Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Mr.Ož napisal/-a:Ja sej... nežnih dušic ne marate, barabe pa marate. To je narobe svet.

Ti ne ločiš med nežnimi dušicami in popolno cmero.
poleg tega si verjetno že zdaj prišel do zaključka. ljubimo barabe. rekel si, da se neboš spremenil v barabo. po osnovni logiki potemtakem neboš prišel do bejbe. as simple as that. nevem zakaj sploh še razmišljaš o tem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

Kaj naredit z Mrožekom, to je sedaj vprašanje...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mr.Ož napisal/-a:Ja baraba v kakešnemkoli oziru. Taki umirjeni bomo pa očitno res vedno samo za prijateljstvo.

Jebite se ženske vse! Pokleknite in ga barabam fafajte!

Fak, sam ti prov uživaš v vlogi žrtve, ane? :roll: Prov ne daš si dopovedat določenih zadev, ker je tok bol fajn sam seb se smilt in jokat nad krutim svetom. Kaj nej ti (še) rečem...če si tok zabit, da ne dojameš, kva ti hočmo povedat, bog ti pomagi, če pa nočeš dojet, pa nehi jamrat tle, ker ti zgleda vse to, kar se ti dogaja, prov paše.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Paradiž

Neprebrana objava Napisal/-a Twitch »

Punce pač nimajo rade mevže, pedre...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

A ni to primitivno, da ljudijo tiste, ko se tepejo?

Ko sem bil še otrok so me učili "Če si pameten se umakni." Očitno ženske mislijo drugače.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Mr Ož, kaj kompliciraš ;) meni se zdi, da je jasno, da pač nisi njihov tip... js tudi poznam nekoga, ki se ful meče za eno mojo frendico, pa ona na njega gleda samo kot na prijatelja. Tip je faca, ok... sm je pač ne privlači... On je pa tak navajen, da so ženske z njim samo kolegice.. Pa tip res nikoli ne obupa. Če boš vztrajal pr teh kolegicah, ki jih ne privlačiš, iz te moke ne bo kruha.. :P :twisted:

ps: pa druži se malo s tistimi babjeki... pjd u fitnes z njimi, na lov za ženskami, da se malo pokvariš :rofl:
Zadnjič spremenil marypa, dne 01. Feb. 2009 23:50, skupaj popravljeno 2 krat.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Mr.Ož napisal/-a:A ni to primitivno, da ljudijo tiste, ko se tepejo?

Ko sem bil še otrok so me učili "Če si pameten se umakni." Očitno ženske mislijo drugače.

Maš srečo, da nisi ženska.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Takole je s tem. Bral sem o tem in se s tem tudi strinjam. Ženske pri moških privlači preprosto to, da nekaj imajo. Ni nujno, da je to samo barabinstvo. Lahko je karkoli, samo da imajo neko veličino. Naj bo to denar, moč višina, velikost kurca, družbena moč, priljubljenost, močan karakter... in barabe pa pač... So nekaj več. Tukaj ne gre za razum, tukaj gre za primitiven nagon, preprosto ... žival rabi za preživetje nekaj močnega in to so barabe, ki so nekaj več... najvišje v družbi. Razum jim seveda pravi, da takšni pošteni in nežni, kot je Mr.Ož... da bi se morali takih držat, vendar kaj ko jih primitiven nagon povsem zjebe. Ko so obupane iščejo to, česar pri tipu nimajo-bljižine, nežnosti, komunikacije, sočustvovanja... Takrat čutijo pri Mr.Ož-u da to rabijo, ko so najbolj na psu, ko pa pridejo k sebi pa jih spet nagon zajebava in na vse tisto dobro pozabijo.

Mr.Ož bo seveda dobil žensk šele takrat, ko bodo žensk e v šoku rekle "Ojoj, tako pa zdaj res ne gre več, zdaj sem pa že v zrelih letih... zdaj si je pa treba enega resnega zrihtat."

Je pa nekaj res. Vse ženske ljubijo barabe, o tem pa ni debate. To je preprosto prirojeno. Tiste pa, ki jih uradno ne ljubijo pa bodisi nimajo možnosti pri njemu, ali pa so že malo starejše in so dale to že skozi, ampak spet... nikoli ne veš kdaj jih bo spet nagon premagal.

Sem pa imel sam tudi nekaj takih primerov, kot Mr.Ož, sicer daleč od tega, da bi mi katera na rami jokala... recimo po MSN-ju mi je kakšna jamrala.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Mr.Ož in NoSex sta tipična primerka, ki si pač ne znata dobit ženske in zato si pač lažeta da ženske ljubimo barabe.
Fanta vidva se kr tolažta, s tako tolažbo bosta pa žensko imela najbližje ob seb samo v sanjah...luzerja
Live your life like you want
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Jaz se nič ne tolažim... nisem niti prvi, niti zadnji, ki tako misli. Noben pregovor ni bullshit in tudi ta ni. Vtipkav v google kaj na to temo... boš videla koliko strokovnih člankov na to temo boš dobila za prebrati. Ampak ne... samo Mr.Ož in nosex tako mislita, kajneda?

Mislim, da se bolj ve tolažite v smislu, da "ne, ne mi pa že niso take..."
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

^^ Gre za to, da nismo vse ženske vedno take... Lahko da katero/večino/redko katero dekle včasih/vendno/enkrat privlači nekdo, ki se do nje grdo obnaša. Ne moreš pa tega posplošit na celotno žensko populacijo v popolnoma vseh primerih, ko jim je kdo všeč. Kot niso vsi tipi vedno... kaj pa vem, kurbirji recimo.
Jst tudi ne vem, kaj zdj dojemate kot barabo, ker itak vsak nekaj drugega pravi - torej ne moreš izpeljevat zaključkov, če še definicija ni jasna.
Poleg tega pa se mi zdijo taka posploševanja žaljiva tudi do vseh prijaznih fantov (če vzamemo to kot nasprotje barabe), ki imajo punce, ki jih imajo rade. Na primer jst imam svojega fanta zelo rada - je pameten, duhovit, razume se s starši, ne pretepa se, se zna postavit zase, ok na faksu in v službi, dober prijatelj, posluša me in mi pomaga, ko sem v stiski, zanesem se lahko nanj... In nisem z njim zato, ker se mi je zdelo, da je čas da se ustalim in poiščem koga 'pridnega' - z njim sem zato, ker je on tako super fajn, ker ga imam tako rada, da mi drugega kot bit z njim niti ne preostane. Ne vem kaj bi on rekel, ampak meni se zdi žaljivo, da bi ga kdo klical baraba.

Da neham bit OT: Oprosti Mr.Ož ampak jst že ne bi hotela imet fanta, ki bi mislil, da smo vsa dekleta (se pravi tudi jaz) prasice in ne vem še kaj... Mogoče sem se motila in je dejansko kaj narobe s tvojim odnosom do deklet... Eno je bit prijazen, drugo pa bit jokajoč, nesamozavesten in za svoje težave obtoževati druge - še posebej pa potencialno dekle.

Seveda se lahko motim in takrat, ko si v družbi prijateljic nisi tak kot si tu na forumu, potem pa je MsN lepo napisala:
MsN napisal/-a:Večje vprašanje je, kako to, da zmeraj naleti na isti vzorec žensk - mogoče podzavestno teži k nedosegljivim puncam, tudi to se dogaja.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Nass napisal/-a:...bit jokajoč, nesamozavesten in za svoje težave obtoževati druge - še posebej pa potencialno dekle....

...poleg tega se stalno patetično postavljati v vlogo žrtve (je Yazmeen dobro napisala!) - ja, sanjski partner, ni kaj!

Namesto, da za to, da ne moreš dobiti punce kriviš njihov/naš način razmišljanja, vzrok raje poišči pri sebi. :wink:
En kup nas je že napisalo, da ne bi imele fanta s takim odnosom in načinom razmišljanja, kot ga imaš ti - pa guess what, še vedno je problem v ženski populaciji. :lach: Ja, seveda.

Aja, še nekaj... zelo zanimivo, da sta največja poznavalca žensk ravno tip, ki nobene ne more dobiti in tip, ki si nobene ne želi dobiti. Platonska ljubezen pri slednjem izvzeta.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Mr.Ož napisal/-a:A ni to primitivno, da ljudijo tiste, ko se tepejo?

Ma ti si v glavo tepen. Ne, nobena se vesi za kriminalci, razbijači in pretepači, večini deklet tukaj grejo prepotentneži vseh vrst na živce in prezirajo tipe, ki se morejo brez prerivanja, vunbacanja in dretja. Happy now?
Je pa normalno, da te nau nubena povohala enga pizdeka, ki se prestrašeno smejčka v kotu in čaka kot trnjulčica na princa, da bo prišla ena in ga prebudila iz večnega spanja.
Sori, stari, sam če nimaš niti mal smisla za humor, ne premoreš svetlega pogleda na svet in se obnašaš ko kup nesreče, pol ne vem, kira bi te hotla.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ To se mu že par strani dopoveduje, on pa še zmeraj tupi, kako je problem v celotni ostali populaciji, ne pa v posamezniku. :D
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

metuljčica* napisal/-a:^ To se mu že par strani dopoveduje, on pa še zmeraj tupi, kako je problem v celotni ostali populaciji, ne pa v posamezniku. :D
Nobena pa 15-ih straneh še ni napisala, kaj konkretno bi on lahko sam pri sebi naredil, kaj bi lahko spremenil.
Odgovori