hvala prpl :*

*mala* napisal/-a:Eno mal trapasto vprašanje:
Ko nehaš bit mladi voznik, a maš še vedno isto vozniško dovoljenje, al moraš jit novga delat?
*purple* napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Meni čisto nikjer ne piše, da vozim z lečami, ker se spomnim, da me niti ne zdravniškem pregledu, ko sem ga šla delat lani, ni vprašala, če nosim očala ali leče.
to je pa čudn, ker načeloma bi ti mogl pisat če so na zdravniškm vidl/ugotovl, da maš slabši vid in očala/leče
*purple* napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Meni čisto nikjer ne piše, da vozim z lečami, ker se spomnim, da me niti ne zdravniškem pregledu, ko sem ga šla delat lani, ni vprašala, če nosim očala ali leče.
to je pa čudn, ker načeloma bi ti mogl pisat če so na zdravniškm vidl/ugotovl, da maš slabši vid in očala/leče
Tamala_mrha napisal/-a:*purple* napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Meni čisto nikjer ne piše, da vozim z lečami, ker se spomnim, da me niti ne zdravniškem pregledu, ko sem ga šla delat lani, ni vprašala, če nosim očala ali leče.
Vem ja, ampak tista medicinska sestra lani na pregledu me sploh ni nič vprašala.![]()
Kakorkoli že, najbolj bistevno je pa itak to, da vsak pri sebi ve, da vidi (se pravi, da nosi očala oz. leče, če jih mora). Jaz mam pa leče itak skos notri, pa če vozim ali ne, torej nikogar ne ogrožam. Tudi tisti, ki pravite, da dobro vidite, morate nositi očala med vožnjo, če vam v potrdilu tako piše. Pred dvema letoma je ena znanka (drugače še mlada) vozila brez očal, ker je kao dobro videla (po svoji oceni) in povzročila hudo prometno nesrečo (njej ni bilo nič, je pa zato drugi soudeleženec v nesreči bil huje poškodovan). Tega se raje ne poslužujte, četudi mislite, da "dobro" vidite.
rammsteingirl napisal/-a:Snow flake napisal/-a:Pa si jih imela tudi že v času opravljanja vozniškega izpita?
o, ja. očala imam že uf let.
*purple* napisal/-a:ja sej to je use logično.jstb dobro vidm, nimam ne špeglou ne nč, niti jih nisem nikol mela.tko da jst ne rabm očal nostuseeno pa me je zdele kr mal zaskrbel kok je lahko takih oseb, ki se tkole ven zmažejo.Sej ne da bi mela kej prot teb, sam dejansko lahko nekje obstaja nekdo ki je čorav brez leč in se res lahko zgodi kej hudga