Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

^^ Ja, Zlata ribica v Retečah res zmaga :D . Sva tud midva vsaj enkrat na 14 dni tam...čeprav sva mela vmes že obdobje, ko sva hodila 2x na teden :oops: ...

Drgač mi je pa všeč še v Jesharni pa v Klementini v Škofji Loki...pa v Sonji v Izoli...pa v Kavalu v Lj. ...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Lejla86 napisal/-a:^^ Ja, Zlata ribica v Retečah res zmaga :D . Sva tud midva vsaj enkrat na 14 dni tam...čeprav sva mela vmes že obdobje, ko sva hodila 2x na teden :oops: ...

Drgač mi je pa všeč še v Jesharni pa v Klementini v Škofji Loki...pa v Sonji v Izoli...pa v Kavalu v Lj. ...

Midva sva bla tud velikrat v Zlati ribici, ampak sm se tko prenajedla te kitajske hrane, da mi sploh ne paše več. Pa vse se mi zdi, da ma enak okus :? Jaaa, v Jesharni majo pa ful hude palačinke z nutello :wink:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

V ljubljani hodim več al manj samo na bone jest - večinoma v tvojih 5 minut - ker majo super hitro postrežbo, fajn plac da posediš, prebereš časopis al pa kaj za fax, pa še zdaj majo eno zadevo, ki se ji reče čokoladno presenečenje in je noro dobra :)
pa mehiška v citiy parku mi je full fajna...

pol na gorenskem:
za ribje jedi definitivno Ribja restavracija tabor... kar drago ampak fenomenalno
pice - matiček v radovljici(fenomenalne pice...sploh ena z rukolo je huda, pa kebab krožnik je odličen), gorenc(majo zlo dobro mehiško pico) in buf v kranju (zlo dobra morska pica) ...samo v bufu je pa postrežba porazna
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Moja sestra dela v Jesharni v šk.loki :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Lejla86 napisal/-a:Drgač mi je pa všeč še v Jesharni

Ja meni je tudi tam zlo dobro. sploh njoki sirovi omaki so jami, pa pice so kul, ker sam zbereš kaj boš gor mel.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Buf (Lesnina), Harambaša (Trnovo), Šendtvič (Šentvid) :D , da Mattia (Trzin), kitajska (Črnuče), Dvi Murve (Poreč), Rotonda (Funtana), Charly’s Treff (Schladming) ...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*mala* napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Nm: kitajska v centru (če bi se spomlna ime...)

Nanking? Mi gremo zmer tja :D .

Mislm da je Tsing Tao. Se zdele spomlna. Kje je pa ta Nanking?
Probaj Tsing Tao- res je fajn. Sem probala že vse kitajske v Lj, pa mi nobena ni tako všeč. Sej si mislna za Novo mesto, a ne?

Joj ne znam ti opisat kje je :? . Tko da enem hribčku; blizu tm kjer je biotehniška gimnazija pa una vrnarska pa to. A veš prbližn? Tuki je dobr, ker nč ne preverjajo študentskih izkaznic; tko da gre loh jest tud kdo na bone ki ni študent :D .

No bom naslednič mojga naštimala da greva v Tsing Tao, mislm da mam celo en bon še.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Moram rečt, da kar dost jem zuni.
Kaval (oz. Kavalino v centru mesta), Romeo (s sošolko), As (če ni druzga, čeprav za njihov čokoladni souffle se pa tud prodam), Pr' Kopač (za družinska kosila, men ful dobr), tista luštna gostilnica na Katarini-Dobnikar, Gostilna Ančka (najboljši štruklji), Da Buda in seveda Okarina na Bledu, my fav. :D Ko smo v Piranu gremo pa vedno k Ivotu na kalamare. :D
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

njaami Jesharna v Škofji Loki! tam majo najboljšo lazanjo mmmmm
uglavnem tut Da Buda je super, pa Argentino nasproti Emporiuma, Oliva v Štepanjcu ima kul menu,
učasih jem v Parmi ( na bone) ampak so se poslabšali za moj okus...
drugje se pa zdajle ne spomnim kjer bi mi bilo posebej dobro, čeprav veliko jem zunaj...
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Midva sva zanč nekje v kortah nad Izola jedla ful dobr srnjin golaž+domače njoke, še zdej jih sanjam. :wink: Zravn pa domač kruh in refošk, ma res je blo dobr, pa kr ena gostilna gor nekje na hribu. :wink:

Drgač pa kot velika ljubiteljica rižot v Lj prisegam na Kavala (joj pa poleti je tok super ambient), najbolša mehiška Cantina, tud Penas, kitajska je super na Igu (oz. v Črni vasi) pa tista na Zaloški je tud fajn, na čevape v 10 v pol, pa pod Rožnikom je tud fajn, joj pa Sokol ma tud dobr za jest, sam je kr drago, na pizzo pa v Tunnela ali Foculus (čeprou tam že dolgo nism bla, baje so se poslabšal).
Cintia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Cintia »

LuvDancin napisal/-a:Midva sva zanč nekje v kortah nad Izola jedla ful dobr srnjin golaž+domače njoke, še zdej jih sanjam. :wink: Zravn pa domač kruh in refošk, ma res je blo dobr, pa kr ena gostilna gor nekje na hribu. :wink:

Jst obožujem to restavracijo v Kortah. Vedno se tam ustavimo če smo na primorskem. Majo ful dobre testenine z morskimi sadeži, škampe na žaru pa tale srnin golaž je tut zelo dober. :)
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

D best of so:
-mehiška v Cityparku
-mehiška v Portorožu ampak ne na bone
-pa v kitajsko včasih zavijem (Peking)
-pizzeria Mamma Mia je najboljša picerija ever :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Med sluzbo grem najveckrat na kosilo v Zerjavcka, Piramido in Barco (vse v Trzinu), pa vse tri so mi kr dobre.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Mimi_M napisal/-a:No, a lahko kera pove, kakšne so cene v restavraciji CUBO?

Baje, da ljubljanska "smetana" hodi sem, tko da si predstavljam, da je drago :wink: Tukaj je jedilni list.
Odgovori