Naše muce

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Z izgledom svoje muce sem

Zadovoljna
95
48%
Še kar zadovoljna
42
21%
Želela bi si, da bi bilo kaj drugače
33
17%
Groza me je, sploh nisem zadovoljna
12
6%
Sem se sprijaznila s tem kar imam
18
9%

Skupaj glasov: 200

Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

miteq napisal/-a:Ta tema je bedna brez slik.
:D :D :D Dream on!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

lakeesha napisal/-a:^ ja, dejmo met temo "slike naših muc" :rofl:

aja d ne bom ot,
drugač sm pa tud jez zadovoljna z mojo, ji nč ne manjka, mi je všeč.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sj jo že mamo, oz. mamo temo 'slike naših zverinic', tam so pa naše muce :D

Svoje lulike pa ne mislm opisvat tlele, ker mi je to čist mem. Men je kul in važn, da funkcionira tko k se zagre.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Kaj pa analiza sperme vaših fantov. Dajte še to napravit. Potem pa v laboratorij odnesite pa naredite analizo, pa na forumu objavite rezultate: kalorična vrednost, veljakovine, ogljikovi hidrati... Potem pa bo foušija: "Kwa, a tvoj ma res tko dobro spermo :eek: Moj ma pa čisto eno slabo, joj sm čist depresivna ratala zarad tega :cry: "
Uporabniški avatar
Beya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Beya »

NoSex napisal/-a:Kaj pa analiza sperme vaših fantov. Dajte še to napravit. Potem pa v laboratorij odnesite pa naredite analizo, pa na forumu objavite rezultate: kalorična vrednost, veljakovine, ogljikovi hidrati... Potem pa bo foušija: "Kwa, a tvoj ma res tko dobro spermo :eek: Moj ma pa čisto eno slabo, joj sm čist depresivna ratala zarad tega :cry: "

hahaa :gut:
Baby, you're the best part of my day .. <3
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

haha..ne morm verjet kakšne reakcije so tuki gor na to temo. Očitno je čist normalno, da opisujemo spolne organe svojih partnerjev, kako zgledajo, kok so velki, pobriti, nepobriti. Ko pa pride do naših ''lulik'' se pa vse obrne, in tkoj napad, da to je pa brezveze. Svoje pa že ne mislim opisvat (sicer partnerjeve pa od bivših lahk opisujem) sam svoje pa res ne, ker to je pa totalno bedno :roll: ..aneda :lol: ...isto sranje je. Sam da ženske niste prpravljene podrobneje govort o svojih intimih organih..očitno :P
Uporabniški avatar
sonjan
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sonjan »

emkica napisal/-a:haha..ne morm verjet kakšne reakcije so tuki gor na to temo. Očitno je čist normalno, da opisujemo spolne organe svojih partnerjev, kako zgledajo, kok so velki, pobriti, nepobriti. Ko pa pride do naših ''lulik'' se pa vse obrne, in tkoj napad, da to je pa brezveze. Svoje pa že ne mislim opisvat (sicer partnerjeve pa od bivših lahk opisujem) sam svoje pa res ne, ker to je pa totalno bedno :roll: ..aneda :lol: ...isto sranje je. Sam da ženske niste prpravljene podrobneje govort o svojih intimih organih..očitno :P

Točno tako. Zato sem pa začela to temo, da vidim a smo sploh sposobne kaj povedat o tem. Če bi šlo za frizure, pa joške pa zadnjice pa nohte pa kaj vem kaj bi šlo brez težav.Tale tema nam pa ženskam pa ne gre. čeprav s tiči nismo mele težav.

Pa strinjam se s Punke_, ki je napisala:
"iz še tako neumne teme se lahko razvije kakkšna pametna debata.
morda pa ma kkšna kompleks glede lulike in ji bomo lahko pomagali ane smile"

Poglejte rezultat ankete! Samo 37% vas je zadovolnjih. Druga in tretja možnost sta isti, samo dugače sem vprašala. 63% se nam zdi, da nekaj ni kul. :cry: Ja, napisala sem "se nam zdi", ker sem sama kliknila zadnjo možnost.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

men je moja čist kul in sm zadovoljna z njo...
dokler dobim usak mesec menstro je use uredu :D
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

emkica napisal/-a:haha..ne morm verjet kakšne reakcije so tuki gor na to temo. Očitno je čist normalno, da opisujemo spolne organe svojih partnerjev, kako zgledajo, kok so velki, pobriti, nepobriti. Ko pa pride do naših ''lulik'' se pa vse obrne, in tkoj napad, da to je pa brezveze. Svoje pa že ne mislim opisvat (sicer partnerjeve pa od bivših lahk opisujem) sam svoje pa res ne, ker to je pa totalno bedno :roll: ..aneda :lol: ...isto sranje je. Sam da ženske niste prpravljene podrobneje govort o svojih intimih organih..očitno :P

Ne gre za to, da bi bilo težko karkoli napisati o svojem spolovilu, gre za to, da je že sama ideja, da bi po javnem forumu neznancem pisala o svojem ali tujem spolovilu naravnost neumna. In pretirano intimna. Kaj pa vas briga. In ne, tudi mene ne briga, kakšen je penis fanta x uporabnice na tem forumu. In ja, obstaja razlika med opisovanjem nohtov na roki in opisovanjem prednosti ali pomanjkljivosti spolovila.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

še vsi so jo pohvalil

HAHAHA :D itk

ne ne moj pa res, en in edini :P tko da me like it a lot..taka k more bit

dokler dobim usak mesec menstro je use uredu

hehehee lol :lol:
Hilda30
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hilda30 »

Nevem zakaj se nebi mogli tut o tem pogovarjat..kaj pa je to takega.

Evo mojo luliko:

izbris .. prevelika (in neprimerna) fotografija
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

kot prvo, WTF :eek: :eek:
kot drugo, PREVELIKA SLIKA!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho