men je tudi voditeljsko letos ful boljše, od pesmi bi pa tolko počakala, da še one slišim, ki so šli direkt v finale. zaenkrat se kr strinjam, da je bolj tužno
Učer so mi bli večinoma vsi krneki.
Tist Gianni Rijavec-nočem bit nesramna; ga čist spoštujem; ampak ta pesem bi bla bolj za k kakšni maši. Potem Brigita Šuler- vse kar lahko rečem je o moj bog; mal me spominja po zunanjosti na Uršo Čepin .
Zdele gledam in upam, da zmaga kakšn uredu komad . Mam pa na sumu Lango&Manco Špik- sam upam, da jim ne uspe.
Sploh ne vem za koga bi navijala letos; nimam niti enga favorita. No pustmo se presenetit.
Ok dodajam tole: Škoda Eve oziroma njenga glasu za tole pesem. Drgač je čist lepa pesem; ful lepo besedilo..sam ni za evrovizijo.
Hehe Blond Power . Prov fajn so mi, ker se tko norčujejo; pa vem da je una s čopom tud drgač pevka. Pa uni bajsoti..ahaha . Ok sej ne, da navijam za njim, ampak prov popestrile so tole EMO. Spominja me drgač stil glasbe na Zmelkow, pomoje je isti avtor.
Sicer vem, da bi mogl bit na EMI dejansko dobri komadi; ampak zgleda da slovenci ne znamo skor ničesar kvalitetnega več nardit. Pol se dejmo pa hecat a ne .
Do zdej je biu najboljši komad od Lange in Mance Špik....vse ostalo je bla žalost... Če gredo oni, bo mogla Manca še mal noge pokazat, pa je uspeh zagotovljen....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Drgač pa proti Heleni pa nimam tud nič za rečt; sej lepo poje tud operne komade. Al boš reku da ne? Če ne pol mi prosim argumentiri to!
Še neki dodajam: smešn mi je ker Manca cel komad sedi, ker je za dve glave večja od unga pevca (sej vem da ni sama kriva, ampak smešn je no) . Ampak dobr usaj na koncu ustane .
Njene glasovne sposobnosti so daleč od sposobnosti operne pevke. Poslušaj recimo Alenko Gotar, potem pa še Heleno Blagne, pa boš ugotovila, da je njeno petje eno paranje proti Gotarci...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
mene pa zanima kako to, da je tale rus lih v slovenijo pršu. a je razlog ta, da so ga naši edini vprašal, če pride??
sm velik rusofil , sam tale tip je pa čista žalost. žalostno...