Mogoče bi tudi tuki lahko imeli debato o tem.
Kaj pa vi/ve? Se strinjate s tem ali imate kakšne boljše predloge (glede lokacije, ...)
LP

*bambi<3* napisal/-a:Zakaj bi spoštovali njih in njihovo kulturo in jim dali džamijo???...če oni ne spoštujejo nas, naše kulture (primer:koliko jih govori Slovensko, spoštuje naše običaje??...).
Nism rasistka, samo spoštujem samo ljudi, ki spoštujejo mene. Zavedam, pa se da seveda niso vsi taki in da se nekateri trudijo sprejeti našo kulturo še bolj kot mi sami!
buubbika napisal/-a:Prav sramotno se mi zdi, da smo v EU in nimamo džamije, mislim HALO??! Še v Zagrebu jo majo, in ne, ni na robu mesta, tko nekak je kot so plani za v Lj, je tud ogromna so what?? Kolk je pa cerkva, pa kolk binglajo zvonci, da ti ušesa prodre, pa mora prav to vsak poslušat?? Ne, to pa ni panike...
V Bosni majo tud na miljone cerkva, ravno tako džamij afkorz. Ne vem no, ko poslušam tele debate, se prav prašam, kje živim in v kirmu stoletju?!!
Sploh pa ma vsak pravico do veroizpovedi, ne glede na to kje živi oz. za katero državo se gre. Kako pa bi blo, da bi kristjani hodli sveče pržigat v Tivoli, molit tja? Ma po mojem bi še kkšna vojna znala kje izbruhnit..
jullia_ napisal/-a:Saj to je problem, nevednost. Potem so pa ljudje proti džamiji, ker mislijo, da bo Ljubljana zaradi enega muslimanskega svetišča postala podobna Teheranu.