psiho ampak jst sm na tak način da nikomur nočm nč slabga... nism brez napak, ziher ne... sm pa dobra že zaradi tega ker mi je kljub vsem neumnostim še vedno mar zanj.
Lp.
marypa napisal/-a:LipFloss napisal/-a:Ena je prašala s kod je... je z dolenjskega konca pa 20 let je star(visok, če kej pomaga?) če te še kakšni osebni podatki zanimajo pa piš na privat.
Ok, wtf...men sta oba po resnic povedan čudna, sm kdo sm js da sodim, kak je kdo
hmmmm
pa pojasniš še kakšne veze ma stavek ki si ga citiral/a?
upam da se hecaš...
sploh ne razmišli o tem da bi ga vzela nazaj! po tem kar ti je naredu ne misli da mu boš lahko kakršnekoli pogoje postavlala, jih bo prej on tebi. Pejt naprej, najdi drugega, od tega že tko nč nisi mela. Tip ti je več kot jasno pokazu da nima nobenga spoštovanja do tebe, da te ma za norca, tuki nimaš več kej čarat.
me je pa zmotu tvoj zadnji stavek :sm pa dobra že zaradi tega ker mi je kljub vsem neumnostim še vedno mar zanj.
to ni znak da si dobra, ampak mal nora (kot vsi včasih), sam tega si ne štet v plus.
Velik sreče
sploh ne razmišli o tem da bi ga vzela nazaj! po tem kar ti je naredu ne misli da mu boš lahko kakršnekoli pogoje postavlala, jih bo prej on tebi. Pejt naprej, najdi drugega, od tega že tko nč nisi mela. Tip ti je več kot jasno pokazu da nima nobenga spoštovanja do tebe, da te ma za norca, tuki nimaš več kej čarat.
me je pa zmotu tvoj zadnji stavek :sm pa dobra že zaradi tega ker mi je kljub vsem neumnostim še vedno mar zanj.
to ni znak da si dobra, ampak mal nora (kot vsi včasih), sam tega si ne štet v plus.
Velik sreče
marypa napisal/-a:Kaj ma pomagat, za koga gre... koga briga..kak lahko sploh razkrivaš osebne podatke nekoga... a se ti ne zdi to sorry malo adijo
ker se ji je zdelo da gre za isto osebo? in ker je verjetno veliko dvajsetletnih dolenjcev in bi samo po tem težko ugotovila če gre za isto osebo? pa tud zato ker mi je on povedal da je mel že več takih zvez - na daljavo in ne bi blo nič čudnega če bi bil to res on. sorry se mi ne zdi to prov nč čudnga

sicr je pa res da sva čudna

- cebelica_Kaja*
- Sramežljivka
- Kontakt:
veze na daljavo...ne vem. pravjo, da se ponavadi ne obnesejo. še nisem probala...
drugač pa js sm tut par let nazaj spoznala enga tipa, s kerim sma bla tako rekoč soseda & sma tut bla skos u stikih, telefoni in pjačke itd. men je govoru svašta, kok me ma rad in lap lap, pol je pa prišel na šiht enkrat s punco in mi kasneje razlagu, da sta se zaradi mene skregala. v trenutku ko sm to zvedla, sm ga nazjala in poslala u 3pm. pol se mi je opravičvau in reku, da tisto ni bla prava punca in da me je hotu sam razjezit, pa sm mu sam rekla: lej odjebi. me ne zanima. preuč se cenim da bi mi en tip tkle zajebavu. pa Adijo pa sm šla.

drugač pa js sm tut par let nazaj spoznala enga tipa, s kerim sma bla tako rekoč soseda & sma tut bla skos u stikih, telefoni in pjačke itd. men je govoru svašta, kok me ma rad in lap lap, pol je pa prišel na šiht enkrat s punco in mi kasneje razlagu, da sta se zaradi mene skregala. v trenutku ko sm to zvedla, sm ga nazjala in poslala u 3pm. pol se mi je opravičvau in reku, da tisto ni bla prava punca in da me je hotu sam razjezit, pa sm mu sam rekla: lej odjebi. me ne zanima. preuč se cenim da bi mi en tip tkle zajebavu. pa Adijo pa sm šla.