^^ Gre za to, da nismo
vse ženske
vedno take... Lahko da katero/večino/redko katero dekle včasih/vendno/enkrat privlači nekdo, ki se do nje grdo obnaša. Ne moreš pa tega posplošit na celotno žensko populacijo v popolnoma vseh primerih, ko jim je kdo všeč. Kot niso vsi tipi vedno... kaj pa vem, kurbirji recimo.
Jst tudi ne vem, kaj zdj dojemate kot barabo, ker itak vsak nekaj drugega pravi - torej
ne moreš izpeljevat zaključkov, če še definicija ni jasna.
Poleg tega pa
se mi zdijo taka posploševanja žaljiva tudi do vseh prijaznih fantov (če vzamemo to kot nasprotje barabe), ki imajo punce, ki jih imajo rade. Na primer jst imam svojega fanta zelo rada - je pameten, duhovit, razume se s starši, ne pretepa se, se zna postavit zase, ok na faksu in v službi, dober prijatelj, posluša me in mi pomaga, ko sem v stiski, zanesem se lahko nanj... In nisem z njim zato, ker se mi je zdelo, da je čas da se ustalim in poiščem koga 'pridnega' - z njim sem zato, ker je on tako super fajn, ker ga imam tako rada, da mi drugega kot bit z njim niti ne preostane. Ne vem kaj bi on rekel, ampak meni se zdi žaljivo, da bi ga kdo klical baraba.
Da neham bit OT: Oprosti Mr.Ož ampak jst že ne bi hotela imet fanta, ki bi mislil, da smo vsa dekleta (se pravi tudi jaz) prasice in ne vem še kaj... Mogoče sem se motila in je dejansko kaj narobe s tvojim odnosom do deklet... Eno je bit prijazen, drugo pa bit jokajoč, nesamozavesten in za svoje težave obtoževati druge - še posebej pa potencialno dekle.
Seveda se lahko motim in takrat, ko si v družbi prijateljic nisi tak kot si tu na forumu, potem pa je MsN lepo napisala:
MsN napisal/-a:Večje vprašanje je, kako to, da zmeraj naleti na isti vzorec žensk - mogoče podzavestno teži k nedosegljivim puncam, tudi to se dogaja.