London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Brez skrbi, vem kdo piše na tripadvisor :wink: in za sebe lahko rečem, da so moje ocene hotela primerljive s njihovimi, nimajo nič višjega standarda :wink: Ljudje so si pa sami krivi, da paničarijo zaradi stvari, ki si jih omenilia (voda, napitnina), logično da se v Egiptu 'pričakuje' 'fehtarjenje', slaba voda, mogoče tudi higiena in hrana, in če sam veš, v kakšno državo potuješ, ignoriraš takšne prispevke.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

ojoj hehhe, noben ni govoru zate osebno, pravim, da je med Angleži, Nemci, Francozi... bistvena razlika v standardu z nami Slovenci kot narodom. Ne vem kako ti ocenjuješ, v bistvu to sploh ni point debate, pravim, da npr. nek hotel, ki ga mi (Slovenci) ocenjujemo kot hotel s 5*, ga bojo npr. Britanci 100% ocenili z vsaj zvezdico manj, kar je v bistvu čist logično. Poglej na tripadvisorju npr. primer za naš hotel Lev v Ljubljani, večina ga je ocenila s 3 zvezicami. Take stvari pravim, da je treba upoštevat a ne. Ni nč nate osebno letel :razz: , pač tle teče debata na splošno. V glavnem back to the topic, upam, da bomo zadovoljni z našim hotelčkom v Londonu, kolkor pač sploh bomo notri :D :cool: . Londoooon...here I come :))
Virago
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Virago »

Evva, kje si dobila to varianto za 127 evrov. Samo hotelska soba naj bi stala najmanj 55 funtov na noč. Tudi jaz planiram iti tja konec aprila, iskreno rečeno pa bi šel vsaj za en teden.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mene tud firbec matra kje to rezervirala :) da mal preverim še za kdaj drugič kakšne hotele. Sem mal pogledala za isti hotel na parih straneh, pa nikjer ni blo tak pocen, pa čeprov sm za več kot pol leta naprej gledala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Poglej na tripadvisorju npr. primer za naš hotel Lev v Ljubljani, večina ga je ocenila s 3 zvezicami.

Sicer čist OT, ampak moram pokomentirat: Hotel Lev u Lublani je sicer res edini 5* hotel u Ljubljani, ampak drage moje - roko na srce (pa poznam do potankosti use hotele u Ljublani - od zunej in od znotrej), hotel Lev je čisto realno in brez pretiravanj, čist navaden 4* hotel. GH Union in Austria Trend sta na veeeeliko boljšem nivoju. Zakaj pa mislte da use diplomatske in zvezdniške delecacije spijo al u Unionu al Austria Trendu? Zato ker je nivo Lev hotela veeeliko pod tem kar nudita Union in Austria Trend (od osebja, hrane, sob in tako dalje...) Zakaj pa ma 5* pa pojma nimam...mogoče zaradi kvadrature sob :? Tako da ocena na tipadvisorju ni tukej čisto nič napačna :D
Konc OT - vrnimo se raje k Londonu...
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Če kera ne pozna te strani:
http://www.markboardman.moonfruit.com/# ... 4512729803

tuki so napisane vse premiere, ki se zgodijo v Londonu pa piše tut kje se to dogaja. Če hočte kšno zvezdo vidt...:D Js sm bla lansk let julija v Londonu in sm šla gledat rdečo preprogo za premiero filma The Dark Knight, pa sm kr neki celebrities vidla: Michael Caine, Christian Bale, Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal, McFly, Kelly Osbourne itd. Škoda, k ni Heatha bilo več... :( Moraš bit kr dost ur prej tam, če hočš dobro pozicijo met. Js sm bla v prvi vrsti, pa še direkt tm nasprot vhoda v kino dvorano.
Grem pa tut zdj čez 2 tedna v London pa so 8.2. BAFTE (britanske filmske nagrade) si bom šla tut mal pogledat rdečo preprogo. Je zabavno vidt zvezde v živo:D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja dj ne govor, ko sm js bla u londonu je bil tam Tom Cruise, midve s frencio pa nisva nic vedle in sva pac okrog setale..pa pridem zvecer k mojim hostom pa vidim na televiziji posnetke od popoldne kk je tam Tom hodu....jauuuu...pa se blizu sva ble ob tisti uri :cry:

kk mi je blo zal joooo...no, sam sem pa naslednje leto vidla princa Williama! :D
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Uuuu, in kakšen je Princ William:D Kje ti ga je pa ratal ujet?
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

čao! dajte napisat kateri hostli so bli kul, kjer ste ze spale?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Hej!
Evo končnooo smo rezervirale. Tkole je, odločle smo se za mal drugačno varianto, in sicer iz Ljubljane in pa drug termin in posledično s tem tud drug hotel, ker se v tem terminu un hotel k smo ga prvotno hotle, podraži. V glavnem... gremo pa 6. maj - 10.maj k naj bi blo mal bolj toplo, 4 nočitve, let iz Ljubljane, Glendale Hyde Park Hotel, vse skup za 155 eurov! let smo rezervirale prek easyjet-a, hotel pa prek www.travelstay.com . Hotel ima svojo kopalnico in je v centru. Sicer ravno nima najboljših komentarjev na tripadvisorju :lol: , ampak za 67 eur za 4 nočitve jaz osebno ne pričakujem luksuza, ker mi je važno samo, da prespim tam in, da imam svojo koplanico. Tko, to je to.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Načrtujem izlet v London in bi prosila za mal pomoči. Hotel bo na Queenswayu. Zdej bi pa nekoga, k je mogoče že bil v tej ulici v hotelu povprašala, kok je s podzemno (postaja Bayswater) do npr.: Madame Tussauds, Big Bena, pa Tower Bridga. Pa kok je recimo peš od Big Bena do Trafalgar Squara. Res res res nimam občutke za razdalje iz teh raznih zemljevidov in vodičev. :oops: Hvala za morebitno pomoč. :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js sm v Londonu mela občutek da so si podzemne oddaljene okol 500 m. Povprečno. Sem tud bla že v hotelu na tem območju, pa nismo šli peš do glavnih znamenitosti. Razen cel Oxford Street smo šli peš (hja, ko js nakupujem pozabim na razdaljo). Si ne predstavljam cel dan hodit po Londonu- pomoje bi mi noge odpadle. Priporočam ti podzemno- dnevno ali tedensko karto- odvisn kolk cajta boš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Sm odkrila Journey Planner na netu, in tam najdle vse odgovore na svoja vprašanja. :) :tanz: Super je za planiranje. Bom se pa definitivno s podzemno vozila, ja. :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Js grem pa jutr, 20:15 mam odhod wuhuuu :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Za kolk časa pa? Fovš....
Kje boš pa stanovala? Kakšni so kej načrti? :)
Odgovori