Kolikokrat oralno zadovoljite svojega moškega (samo njega)?
-
- Komunikatorka
- Electro sLut
- Sramežljivka
- Kraj: everywhere
Re: Kolikokrat oralno zadovoljite svojega moškega (samo njeg
Jz ne vem, kaj je tak problem prebrat uvoden post (sploh te teme, ki ma do zdej sam 4 strani), da bi usak uporabnik prebrau s kakšnim namenom/uprašanjem je bla tema odprta ?
Citiram prvotni post:
Citiram prvotni post:
mala_s* napisal/-a:Pozdrav vsem cosmo puncam! Mene pa zanima kako pogosto svojega moškega oralno zadovoljite?
Hvala za odgovore.
DODATEK: Ker je očitno prišlo pri mojem vprašanju do napačnega razumevanja, bom bolj jasno definirala svoje vprašanje. Zanima me, kolikokrat ga popolnoma in samo njega, torej ne kot del predigre, zadovoljite svojega partnerja oralno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
g00fy_qa napisal/-a:Nikoli, brez da bi karkoli 'dobila nazaj'.
(Zdaj se totalno egoistično počutim.)
Če nimam menstruacije, tudi mene vedno začne nazaj šlatat ... Med menstruacijo me pa ne more šlatat, ker tega ne maram, zato takrat zadovoljim samo njega. Se pravi parkrat v tistem tednu. Na splošno pa to zelo rada počnem.

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
najprej sm bla prav šokirana nad anketo, poj sm pa na srečo prebrala tisti 'dodatek'
torej da res samo jaz njega je to ponavadi med menstro, kadar je dovolj 'priden', prezmatran, se mu hočm odkupit, med vožnjo ali pa ko je manj časa in pride do tega čist spontano npr. na sprehodu, pikniku, na wc-ju..
in jez tud uživam 

torej da res samo jaz njega je to ponavadi med menstro, kadar je dovolj 'priden', prezmatran, se mu hočm odkupit, med vožnjo ali pa ko je manj časa in pride do tega čist spontano npr. na sprehodu, pikniku, na wc-ju..

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska