EMA 2009

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

red*cherry napisal/-a:
Brigita Šuler in Manca Špik pa...aleluja! :roll:

+ Karmen Stavec pa une bjonde .... :D :D vse so za :cry: :cry: .
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

^^samo karmen ma lucasa zadi :oops: :D ž

men je tudi voditeljsko letos ful boljše, od pesmi bi pa tolko počakala, da še one slišim, ki so šli direkt v finale. zaenkrat se kr strinjam, da je bolj tužno :D
...just breathe...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Učer so mi bli večinoma vsi krneki.
Tist Gianni Rijavec-nočem bit nesramna; ga čist spoštujem; ampak ta pesem bi bla bolj za k kakšni maši. Potem Brigita Šuler- vse kar lahko rečem je o moj bog; mal me spominja po zunanjosti na Uršo Čepin :D .

Zdele gledam in upam, da zmaga kakšn uredu komad :) . Mam pa na sumu Lango&Manco Špik- sam upam, da jim ne uspe.

Sploh ne vem za koga bi navijala letos; nimam niti enga favorita. No pustmo se presenetit.

Ok dodajam tole: Škoda Eve oziroma njenga glasu za tole pesem. Drgač je čist lepa pesem; ful lepo besedilo..sam ni za evrovizijo.

Karmen Stavec...ni mi ušeč.
Uporabniški avatar
grejpfrut
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a grejpfrut »

Mene pa zanima kasn bo komad od tega samuela lucasa.. ker tipo ma kr fajn glas. upam da bo za kej.

zaenkrat je res žalostno...
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Hehe Blond Power Slika . Prov fajn so mi, ker se tko norčujejo; pa vem da je una s čopom tud drgač pevka. Pa uni bajsoti..ahaha :D. Ok sej ne, da navijam za njim, ampak prov popestrile so tole EMO. Spominja me drgač stil glasbe na Zmelkow, pomoje je isti avtor.

Sicer vem, da bi mogl bit na EMI dejansko dobri komadi; ampak zgleda da slovenci ne znamo skor ničesar kvalitetnega več nardit. Pol se dejmo pa hecat a ne :D .
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

grejpfrut napisal/-a:Mene pa zanima kasn bo komad od tega samuela lucasa.. ker tipo ma kr fajn glas. upam da bo za kej.

Glas ma hud; ampak joj no...deluje k en sluzavc kle s tem komadom. Men osebno ni ušeč.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

bubbles napisal/-a:^^samo karmen ma lucasa zadi :oops: :D ž

o ja ... to je pa res. Cukrček. :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Do zdej je biu najboljši komad od Lange in Mance Špik....vse ostalo je bla žalost... Če gredo oni, bo mogla Manca še mal noge pokazat, pa je uspeh zagotovljen....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Kot sem že zgori napisala, mislm da bo zmagala Langa&Manca Špik, v finalu bojo pa pomoje al s Quartissimo al pa s kakšno Šulerco (sam boh ne dj :D ).

Škoda ker mata Eva pa Omar taka komada kot mata; prov manjka jima tisto nekaj. Mogoče bi blo dobr, da bi drug let nardila en duet.

Kaj pa vi kej mislte? Kdo bo zmagu zdej ko smo slišal useh 12?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Škoda da Rebeka Dremelj pa Natalija Verboten nista v konkurenci, ker je bil njun komad daaaaaaleč najboljši na letošnji emi....

Ta Helena Blagne pa...KOZA.....bruh....pa kdo je plačal rtv-ju, da so jo najavili kot operno pevko??? :evil:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Ja Natalija&Rebeka sta ble hude :scherzkeks: .

Drgač pa proti Heleni pa nimam tud nič za rečt; sej lepo poje tud operne komade. Al boš reku da ne? Če ne pol mi prosim argumentiri to!

Še neki dodajam: smešn mi je ker Manca cel komad sedi, ker je za dve glave večja od unga pevca :lol: (sej vem da ni sama kriva, ampak smešn je no) . Ampak dobr usaj na koncu ustane :D .
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Njene glasovne sposobnosti so daleč od sposobnosti operne pevke. Poslušaj recimo Alenko Gotar, potem pa še Heleno Blagne, pa boš ugotovila, da je njeno petje eno paranje proti Gotarci...
Uporabniški avatar
grejpfrut
Sramežljivka
Sramežljivka

ŽuŽa napisal/-a:
grejpfrut napisal/-a:Mene pa zanima kasn bo komad od tega samuela lucasa.. ker tipo ma kr fajn glas. upam da bo za kej.

Glas ma hud; ampak joj no...deluje k en sluzavc kle s tem komadom. Men osebno ni ušeč.

Ja, sm misnla da bo kej več od komada. Eh..

Ne morm sploh rečt kdo bo zmagu.. pustimo se presenetiti.
Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Bexa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bexa »

mene pa zanima kako to, da je tale rus lih v slovenijo pršu. a je razlog ta, da so ga naši edini vprašal, če pride??
sm velik rusofil :D , sam tale tip je pa čista žalost. žalostno...

kdo je ta ženska k zravn polesa vod??
"Tears Fall Forever"
Uporabniški avatar
grejpfrut
Sramežljivka
Sramežljivka

pomoje smo ga edin mi povabl ja, haha :P

Ej pojma nimam kira je tale voditlca, vem sam da je Maja Martina Merljak. In vem, da jo prvič vidm. :)

no, skor mamo zmagovalca...
Oscar Wilde
Odgovori