Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
ForeverMe: te popolnoma razumem. midva sva tudi 2/3 leta prakticirala tole, da me je on sredi noči vozil domov. je res, da razdalja ni velika, samo vseeno je motilo oba. ker sva zaspala in sva bila potem čisto mutava in potem še v avto ...
potem pa sem naenkrat pač kar prespala pri njem. seveda je bil doma halo, strah me je bilo ko prasica. potem sem sčasoma vedno večkrat prespala. občasno so še težili.
drugače sem pa ponavadi prespala pri njem ob petkih in sobotah, ker sem itak samo za vikend doma.
drugače pa glede tega, da spimo na počitnicah, morju itd. skupaj. ja, itak jim je jasno, da ne bomo spali narazen. itak nimajo vpliva in tudi ne bodo prišli zraven, da bi to lahko preprečili.
potem pa sem naenkrat pač kar prespala pri njem. seveda je bil doma halo, strah me je bilo ko prasica. potem sem sčasoma vedno večkrat prespala. občasno so še težili.
drugače sem pa ponavadi prespala pri njem ob petkih in sobotah, ker sem itak samo za vikend doma.
drugače pa glede tega, da spimo na počitnicah, morju itd. skupaj. ja, itak jim je jasno, da ne bomo spali narazen. itak nimajo vpliva in tudi ne bodo prišli zraven, da bi to lahko preprečili.
Ja sej seveda, meni se to tudi ne zdi sprejemljivo, da se eden kr "preseli" k drugi družini.p!ka napisal/-a:Nass napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Js mislim, da starše moti to, da majo v glavi da če bo pa fant prespal pri punci ali obratno da bosta zihr seksala![]()
Pomoje pa ni to - oz. vsaj ne vedno. Bi rekla, da starše moti to, da otroci kar 'živijo' po tujih hišah oz. da fant/punca od otroka 'živi' pri njih doma. Pač, dom je dom. Sploh pa ko si mlajši in menjavaš partnerje (oz. ko nimaš dolgoleznega partnerja).
Se totalno strinjam s tem. Mislim, da če bi jz zdej mela najstniško hči in da bi biu njen nekajmesečni fant stalno pr nas, bi me kr krepko motlo, ker bi na nek način posegau v našo intimnost.
Sem mela bolj v mislih če pride fant/punca prespat mogoče enkrat na mesec ipd.
I laugh at gilded butterflies.
Pr mojmu bivšimu je blo tko da njegova babi ni bla glih za to da bi skupi spala,ampak pol ji je pa stric reku da če bi raj vidla če bi se tm po klopcah klatla pa bla k klošarja al da sva doma pa da vejo kje sva pa tko...
pol je blo pa kul,sam itak sva bla ene 70km narazn,tko da če sva se vidla sva vedno prespala drug pr drugmu.
pol je blo pa kul,sam itak sva bla ene 70km narazn,tko da če sva se vidla sva vedno prespala drug pr drugmu.
midva spiva drug pri drugem eno noč na teden, običajno sobote, ker jst študiram v lj in sem samo za vikende doma. njegovi majo vedno kaka kosila pri prijateljih, babicah, grejo na obisk in gre on vedno zram (grrrr), jst se učim...tko da se ne vidiva kej velik.
jst moram doma vedno povedat, če bo spal pri nas in če bo naslednji dan na kosilu. včasih pride nenapovedan in pol mi doma težijo (pa mamo ogromnooo hišo!), sestra pa to še potencira. tko da sem zadnje čase veliko raje pri njemu (čeprav na začetku ni bilo ravno tako). mislim, da gre moji mami ful na živce, da ma 'tujca' v hiši in mu ni kej preveč naklonjena. če je spodi v dnevni jo moti, ker ne more bit sproščena in v pižami in ji je nerodn itd, če greva takoj gor v mojo sobo jo spet moti, ker ga premal vidi...krneki! ata je pa kul, sam kaj ko nima kej preveč besede pri vsem. bomo vidl kak bo zdej, ko ma sestra spet novga in bo še on spal pri nas, me zanima če bo isti režim al če bo kako drugače.
mi gre pa blazno na živce, ker nisva bla razn morja in novga leta še noben ČIST CEL vikend skup, ker ga ma njegova mamica rada doma in mu tut reče: jst bi pa rada, da si doma, bi te mela rada doma. njemu je kul. mene pa razpizdi. in fant bo star 18 let, jst sm še ene par let starejša in smo družinski kolegi.njemu niti ne pustijo bit pri men cele tri dni. še ko sem mu rekla, da bi bil poleti en teden pr men, ker sta moja itak cel mesec na morju, ni hotu; pa ne vem al ker bi ga MAMICA rada mela zram sebe al ker nebi hotu bit z mano.
je pa prvič spal pri meni mislim da en mesec po začetku najine zveze (več ljudi je prespal) na b.dayu moje sestre. staršev ni blo doma, delala pa itak nisva nič. pol pa dolg nič in šele po več kot pol leta zveze sva se zmenla o tem, da bova eno soboto pr enem, drugo pri drugem.
čist premal sva skup, zato se pa kregava pol
enim vam prav zavidam, ko ste po cele vikende, tedne z vašimi, pa ste celo mlajše, ker pri mojih 23ih bi jst že žvela s tipom, ne pa ga gledala sam en dan na teden.
jst moram doma vedno povedat, če bo spal pri nas in če bo naslednji dan na kosilu. včasih pride nenapovedan in pol mi doma težijo (pa mamo ogromnooo hišo!), sestra pa to še potencira. tko da sem zadnje čase veliko raje pri njemu (čeprav na začetku ni bilo ravno tako). mislim, da gre moji mami ful na živce, da ma 'tujca' v hiši in mu ni kej preveč naklonjena. če je spodi v dnevni jo moti, ker ne more bit sproščena in v pižami in ji je nerodn itd, če greva takoj gor v mojo sobo jo spet moti, ker ga premal vidi...krneki! ata je pa kul, sam kaj ko nima kej preveč besede pri vsem. bomo vidl kak bo zdej, ko ma sestra spet novga in bo še on spal pri nas, me zanima če bo isti režim al če bo kako drugače.
mi gre pa blazno na živce, ker nisva bla razn morja in novga leta še noben ČIST CEL vikend skup, ker ga ma njegova mamica rada doma in mu tut reče: jst bi pa rada, da si doma, bi te mela rada doma. njemu je kul. mene pa razpizdi. in fant bo star 18 let, jst sm še ene par let starejša in smo družinski kolegi.njemu niti ne pustijo bit pri men cele tri dni. še ko sem mu rekla, da bi bil poleti en teden pr men, ker sta moja itak cel mesec na morju, ni hotu; pa ne vem al ker bi ga MAMICA rada mela zram sebe al ker nebi hotu bit z mano.
je pa prvič spal pri meni mislim da en mesec po začetku najine zveze (več ljudi je prespal) na b.dayu moje sestre. staršev ni blo doma, delala pa itak nisva nič. pol pa dolg nič in šele po več kot pol leta zveze sva se zmenla o tem, da bova eno soboto pr enem, drugo pri drugem.
čist premal sva skup, zato se pa kregava pol

enim vam prav zavidam, ko ste po cele vikende, tedne z vašimi, pa ste celo mlajše, ker pri mojih 23ih bi jst že žvela s tipom, ne pa ga gledala sam en dan na teden.
"enim vam prav zavidam, ko ste po cele vikende, tedne z vašimi, pa ste celo mlajše, ker pri mojih 23ih bi jst že žvela s tipom, ne pa ga gledala sam en dan na teden.[/quote]"
Pol si pa morš najdit enega 23-letnika, ne pa skoraj 18-letnika

♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
rebelgirl napisal/-a:enim vam prav zavidam, ko ste po cele vikende, tedne z vašimi, pa ste celo mlajše, ker pri mojih 23ih bi jst že žvela s tipom, ne pa ga gledala sam en dan na teden.
Poskušaj ne razmišljati o tem, da imajo drugi več. Mogoče imajo, ampak če forum preveč malce globlje (haha), ugotoviš, da je na njem le malo zares srečnih posameznic - vsak dan s tipom, vsak dan 3x seks, 4x orgazem gor ali dol. Po večini ni kaj za zavidati

Poskušaj mu povedati, kako se počutiš glede tega in da bi bila vesela, če bi kdaj skupaj preživela kak vikend.
Nadine napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:inaa napisal/-a:joooj moja dva se pa kr ne morta navadt...skos tezita. skup sva ze en let pa pou pa se vec pa se nisva legalno skp prespala![]()
..ker js se enostavn hocem izognt prepiranju...
no ja, smotana situacija, zato pa komej cakava da greva na morje,toplice, potovanja k lahko skupej spiva cele dneve
a takrat ju pa ne moti da spita skupaj?
ja sj najbrž ne vejo!
vejo vejo in ne NE moti jih...problem je ocitno samo domaca hisa

Zivljenje je piskotek!
rebelgirl čist vem kako ti je... pri men je podobna situacija. Jst se tolažm s tem, da je prednost tega, da se ne vidva tolk pogosto v tem, da takrat, ko se vidva, se posvetiva samo nama dvema in se mava običajn zlo fajn. Če se pa nonstop "gledaš", to pa pol tud slabe stvari prinese s sabo (npr. to, da maš pol poleg partnerja še druge stvari in opravke, manj maš prov tistga "tapravga" skupnga cajta ...). Pač v teh občasnih srečanjih skušaš potegnt najboljše trenutke vn... Tko, sam ena tolažba zate z moje strani 

stara sem 16 in fant je velikokrat pri meni ali pa jaz pri njemu (vsak drugi dan, če ne že vsak dan).
staršom je to čist normalno in nimajo nč proti.
sva pa zanč pršla na idejo da bi on spau pr men, k so moji glih nekam šli
in smo se res lepo zmenl in je blo čist fajn (:
sicr smo se s starši tut zmenl d se nau to glih kej prov dost pogosto dogajal, ampak nama je to kul kr sva konc koncou res še dost mlada

sicr smo se s starši tut zmenl d se nau to glih kej prov dost pogosto dogajal, ampak nama je to kul kr sva konc koncou res še dost mlada

"lolika11 napisal/-a:"enim vam prav zavidam, ko ste po cele vikende, tedne z vašimi, pa ste celo mlajše, ker pri mojih 23ih bi jst že žvela s tipom, ne pa ga gledala sam en dan na teden.

jz sm skor res skos pr njemu...čez ceu tedn..al pa 6 dni od pon. do sobote, u nedelo dam, u pondelk že pridm..
mojim to ni ql, skos mi pizdakajo, da mi ni ql bit doma, kao da jih nemaram pa take...sam pač men je dobr bit pr mojmu..potem še ta mt potencira use skp, k začne govort, da zihr njim ni ql da sm tm cele dneve..nevem, men nben nikol ni nč reku, če me ni tm douh že sprašujejo po men..sej možn, da se njim zdi čudn, da pr 19 letnih sm raj drugje k doma LOL, da nimam interesa it domov..kako si vi to predstavlate?? mt mi skos govori, da mt od tipa zihr ni ql da sm tm, k da mamo neurejene razmere itd...
pa so what, ni to res, sam pač, sm rada pr svojmu, a je s tem kej narobe??itk enkrt gre vsak na svoje, eni majo pr 19ih že otroka..jz pa mislm bit s svojim čimprej na svojm... nevem... a se nej prsilm bit več doma, če mi je pa v Lj 100x bolš, usi so tm, btc je tam, dostave mam tm,kolegice,kofetki kadar čm..pa tko če pogledaš, eni so v internatu čez tedn-npr. iz MB-sej to je isto potem sam da moj ni internat oz. študentski dom ane

s tem da se ne šlepam, pomagam ful, pospravlam skos, pazm na to kaj pojem da jim ja ne bi preveč pojedla, u kopalnci sm minimalno časa itd...pr njih raj kej delam pa pomagam k pa pr seb doma??.
in zdj nevem več, na en strani mam starše, k nočm da misljo da mam slabe predstave o njih, pa babi pa dedi k bi rada da sm čimvečkrat doma.. na drugi strani pa mojga in plac k mi ful ustreza, noben mi ne pizdaka, ker ko pridm domou jih cele dneve od mt skos poslušam pa mi naprej meče..
djte mi povedat, kaj da nardim, k mi ni useen za njih, sam če mam jz fax, pa mi je tko laži use skp, ne pa za tistih par urc faxa hodt od doma pa na vlak, pa za bus pa dat 10€ za use skp..ja sej, tok keša mi pa neb neb dau, haloo kako nej pol?? sej mogoče bi jim mogla sam pokazat, da neb zmogl za usak dan faxa po 10€ da kam pridm..ma nevem, men je to use skp odveč(pa gledat za vlaki pa se nimaš kam dt itd.), najraj sm u Lj, tm sm čist domača, tko da

bi pa rada slišala vaša mnenja, res ful me zanima če mate kšno rešitev..pač k pridm dam, zdržim 2 dni max, ostalo mi je muka..pogrešam svojga, hočm ga vidt, kličeva se prec k pridm dam lol, sva pa 3 leta skp čez par dni wii

torej?
a sm pač sam tak človk, k rad žvi čim bl lagodno in priročno živlenje?a je s tem kej narobe?
torej, čiiimveč mnenj bi rada!
piiqc. napisal/-a:stara sem 16 in fant je velikokrat pri meni ali pa jaz pri njemu (vsak drugi dan, če ne že vsak dan).
lool pzonam te fore, da se to ne bo več pogosto dogajal, postopoma se zmanjšal LOL
začel se je že polet,par dni tm, pa domov, potem s faxom, kao čez tedn, pa da se bo nehal (so moji rekl da morm bit doma)..haha my ass, sm rekla ok, z decembrom bom doma začela bit..haha ni šans..še bl sm tm kot prej.
je pa res, da so moji mogoče zato tok proti, ker moj nikol ne prespi pr men, ker kot 1.) ma šiht usak dan kot 2.) maš u lj več počet 3.)tle ni nč placa, posuod ludje, brat,starši,stari starši... 4.)nimam ga kam dt spat..
torej, prprau se, k se boste čez par mescou že kregal..just LIKE US..LOVELY..NOT!

chiqqa napisal/-a:piiqc. napisal/-a:stara sem 16 in fant je velikokrat pri meni ali pa jaz pri njemu (vsak drugi dan, če ne že vsak dan).
lool pzonam te fore, da se to ne bo več pogosto dogajal, postopoma se zmanjšal LOL
začel se je že polet,par dni tm, pa domov, potem s faxom, kao čez tedn, pa da se bo nehal (so moji rekl da morm bit doma)..haha my ass, sm rekla ok, z decembrom bom doma začela bit..haha ni šans..še bl sm tm kot prej.
je pa res, da so moji mogoče zato tok proti, ker moj nikol ne prespi pr men, ker kot 1.) ma šiht usak dan kot 2.) maš u lj več počet 3.)tle ni nč placa, posuod ludje, brat,starši,stari starši... 4.)nimam ga kam dt spat..
torej, prprau se, k se boste čez par mescou že kregal..just LIKE US..LOVELY..NOT!
ja sam ti si useen starejša od mene aveš... =/

chiqqa napisal/-a:jauu kaj pol pravš na mojo situacijo? oz. anyone?
js ce govorim cist iz moje perspektive - ce bi bla u taki situaciji - bi mi blo cudno bit pri enih ljudeh pac kr zivet tam. bi raje da bi si s fantom nasla najemnisko stanovanje (pac studentsko, tako kot vsi v Lj...) in tam skupaj zivela. samo si ti itak edina ki ves kaka je situacija in kako se razumes z njegovimi starsi...ker js sm pac taka da se tezko pocutim nekje doma in bi skos studirala da jim je mogoce res cudno. kako mate pa urejeno glede pranja perila, pa a mas ti svoje kljuce? itd. dosti je takih stvari ki so mogoce se pri vas nedorecene, ker samo ''neuradno'' zivis tam...js se zato ne bi fajn pocutila.
glede starsev pa - enkrat se bodo mogli sprijaznit. povej jim da ce ti bodo skos tezili pac se v nedeljo ne bos prsla domov...

verjetno bodo pac scasoma to sprejeli oz. se vsaj navadli. vsekakor ti pa priporocam nek dogovor med tabo in fantovimi starsi, da jim vsaj nekaj prispevas za stroske in hrano?! ker te prakticno vzdrzujejo =))