Frizer
Ne morem razumet kako si nekatere lahko same postrižete konice. Sama imam stopničasto postrižene dolge lase in če se sama lotim striženja je rezultat deformacija celotne oblike pričeske..ker enostavno ne moreš zadet pravo obliko če si lase ki so na hrbtu vlečeš naprej,da jih vidiš in nato pristrižeš.??Edino če si spahnem kakšno ramo,da konice zadaj enakomerno postrižem...Na pamet pa tudi ne morem strič nekam v tri dni. Tiste,ki pa imate ravno postržene lase..pa si nočem niti predstvljat kako to zgleda,če si jih stri
žete same.

^ bu hu, kva pa je tle za razumet... mislm striženje konic pa res ni kšna blazna znanost... ne za take k mamo stopničast postrižne lase, še mnj pa pa tiste k majo ravne (razen če maš mogoče kšno levjo grivo na glav)... men nit na kraj pamet ne pade da bom vsakič za striženje parih mm frizerju šenkala več k tridest eurov... sej nism fuknena 

The secret of success is consistency of purpose.
SapraVeronika napisal/-a:js priporočam cut'n'go
pač.. kolega 2 tam delata in sta res ful uredu
predwsem en od njiju - borut.. on ma wedno ful idej
in ie ful dobr frizer.. in fuuuul faca ^^
sicr sta ful mlada, ampak oba mata res welik izkušenj..
pa še fain ie k ie brez naročanja ^^
Meni pa v Cut'n'go ni blo všeč.. Strigla me je sicer ena ženska (kokr sm jo razumela, je to njen salon) in se mi je zdelo, da pojma nima od striženja.. Nasploh, ko pridem h frizerju, mam rada, če mi pove "pasala bi ti ta in ta barva, ker.. glede na poteze obraza bi ti pasala ta in ta frizura.. to in to ti neb nardila, ker..", tuki pa mi sploh niso znal nič povedat.. Pol k sm vidla, da mi očitno ne bo nič povedala, kaj bi mi nardila, sm ji le povedala, kaka je moja ideja, samo ni blo nit približno podobno tistemu, kar sm jst hotla..
Mogoč je to moja izkušnja, mogoč sm redka med tistimi, ki jim Cut'n'go ni všeč, sam pač to je moje mnenje..
Drugač pa ja.. Se strinjam z vama dvema.. Res so prijazni.. Sam čeprav so bli ful prijazni, ful fajn in blablabla s frizuro nism odšla zadovoljna.. Daleč od tega..
crnolaska napisal/-a:mene pa zanima koliko vam računajo frizerji, če vam najprej razbarvajo lase in nato še pobarvajo...ali vam računajo toliko, kot ponavadi za barvanje?
jaz sem imela prej črne lase in mi jih je razbarvala..nato pa mi jih je še pobarvala na rjavo..to me je stalo 60€..drugače pa ima eno barvanje mislim da 45€ (Tinka frizure v MB -zelo zadovoljna z njo