inaa napisal/-a:js nimam nc proti muslimanom, morm pa iskreno priznat da zadnje case kar poslusam v medijih (pa verjamem da je tega se ogromno pa se ne poroca) se mi je pa mal zamerla njihova vera...js je ne razumem, in je nikol ne bom mogla razumet tut ce sem prebrala kaksno poglavje dve iz Korana, pac je nasa kultura drugacna, ampak ok, probejmo bit strpni
sem proti izgradnji đamije, ker kolkr sm js brala ni to samo verski objekt ampak en ogromn center s solo in nevemcim se use...mal pretiravajo..
Nimam nič proti katolikom, moram pa iskreno priznati, da se mi je zadnje čase malo zamerila njihova vera. Je ne razumem, sem prebrala kar en kos Svetega pisma ... pač - moja kultura je drugačna.
Ampak - poskušam biti strpna. Nisem proti cerkvicam na vsakem hribčku, na zvonenje sem se pač navadila, katoliške šole se mi zdijo čisto nepotrebne - ampak ajde, naj jih imajo. Dokler mene ne posiljujejo s tem, nimam nič proti.
V javne šole pa nima dostopa ne verouk, ne jaslice in ne zakrite učenke ali profesorice. Obroki v javnih šolah naj bodo po izbiri mesni ali brezmesni - tisti, ki ima probleme s svinjino, naj pač je tisti dan, ko je na jedilniku dunajski, vegetarijanski obrok. Prav tako pa ni razloga, da ne bi bilo mesnega obroka za tiste, ki ga želijo, na pepelnično sredo.