Tamala_mrha napisal/-a:Calm down.

Če je starost takšna boo hoo skrivnost, potem takem že nisi stara kaj dosti.

Pa brez zamere. Moj post ni bil slabo mišljen, samo ti si si ga napačno interpretirala. In ne, iz prvega posta pač ni razvidno kaj dejansko hočeš. Kmečka logika bi ti morala povedati, da je takrat bil gotovo on (tip iz interneta) ta, ki te je na parkplacu nagovoril, ti pa si samo odšla. Lahko bi mu vsaj kakšno besedo voščila. In meni se ni zdelo logično, da ga hočeš spoznati, če si takrat kar zdirjala (po drugi strani pa si mu podatke kdo si in kje boš servirala na pladnju). Get it?

In očitno res nisi bila dovolj jasna v svojem prvem postu, če si sebe razumela samo ti in kakšen primerek ali dva, ostali pa ne. Pa da ne bo zdaj spet kakšnega kreganja, samo kratka razlaga kaj si mislim, če si že odprla temo na forumu.
Prvo kot prvo sem lepo napisala, da v tistem trenutku nisem niti razmisljala, da bi to lahko bil on, niti nisem vedela, kot sem tudi ze napisala sem temo odprla v prvi vrsti zato, da bi dobila mnenje se od koga, ce je mozno, da je to bil on.
In za kaj le bi jst njemu dala v tistem trenutku prijazne besede, ce je bil on v tistem trenutku zame totalni tujec, ki se ni niti predstavil?
In za kaj bi jst kar mogla vedet tisti trenutek, da je pa to ravno on, ce je se posebej rekel na klepetalnici, da mu ni v interesu dobivati se v zivo. Ne recimo, da nima casa tisti dan, ko sem ga povabila na pijaco, niti ni hotel on dolociti kdaj bi se dobila. Na splosno je rekel, da se ne dobiva.
On je kar planil pred mano: "A gres na kavo"? ... Halo, wtf? Recem ne, logicno, ker mi drugo ni padlo na pamet pri takem pristopu. Hocem iti naprej, me potegne za roko, ces: "Dobro me poglej, ker se poznamo". Kaj, od kje? Ne, ne poznamo se. Me spusti, grem naprej in za mano zaupije ime iz maila, ce sem jst ta in ta.